Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
KENNY ANKER
KENNY ANKER
KENNY ANKER
Viser 13 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Brun
Grå
Mat (Matterende)
Ansigtspleje
Multifunktionelle produkter
Ansigtsmakeup
Concealer
Makeup Kit
Øjenmakeup
Bryn Gel
Bryn Makeup
Makeup Pensler
Blush Børste
Concealer Pensel
Contour Børste
Foundation Pensel
Highlighter Pensel
Pincet
Pudderbørste
Øjenskyggepensel
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Indhold
Vegansk
Produktegenskaber
Cremet
Fast
Høj Dækkeevne
Let dækkeevne
Mat (Matterende)
Køn
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Makeup Kit
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

KENNY ANKER

Kender du Kenny Anker? Mærket har specialiseret sig i produkter til de perfekte, naturlige bryn, og her på siden kan du finde alt, hvad du skal bruge for at skabe øjenbryn, der fortryller. Dyk bare ned i udvalget og find de rette produkter, der kan give dig øjenbryn, som var du blevet stylet af en professionel.

Giv dine bryn form og fylde med en pen fra Kenny Anker

Øjenbrynene er ansigtets ramme, og med de smarte øjenbrynspenne fra Kenny Anker kan du nu skabe et smukt og defineret look på ingen tid. Den revolutionerende 2-i-1 øjenbrynspen er nemlig designet til at give dine bryn form og fylde på en hurtig og nem måde.

Pennen fra Kenny Anker kommer i flere forskellige nuancer, så du let kan finde den perfekte farve til netop dine bryn. Pennen er udstyret med en lille spooliebørste i den ene ende og en blød, farvet blyant i den anden. Det gør det muligt at skabe et naturligt look med tættere og mere ensartede bryn, hvis du bare følger nedenstående trin:

  • Start med at ensarte dine bryn med spooliebørsten, så alle hår vender i samme retning.
  • Derefter bruger du blyantens tynde spids til at lave hårfine linjer, der optegner og udfylder brynene, hvis der er eventuelle huller. - - Det er en god idé at starte blidt ud, for det er let at bygge farven op, hvis det er nødvendigt.
  • Til sidst bruger du igen børsten til at redde brynhårene igennem. På den måde blender og toner du farven ud.
  • For at sikre at dine bryn holder formen hele dagen lang, så kan du med fordel bruge en brow gel fra Kenny Anker. Den fikserer nemlig dine bryn og holder hårene på plads.

Med de smarte brynpenne fra Kenny Anker kan du altså nemt skabe et naturligt eller skarpt look – alt efter hvad du foretrækker. Den magiske pen er det oplagte valg til dine bryn, og den gør hver dag til en god bryndag. Se også alle vores øvrige produkter til bryn her.

Få bryn, der holder hele dagen lang

Vil du gerne have øjenbryn, der holder formen hele dagen lang, uanset hvad dagen byder på? Det kan vi godt forstå, og heldigvis har Kenny Anker udviklet unikke brow gels, der kan hjælpe dig. De revolutionerende gels er nemlig designet til at give dine bryn den perfekte form og fastholde den i timevis – på samme måde som en setting spray holder makeuppen på plads.

De smarte brow gels fra Kenny Anker kommer i forskellige farvenuancer, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Bryngelen er et absolut musthave for dig, der gerne vil have velplejede bryn. Med den smarte gel kan du nemlig hurtigt style dine bryn til perfektion. Produktet er udstyret med en lille, slank børste, der fanger hvert eneste lille brynhår. Og den lette konsistens på gelen gør, at du ikke mærker, at du har noget på. Resultatet er dog ikke til at overse, for dine bryn vil se ud som om, de er blevet stylet af en professionel.

Sådan bruger du den smarte brow gel fra Kenny Anker:

  • Påfør gelen på samme måde, som du ville påføre mascara – altså i brynenens naturlige groretning.
  • Brug børsten til at forme og definere dine bryn, som du gerne vil have dem.
  • Voila. Dine bryn sidder nu, hvor de skal resten af dagen.

Tip: For et endnu mere defineret resultat kan du kombinere gelen med de smarte øjenbrynspenne fra Kenny Anker. Optegn først brynene, som du godt kan lide med pennen, og slut af med et lag af den holdbare brow gel.

Fremhæv dine bryn med en concealer fra Kenny Anker

Hvis du gerne vil have øjenbryn, der er fremhævede og definerede, så er en concealer fra Kenny Anker også et musthave til din brynrutine. Med den rette concealer kan du nemlig lysne området omkring dine bryn, så brynene fremstår endnu mere definerede og iøjnefaldende.

En concealer fra Kenny Anker er let at påføre, og den blander sig nemt med din egen hudtone. Det giver dig et naturligt look. Du kan selvfølgelig sagtens bruge concealeren på almindelig vis til at dække urenheder eller rødme, men den fungerer også især godt til at definere dine øjenbryn og gøre dem endnu skarpere at se på. Og det har vi samlet en guide til, hvordan du gør:

  • Når du har optegnet dine bryn, er det tid til at påføre concealer langs kanten af dine bryn. Det er en god idé at starte ud med en lille mængde, for det kræver ikke meget produkt.
  • Blend derefter concealeren forsigtigt ind i huden uden at ødelægge de optegnede bryn – enten med fingerspidserne eller en pensel. Sørg for at blende godt, så der ikke er nogen synlige linjer.
  • Til sidst kan du sætte dine bryn med en brow gel fra Kenny Anker for at sikre, at de holder formen hele dagen lang.

Med concealeren fra Kenny Anker kan du altså nemt og hurtigt fremhæve dine bryn endnu mere og skabe et professionelt look hjemme foran spejlet. Prøv det selv, og oplev forskellen.

Loading...