Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Jordan
Jordan
Jordan
Viser 7 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Tandpleje
EL Tandbørste
Tandbørste
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Jordan

Jordan

Ikke to sæt tænder er ens. Derfor bør du heller ikke stille dig tilfreds med en gængs tandbørste, som alle andre bruger. Af den grund kan du finde flere og gode tandbørster samt tilbehør fra Jordan hos NiceHair. Her er ergonomiske designs i forskellige farver og med brugbare funktioner, som hver kan bidrage til din individuelle mundhygiejne. Find din favorit her på siden.

Jordan: Effektiv børstning uden besvær

Jordan er lig med effektiv rengøring af dine tænder – selvfølgelig på den mest simple måde. For de fleste kan tandbørstningen nemt gå hen at blive en sur pligt, hvor man sløset kigger ind i spejlet, mens tænderne, så hurtig som muligt, bliver renset for dagens mad- og drikkerester. Men med Jordan behøver pligten ikke være så sur. Brandet er nemlig kendt for sine ergonomiske designs, der ligger godt i hånden og gør tandbørstningen til en overskuelig leg.

Hvis du vil have et større udvalg, kan du finde flere effektive tandbørster i den brede kategori af produkter indenfor tandpleje.

Bliv elektrisk over din tandbørstning

Hos NiceHair kan du dykke ned i et kvalitetspræget udvalg af elektriske tandbørster fra Jordan. Det er perfekt til dig, der ikke altid har energi til tandbørstningen. Jordans roterende børstehoved gør nemlig alt arbejdet for dig samtidig med, at du opnår et endnu bedre resultat, end hvis du selv børstede bisserne.

Jordans eltandbørster kan børste i to hastigheder, så du selv kan bestemme tempoet – og uanset hvilket tempo, du foretrækker, kan du få tænderne rene på to minutter. Jordans elektriske tandbørste kan nemlig fjerne mere plak, end du selv kan ved håndkraft. Så hvorfor ikke lade Jordan gøre alt det sure arbejde for dig? Det betaler sig.

Køb hoved og hale til tandbørsten

Mangler du i stedet ekstra børstehoveder til din elektriske tandbørste fra Jordan? Så kan du finde det hos NiceHair. Vi sælger nemlig separate børstehoveder i forskellige pakker, som fungerer til både almindeligt og ekstra sensitivt tandkød. Samtidig er pakkerne kompakte, så du kan have dem med på farten. På den måde har du altid mulighed for at børste selv de bagerste kindtænder rene – så længe du har Jordans tandbørstehoveder med i toilettasken.

Loading...