Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB GAVEÆSKER FOR MIN. 199KR. OG SPAR 25%* | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Living Proof
Living Proof
Living Proof
Viser 64 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Brun
Hvid
Rød
Sort
Stylingprodukter
Gelé
Hovedbundsspray/ Serum
Hårlak
Hårolie
Hårskum (Hårmousse)
Krøllecreme/ Spray
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Styling Cream
Tørshampoo
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Fint
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Glutenfri
Parabenefri
Phthalatfri
Silikonefri
Sulfatfri
Vegansk
Produktegenskaber
Afrensende
Anti-Frizz
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Hovedbundsproblemer
Hårtab
Irritation/Kløe
Let Hold
Medium Hold
Repair/ Genopbyggende
Udglattende
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Living Proof

Problem løsere med videnskab og patenteret teknologi, der løser de hårdeste skønhedsudfordringer, og ikke lader sig begrænse af det kontroversielle!

Bioteknologi blandet med interesse for skønhed: Professor Dr. Bob Langer er en af historiens mest anerkendte videnskabsmænd med flere patenter end nogen anden, på nær Thomas Edison. Professor Dr. Bob Langer, der var bioteknolog ved MIT Institut, fik i 2008 en ide. Han ønskede at revolutionere skønhedsbranchen. Han analyserede omtrent 1000 produkter i sit laboratorium og opdagede, at de alle bestod af stort set de samme standardingredienser, der blot var blevet markedsført godt. Ingen af produkterne eller deres ingredienser havde videnskabelig evidens for at bevise deres virkning, hvilket Proffesor Dr. Bob Langer, ikke mente kunne være rigtigt. Professor Dr. Bob Langer ønskede at skabe produkter, der skilte sig ud fra mængden, samt overholde det, de lovede. Herefter samarbejdede han med andre bioteknologieksperter og hårstylister, som udviklede molekyler, som har revolutioneret skønhedsbranchen.

Kunst og videnskab: Living Proofs produkter virker, da de løser problemer med patenterede videnskabelige løsninger i stedet for at dække utallige problemer til med silikone! Living Proofs produktert er 100% uden silikoner, hvortil de ikke pakker hele hårstrået ind, men blot fylder de huller, der er problemer med. Living Proof pakker altså ikke skaderne ind, de reparerer dem!

Patenterede teknologier:

  • No. 1: OFPMA
  • No. 2: PBAE
  • No. 3: ETAS

No. 1 OFPMA er et molekyle, Living Proof har skabt, der skal erstatte silikone og skabe sundt hår. OFPMA skaber et udsøgt tyndt, vægtløst og usynligt skjold omkring hvert hårstrå. OFPMA sørger altså for at holde dit hår renere i længere tid, da det er snavs- og fedtafvisende, samtidig med at det eliminerer frizz og blokerer for fugtighed. OFPMA giver et synligt sundere hår over tid, hvor hårstråene tilføres glans, styrke og beskyttelse.

No. 2 PBAE er et molekyle, Living Proof har skabt, som skal skabe volumen og liv til håret, uden tyngende og klistrede harpikskomponenter. PBAE er en mere effektiv måde at bringe fylde og tykkelse i håret. Det danner et mikroskopisk mønster af fortykkelsespunkter på hvert hårstår. Molekylet gør at fint og fladt hår, føles og opfører sig som tykt, volumiøst hår. Molekylet modvirker også friktion, som er vigtigt for at få tekstur og fylde på - hvilket også gælder på selv det fineste hår.

No. 3 ETAS er et molekyle, Living Proof har skabt, som skal give håret volumen og tekstur, uden at tynge, som pulver-produkter er kendt for. ETAS leverer et volumiøst hår med massere tekstur, som ikke tynger - selv ikke på fint hår.

Living Proof, hvis drivkraft er teknologi og produktudvikling, er et nysgerrigt, lidenskabeligt samt risikovilligt brand, der ikke lader sig begrænse af de kontroversielle metoder. Living Proof er det mærke, der tør, og et mærke, der skiller sig ud fra mængden. 20 patenter, 50 produkter samt 100 vundne priser senere, står Living Proof tilbage som et mærke, man kan stole på!

Hos Nicehair har vi selvfølgelig et bredt udvalg af Living Proofs produkter til en skarp pris. Lad dig overraske!

Loading...