Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE HÅRPLEJE BRANDS VED KØB FOR MIN. 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Mascara

Viser 15 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Sort
Ansigtsmakeup
Primer
Setting Spray/Mist
Øjenmakeup
Bryn Gel
Eyeliner
Mascara
Mascara Primer
Læber
Læbestift
Produktegenskaber
Høj Dækkeevne
Vandfast
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

MAC mascara

Øjnene er vinduet til din sjæl. Drag fokus til dine øjne med den perfekte mascara. MAC mascara er god kvalitet til en god pris, så du kan opnå et flot resultat hver gang. Mascara er alle kvinders bedste ven, når de vil fremhæve deres øjne. Der findes et utal af forskellige brands og typer mascara, og det gælder om at holde tungen lige i munden og finde den mascara, der fungerer bedst for en selv.

MAC har et stort udvalg af god kvalitetsmascara som sikrer dig et godt look hver gang. Du kan vælge, om din mascara for eksempel skal hjælpe dig med volume, vippelængde eller vippeløft. Vi har et udvalg af MAC mascara, der giver dig mulighed for at finde lige præcis den mascara, dine øjne har behov for, for at kunne imponere dine omgivelser og give dig ekstra selvtillid. Vi har selvfølgelig sørget for, du også kan købe din MAC mascara her hos NiceHair.

Stort udvalg af MAC mascara med lang holdbarhed

MAC mascara er til enhver præference. Du kan købe en mascara med fokus på volume, så du skaber illusionen af store, tætte øjenvipper, selv hvis du ikke har dem fra naturens side. False lash effekt er også blevet rigtig populær hos mange kvinder. Du kan med en MAC false lash mascara få dine øjenvipper til at syne uendelige uden at bruge en stor mængde penge hos professionelle, der sætter falske øjenvipper på.

Ikke nok med, at MAC har et stort sortiment af mascara, og at du kan købe dem lige her hos NiceHair, så får du også utroligt meget for pengene, når du køber en MAC mascara. Du behøver ikke påføre særligt meget af produktet for at opnå et flot resultat, og det betyder selvfølgelig, at din mascara holder rigtig længe.

Kvalitet og pris hænger selvfølgelig sammen hos MAC mascara. Alle mascara fra MAC er desuden vandresistente, så de ikke begynder at tvære ud, når du for eksempel sveder. Du kan stadig fjerne mascaraen med varmt vand eller en god makeup-fjerner, selv om den er vandresistent. Du får alt det gode uden alt besværet, når du vælger en mascara fra MAC.

At vælge den helt rigtige MAC mascara

Når du skal købe en ny mascara, bør du sætte dig ind i, hvad du ønsker, en mascara skal gøre for dig og dit ansigt. MAC mascara findes i alle typer og med forskellige formål.

Har du for eksempel lange, tynde øjenvipper, kan det være, du skal kaste dig ud i en god volumen-mascara. Denne type MAC mascara vil fremhæve dine naturlige vipper og samtidig tilføje den fylde, der vil give dine øjne en wow-faktor.

Hvis du fra naturens side har lidt kortere vipper, kan en false lash mascara være et rigtigt godt valg. Denne type mascara har en længdegivende børste kombineret med ekstra fibre i mascaraen, som tryller dine vipper længere. Mascaraen skaber en illusionen af falske vipper, men du får et helt naturligt look.

Skal du på badeferie eller se en sørgelig film, hvor du ved, tårerne kommer til at løbe, så findes der selvfølgelig også vandfast MAC mascara til dig.

Det handler om at kende sit formål med at tage mascara på. Kender du det, så kan du købe en mascara, der kan sikre dig præcis det udtryk, du ønsker til dine øjne og med præcis den effekt, du har brug for.

Sådan får du det bedste resultat

Der findes selvfølgelig små tips og tricks til at få det bedste resultat, efter du har valgt den rette MAC mascara for dig. Har du korte eller tynde vipper, kan en god øjenvippeserum med aktivt stof være en god ven til din mascara. Så er dine vipper sunde og mættede, inden du begynder påføringen af mascara. Følg disse simple tre trin for at opnå et smukt resultat med din mascara hver gang:

  • Brug en øjenvippebukker til at bøje dine vipper. Så bliver de ensartet og klar til mascaraen.
  • Påfør din valgte mascara i forsigtige zigzag-bevægelser, imens du kigger lidt nedad.
  • Vent et par minutter og gentag punkt 2. For at opnå det allerbedste resultat, kan du gentage dette punkt et par gange, indtil du er fuldt ud tilfreds.

Så simpelt er det faktisk. Men det kræver naturligvis en god kvalitetsmascara for at kunne opnå et godt resultat hver gang. Derfor har vi sørget for, at du kan købe MAC mascara hos NiceHair. Din mascara vil holde meget længe, og dine øjne vil blive påført den lækreste kvalitet hver dag. Du får et naturligt look, og dine vipper holdes sunde og stærke.

Loading...