Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Milk_shake
Milk_shake
Milk_shake
Viser 157 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Fint
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Sulfatfri
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Age
Anti-Frizz
Antibakteriel
Farvebeskyttende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Hårtab
Irritation/Kløe
Kølende
Let Hold
Mat Look
Medium Hold
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Silver
Stærkt Hold
Tekstur
Udglattende
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Hårfarve
Effektfarve
Skyllefarve
Sprayfarve
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Stylingprodukter
Gelé
Glansspray/ Creme
Hårlak
Hårolie
Hårpudder
Hårserum
Hårskum (Hårmousse)
Krøllecreme/ Spray
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Saltvandsspray
Styling Cream
Tørshampoo
Vådlak/ Pumpelak
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Milk_shake Icy Blond Shampoo 300 ml
157,00 kr
209,00 kr
Milk_shake Duo Box 2023 - Silver Shine (Limited Edition)
Vejl. pris 398,00 kr
229,00 kr

Milk_shake

Professionelle og miljøvenlige hårplejeprodukter

Milk_shake: Er fyldt med indehold af gavnlig mælkeprotein, som er kendt for at være produceret med kraft og skønhed fra naturen. Duften og konsistensen er så delikat, at du helt får lyst til at spise det. Hårprodukterne fra Milk_shake er designet med en simpel filosofi om at bruge kraften og skønheden fra naturen til at skabe sundere hår, flotte stylings og indbydende farver. Produkterne er fremstillet med omtanke for miljøet. Brugen af sulfater, parabener og natriumklorid er minimeret eller helt udeladt i deres formularer. Desuden gør Milk_shake brug af emballager, der er lavet af genanvendelige materialer. Miljøvenlige produkter kan ofte komme til at koste mere på grund af de mere komplicerede processer, men Milk_shake produkter holdes i et forbrugervenligt prisleje, således så mange, som muligt kan få glæde af produkternes fantastiske pleje og effekt.

Mælkeproteiner: Mælk indeholder to slags proteiner, valle og kasein. Kasein og valle er begge godt for dit hår. Et lav indhold af mælkeprotein i din kost kan forårsage udtynding af dit hår eller i værste fald hindre håret i at vokse. Dit hårs sundhed afhænger af, hvor sund du er. Mælkeprotein kan gøre dit hår tykkere samtidig med der tilføres en naturlig glans til det.

Milk_shake giver dig muligheden for at tilføre eventuel manglende mælkeprotein til dit hår.

Andre gavnlige ingredienser: I serien af produkter fås blandt andet et udvalg af forskellige shampoo, balsam, hårfarve, hårpleje og stylingprodukter, som hver især er til stor gavn for dit hår. Milk_shake udnytter naturens egne plejende kvaliteter til at give håret naturlig beskyttelse og pleje. Udover proteiner fra yoghurt og mælk, udnytter Milk_shake også egenskaberne fra shea-butter, salvie, ris, fersken, mynte, jojoba, honning, kamille, bivoks, hindbær og mango.

Italiensk oprindelse: Milk_shake er et succes-brand udviklet af det anerkendte Z.One Concept, der blev opfundet i 1999 af italieneren, Ivano Panzeri. Produkterne anses for værende nogle af de mest konkurrencedygtige i Europa indenfor såvel, kvalitet, som nytænkning. Det italienske koncept, der er kombineret med den amerikanske teknologi, hører til blandt de bedste på det internationale marked.

Filosofien, missionen og værdigrundlaget: Milk_shake skiller sig ud fra mængden ved at blandt andet at være anderledes innovative og yderst bevidste om kvaliteten af deres produkter. Produkterne er opbygget af dyb sanselighed, særlig sensitivitet og høj ansvarlighed. Virksomheden bestræber sig på, at deres produkter skal være blandt verdens bedste og hele tiden følge med tidens trends og udvikling. Ligesom de skal være skånsomme og betænksomme for miljøet.

Find Milk_shake hos Nicehair.dk: Lige fra shampoo og balsam til styling og farve, så tilbyder Milk_Shakes produktlinie pleje og løsninger til ethvert behov, som dit hår og hovedbund måtte have. Produkterne bidrager til, at du får et mere fantastisk og sundere hår, således du får lettere ved at style det i smukke frisurer til enhver lejlighed - uden frizz, spaltede spidser, falmede farver, hårtab og meget mere! Klik eventuelt på de enkelte produkter på Nicehair.dk, så du bedre kan vælge dem, der passer til dig.

Milk_Shake - Naturlig skønhed

Loading...