Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
LongoVital
LongoVital
LongoVital
Viser 13 produkter

LongoVital

LongoVital laver kosttilskud, der tager udgangspunkt i naturen kombineret med moderne viden og forskning. Du kan finde tilskud af både vitaminer, mineraler samt urter til alle aldre og behov i LongoVitals sortiment. Det vil sige, at der er et produkt til både børn, kvinder, mænd samt ældre. Er du gravid? Så kan du naturligvis også finde produkter til dig.

Hvis du ønsker et bestemt tilskud, fordi du eksempelvis er veganer eller går meget op i træning, kan du også finde det hos LongoVital. Alle vitaminer, mineraler og urter bør altid kun indtages i den anbefalede daglige dosis – og sammen med en varieret kost.

Multivitaminer fra LongoVital – som passer til dine behov

LongoVital tilbyder fem forskellige multivitamintilskud – hver især tilpasset forskellige behov, så du altid kan finde et dagligt multivitamintilskud, der passer til dig og dine behov. Alle multivitamintilskuddene indeholder LongoVitals originale urteblanding bestående af rosmarinblad, paprika, græskarkerner, pebermynteblad, røllikeblomst og hvidtjørneblad og -blomst.

Vælg mellem LongoVital Classic, LongoVital 50+ til dig, der har rundet de 50 år, LongoVital Feminin, som er tilpasset kvinders særlige behov, LongoVital Aktiv, som er til dig, der lever et aktivt liv og LongoVital Energi, som er tilpasset dig, der ønsker en hjælpende hånd til energien (B2 og B6 bidrager til at mindske træthed og udmattelse).

Få de vigtigste vitaminer med LongoVital Classic

LongoVital har længe været danskernes foretrukne kosttilskud - især deres klassiske multivitamin, som har fokus på immunforsvaret. Classic indeholder blandt andet vitamin A, B6, C og D, som alle hjælper til et normalt immunforsvar. Her er der taget udgangspunkt i dine behov.

Classic er tilpasset de skandinaviske lande. Blandt andet står solen ikke højt nok på himlen om vinteren i Danmark til, at vi selv kan danne D-vitamin. Det er der taget højde for i LongoVital Classic, som bl.a. indeholder D-vitamin. Udover at tilgodese dit immunforsvar, bidrager D-vitamin nemlig også til en normal optagelse af kalk. Derved er D-vitamin med til at bibeholde normale tænder, knogler og muskler.

Lær mere om de vigtige vitaminer på NiceHair

LongoVital Classic indeholdende de klassiske 6 urter er deres mest populære produkt. Et komplet kosttilskud er nemlig nemt at få taget i en travl hverdag. Ønsker du at lære mere om, hvilke vitaminer, der blandt andet er i en daglig dosis? Så læs mere her.

Vitamin A

Vitamin A er godt for mange ting. Det hjælper til at vedligeholde et normalt syn, normal hud og normale slimhinder. Desuden støtter det et normalt immunforsvar. Vitamin A hjælper også til en normal omsætning af jern.

Du finder naturligt dette vitamin i blandt andet:

 • Gulerødder
 • Fisk
 • Æg
 • Lever
 • Mælkeprodukter

Vitamin B1 (thiamin)

Vitamin B1 er med til at sørge for en normal hjertefunktion. Desuden bidrager det også til et normalt energistofskifte, samt at nervesystemet fungerer normalt. Det findes naturligt i blandt andet:

 • Kornprodukter
 • Bælgfrugter
 • Magert kød

Vitamin B2 (riboflavin)

B2 hjælper med at nedsætte træthed og udmattelse. Derudover hjælper B2 også til en normal energiomsætning og til en normal omsætning af jern. Vitamin B2 bidrager også til at bevare normal hud og slimhinder, normalt syn samt nervesystemets normale funktion.

B2 findes blandt andet i:

 • Nyrer
 • Lever
 • Mejeriprodukter
 • Kød
 • Fisk
 • Fuldkornsprodukter

Vitamin B6

Vitamin B6 bidrager til den normale funktion af nervesystemet og en normal energiomsætning. Samtidig er B6 også med til at sørge for, at immunforsvaret fungerer normalt. Vitamin B6 hjælper med at mindske træthed og udmattelse.

Du kan finde vitamin B6 naturligt i blandt andet:

 • Fisk
 • Kød
 • Fjerkræ
 • Kornprodukter
 • Avocado
 • Mælk
 • Bananer

Vitamin C

Vitamin C hjælper til immunforsvarets og nervesystemets normale funktion. Desuden bidrager det også til en normal dannelse af kollagen, der har betydning for normale knogler, tænder, brusk og hud. Vitamin C bidrager til at mindske træthed og udmattelse. På samme tid bidrager vitamin C også til en normal energiomsætning.

Du kan finde vitamin C i blandt andet:

 • Citrusfrugter
 • Kiwi
 • Rød peberfrugt

Vitamin D

Vitamin D bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder samt den normale funktion af dine muskler. Det bidrager også til en normal optagelse af kalk og fosfor samt til et normalt calciumniveau i blodet. Vitamin D spiller også en rolle i celledelingsprocessen og den normale funktion af dit immunforsvar.

Vitamin D findes i blandt andet:

 • Æg
 • Fed fisk
 • Mælkeprodukter
 • Sollys (her danner kroppen selv vitaminet)

Køb danskernes foretrukne kosttilskud hos Nicehair

Du kan finde den populære LongoVital Classic samt mange af de andre muligheder på Nicehair.dk blandt vores sortiment af plejende helse. På samme tid kan du gå på opdagelse i vores spændende tilbud.

Vi tilbyder et bredt udvalg til både mænd og kvinder. Find derfor alt hvad du mangler til personlig pleje hos os.

Loading...