Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB FOR 119,- * (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Infinium Lumiere

Viser 2 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Stylingprodukter
Hårlak
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Parfumefri
Produktegenskaber
Glans
Stærkt Hold
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Infinium Lumiere

Hårspray er et absolut must, når den færdige frisure skal sikres et stærkt hold. Men et stærkt hold er ikke nok, nej i dag skal en hårspray også give glans og styrke til håret, og så gør det ikke noget, hvis den har et fedt design samtidig. Alle disse ting har L'Oreal formået at få ind i Infinium Lumiere serien.

Infinium Lumiere serien indeholder professionelle hårsprays, der enten giver et fleksibelt, stærkt, ekstra stærkt eller ultimativ hold. Disse formler er beriget med perleekstrakt, så håret efterlades smukt, lækkert og glansfuldt. De beskytter mod luftfugtighed, hvilket gør, at frisuren nemmere holdes på plads. De giver en fin forstøvning, som lægger sig over håret, og dette betyder, at håret nemt kan redes igennem efter brug, og at det ikke bliver tungt eller klistret.

Infiniums hårsprays er hårspray til alle hårtyper og længder, med forskellige holdfunktioner, så det ønskede look let kan skabes. Udover at give hold til frisuren, kan de også bruges til at skabe mere fylde og struktur i håret. Med Infinium Lumiere skal man ikke bekymre sig om frisuren holder til en hel aften i byen, for det gør den!

Loading...