Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE ALLE VORES VILDE TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Mythic Oil

Viser 1 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Stylingprodukter
Hårolie
Hårtype
Normalt
Tørt
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Fugt/ Blødhed
Udglattende
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
L'Oréal Pro Mythic Oil Originale 100 ml
159,00 kr
Vejl. pris 285,00 kr
Mythic Oil

I 2011 blev Mythic Oil lanceret, og det blev et kæmpe hit, så med tiden er serien blev udvidet, for at tilpasse de forskellige hårtypers behov.

Med tiden forsvinder det naturlige olie, som vi har i håret, og dette er med til at gøre spidserne tørre og slidte, mens hovedbunden kan blive mere fedtet. Hårplejeprodukterne i form af shampoo, balsam og hårkur er med til at genoprette balancen i håret, så spidserne bliver næret, mens hårrødderne renses og rengøres.

Mythic Oil, består blandt andet af fire forskellige lækre velduftende olier, som går ind og styrker håret.
Det er fantastiske olier, der alle er meget nærende, og de findes både til farvet hår, tørt hår og til alle hårtyper. De indeholder en nærende kombination af avocadoolie og vindruekerneolie, som giver et blødt og medgørligt hår.

Mythic Oil efterlader håret blødt, smukt og skinnende og med en dejlig behagelig duft. Selvom der er olie i produkterne virker de ikke tyngende, men giver et velplejet og glansfuldt hår med en let følelse.

Mythic Oil er en prisbelønnet hårplejeserie, der har fået en solid plads på markedet, og som er kendt verden over for sine fantastiske egenskaber. Alle produkterne har til formål at give et strålende smukt og sundt hår, som har en super flot glans.

Loading...