Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Mums With Love
Mums With Love
Mums With Love
Viser 22 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Multifunktionelle produkter
Kropspleje
Badeolie
Bodylotion
Bodyoil
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Sol Produkter
Aftersun
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Solstift
Hårpleje
Conditioner
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Renseprodukter
Micellar Water
Renseservietter
Hudtype
Alle Hudtyper
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Parfumefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
SPF 31-50
Svanemærket
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Beroligende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
UV-Beskyttelse
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Mums With Love Body Lotion 250 ml
49,00 kr
119,00 kr
Mums With Love Starter Set
179,00 kr
389,00 kr
Mums With Love Wet Wipes - 30 pcs
39,00 kr
49,00 kr

Mums With Love

Ideen til Mums With Love opstod efter at stifteren af dette mærke, Karina Lassen, i flere år havde ledt forgæves efter hud- og kropsplejeprodukter til sine egne børn, som kunne opfylde følgende krav: De skulle være fri for skadelige ingredienser, kunne bruges af hele familien og købes til en rimelig pris, hvor alle kan være med, samt have et design, der kunne pynte i hjemmet. Derfor besluttede hun sig for at udvikle sit eget produktsortiment, Mums With Love.

Hvad er Mums With Love?

Mums With Love er udviklet og produceret i Danmark med fokus på bæredygtighed, ansvar og gennemsigtighed. Sortimentet består af produkter til brug i badet, samt til generel og mere målrettet pleje af huden i både ansigtet og på kroppen. Produkterne er fremstillet af rene ingredienser af høj kvalitet, der er skånsomme overfor både hud og miljø, og som leverer beroligende og beskyttende pleje til både baby, barn og voksen.

Man har valgt navnet, Mums With Love, på grund af det danske ord, mums, som betyder, at noget er ekstra lækkert og rart.

Certificeringer – din sikkerhed

Alle produkter fra Mums With Love er fri for skadelige ingredienser, parfume og æteriske olier, ligesom de også opfylder alle sundhedskrav i forhold til rene ingredienser. Alle produkter har følgende certificeringer:

  • Svanemærket
  • Allergy Certified
  • Vegansk certificeret
  • Fragrance Free

Dette er til gavn for både naturen og din familie, og er med til at give tryghed for dig som forbruger og forælder.

Smuk, bæredygtig emballage

Mums With Love produkterne er fyldt i 100% genanvendelig emballage. Tuberne er fremstillet af 100% PCR genbrugsplast, mens flaskerne er af 100% genbrugte plastflasker, kaldet R-PET, hvorimod låg og pumper er lavet af nyt, genanvendeligt PP-plast. Udover den bæredygtige tanke, har det også været utrolig vigtigt for Mums With Love at skabe et smukt design, der er flot at have stående fremme, og tilmed gør produkterne let tilgængelige, når de skal anvendes.

Mums With Love & Nicehair

Hos Nicehair er vi superglade for at kunne præsentere danske Mums With Love for dig. Du får værdi for pengene i form af rene, lækre og skånsomme produkter af høj kvalitet, der er velegnet til hele familien, og som er fyldt i flot og 100% genanvendelig emballage.

Mums With Love kan hurtigt blive din families nye bedste ven!

Se også vores store udvalg af produkter børn her.

Loading...