Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB OVER 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Matrix
Matrix
Matrix
Viser 32 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Stylingprodukter
Gelé
Glansspray/ Creme
Hårlak
Hårskum (Hårmousse)
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Sprayvoks
Tørshampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Fint
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Produktegenskaber
Afrensende
Anti-Frizz
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Let Hold
Mat Look
Medium Hold
Repair/ Genopbyggende
Silver
Stærkt Hold
Udglattende
Varmebeskyttende
Volumen
Indhold
Silikonefri
Sulfatfri
Vegansk
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Matrix Builder Wax Spray 250 ml
116,22 kr
149,00 kr
Matrix Controller Gel 200 ml
116,22 kr
149,00 kr

Matrix

Innovativ hårpleje.

Bag om MATRIX:

MATRIX blev grundlagt i 1980 af frisør-ægteparret, Arnie og Sydell Miller. De ville bruge deres store erfaring på at udvikle professionelle hårplejeprodukter, der kunne give frisørerne mulighed for at få mest muligt ud af deres talent og kreativitet. Dette skulle så gerne skabe grobund for succes i deres frisørsaloner. Produkterne er udviklet i et samarbejde mellem professionelle frisører og L´Oréal koncernen, som MATRIX er en del af. MATRIX er blevet kåret, som værende det absolut bedste uddannelsesteam i USA, hvor de oplærer tusindevis af frisører fra hele verden. Der benyttes blandt andet den nyeste teknologi, virtual træning og E-learning og naturligvis personlig undervisning.

Missionen, visionen og værdierne:

MATRIX har en mission om at forene verdens frisører og bringe det bedste frem i dem. MATRIX folket tror på, at sammen er vi stærkere. Visionen er at opbygge og forene den største og bedst mulige globale sammenslutning af professionelle frisører drevet af ekspressiv inspiration, ukomplicerede produkter og fremragende service. Værdiernes nøgleord er... Inklusiv - Tilgængelig for alle med alt, hvad det indebærer. Samarbejde - Tillid og gensidig respekt mellem parterne, således alle motiveres til at tænke nye tanker og være innovative. Autencitet - Ærlig og sandfærdig i alt, hvad der tilbydes og loves. Vigtigt at kunne se sig selv i øjnene. Ukompliceret - Hermed ikke ment simpelt, men klogt og på forkant, letforståeligt og let at praktisere. Udtryksfuld - Afslappet, følsomt og stemningsfuld på en åben og fordomsfri måde. Substans - Ansvarsfuld hensyntagen overfor indflydelsen på naturen og miljøet - fra idéen starter på kontoret til produktet lander i diverse frisørsaloner verden over.

MATRIX produkterne hos Nicehair.dk:

Nicehair.dk sælger selvfølgelig de fantastiske MATRIX produkter. MATRIX hårpleje dækker over almindelig shampoo og tørshampoo, balsam, creme og lotion, hårkur og hårmasker, hårolie og serum og stylingsprodukter. Disse er så inddelt i forskellige serier alt efter, hvilken hårtype og/eller hårudfordring, du måtte have. Produkterne indeholder ceramider, proteiner og velvalgte naturlige botaniske ingredienser, der sammen med højteknologi sørger for, at opbygge og forebygge. Dit hår får den bedste pleje, så det bliver sundere og mere glansfuldt. Klik eventuelt på de enkelte MATRIX produkter og se, hvad de enkelte ingredienser i de forskellige serier kan gøre for netop dig og dit hår.

MATRIX - Imagine all you can be!

Loading...