Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Lille Kanin
Lille Kanin
Lille Kanin
Viser 48 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Læbepleje
Multifunktionelle produkter
Olie
Kropspleje
Badeolie
Bodylotion
Bodyoil
Bodywash
Sol Produkter
Aftersun
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Solstift
Stylingprodukter
Hovedbundsspray/ Serum
Wellness
Håndklæder
Morgenkåber
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Fint
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Glutenfri
Parfumefri
SPF 16-30
SPF 31-50
Sulfatfri
Svanemærket
Uden Farvestoffer
Vandfri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Beroligende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Irritation/Kløe
Kølende
Mod Lus
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
UV-Beskyttelse
Vandfast
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Børn
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Lille Kanin Summer Set 2 Pieces
299,00 kr
338,00 kr
Lille Kanin Holiday Set 3 Pieces
549,95 kr
597,95 kr
Lille Kanin Lotion 250 ml
139,00 kr

Lille Kanin

Lille Kanin...naturlige og certificerede hudplejeprodukter, som du og din baby trygt kan stole på.

Lille Kanin er milde kvalitets produkter, der er udviklet med omsorg for og hensynstagen til din babys sarte hud. Produkterne, der naturligvis også er velegnede til gravide og ammende, er med til at give din baby den reneste start på livet.

Mor-Kaniner:

Danmarks kendte tv-vært og iværksætter, Christiane Schaumburg-Müller, som blev mor til Constatin i 2016, udviklede i den forbindelse sin interesse for naturlig og kemifri kropspleje. Med Lille Kanin har Christiane formået at kombinere kærligheden til baby og mor-rollen med sit talent for at igangsætte og drive virksomhed.
Lille Kanin blev "undfanget" i samarbejde med Tina Søgaard, som også er ophavskvinde for den succesfulde hudplejeserie, Ecooking, der idag sælges verden over. Tina har omkring 20 års erfaring indenfor skønhedsbranchen. Samtidig har hun en passion for økologi og sammensætning af forskellige ingredienser, hvilket gør hende til lidt af en ekspert i cremefremstilling. Udover blandt andet at drive sit firma "House of Cosmetics", udvikle skønhedsprodukter og brands, så er Tina selv mor til to skønne piger, som hver dag inspirerer hende til at gøre livet, så trygt og godt, som muligt.

Kærlighed på flaske:

Lille Kanin består af forholdsvis få produkter, der hver især er sammensat af ingredienser, der tilgodeses specielle formål. Serien er lille, men dækker utroligt bredt indenfor...

  • Hygiejne.
  • Pleje.
  • Forebyggelse.
  • Heling.

Produkternes forskellige formål...er samlet i et mål... AT SIKRE DIN BABYS FYSISKE SUNDHED OG VELVÆRE!

Hos Lille Kanin lover de at være 100 % ærlige og altid levere rene og naturlige produkter i miljø- og genbrugsvenlige emballager. Produkterne vil aldrig blive testet på dyr....ligesom hvert enkelt produkt er sikkert for både mennesker og planeten. Lille Kanin holder, hvad de lover og giver KÆRLIGHED på flaske – hver dag.

Økologisk og naturlig:

En mors fornemmeste opgave er at passe på sin baby ved at tage de rigtige valg. Når det kommer til fysisk sundhed, så er Lille Kanin "det rigtige valg". Alle ingredienserne er veganske og naturlig certificeret, hvilket betyder, at produkterne er fri for kemi, parabener og skadelige stoffer. Råvarerne kommer fra planter og forarbejdes således, at produkternes påvirkning af klima og miljø mindskes mindst muligt. Lille Kanin vil fortsat udvikle sine produkter i takt med, at der kommer flere godkendte naturlige ingredienser og urter på markedet. Udover skånsomme, samt milde skumstoffer og konserveringssystemer, så indeholder Lille Kanin også økologiske, naturlige olier og E-vitamin, der giver babys hud, den optimale pleje. Produkterne er udviklet i samarbejde med...

  • Allergy Certified.
  • Ecocert Cosmos Natural.
  • Svanemærket.

Disse tre anerkendte organisationer er med til at sikre, at Lille Kanin forbliver "det rigtige og trygge valg"!

Lille Kanin bor på Nicehairs hylder:

Det er muligt at købe de populære Lille Kanin produkter hos Nicehair.dk. Vi er bekendte med, hvad kemi-påvirkning kan forårsage af problemer for dine, mine, vores børn og deres børn. Vi vil derfor gerne sikre os, at du altid har muligheden for at vælge de mest sikre kvalitetsprodukter til din baby. Find andre produkter til dit barn på nedenstående link... Børn

Lille Kanin – DET BEDSTE TIL DIN BABY!

Loading...