Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier
Viser 51 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Kropspleje
Bodylotion
Bodywash
Hårfjerning
Aftershave Lotion
Dufte
Deo Spray
Deo Stick
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Hudtype
Alle Hudtyper
Produktegenskaber
Fugt
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Jean Paul Gaultier Le Beau Male EDT 75 ml
Vejl. pris 685,00 kr
616,50 kr
Jean Paul Gaultier Le Male EDT 75 ml
Vejl. pris 650,00 kr
479,00 kr
Jean Paul Gaultier Le Beau Male EDT 125 ml
Vejl. pris 930,00 kr
837,00 kr
Jean Paul Gaultier Le Male EDT 40 ml
Vejl. pris 495,00 kr
445,00 kr
Jean Paul Gaultier Le Male Elixir Parfum 125 ml
Vejl. pris 1.065,00 kr
958,50 kr
Jean Paul Gaultier Le Male EDT 125 ml
Vejl. pris 885,00 kr
796,00 kr

Jean Paul Gaultier

Franskmanden Jean Paul Gaultier har designet tøj siden 1976. Det startede med blot at være påklædning til sin mor og bedstemor. Faktisk var det bedstemoren, der først introducerede ham for mode og design. Senere arbejdede han som assistent for den italienske designer Pierre Cardin. Han har tilmed også arbejdet for det franske modehus Hermès i en årrække.

Jean Paul Gaultier fejrer især det, der er anderledes og lader sig ikke holde tilbage fra at chokere verden. Det gælder både hans nederdele til mænd, der sidenhen er blevet mere almindelige, og hans forførende korsetter. Han er endda også kendt for at bruge konservesdåser i hans designs. Det er derfor ikke svært at se, at Jean Paul Gaultier tager afstand fra standarder og klicheer. Han har gået sine egne veje, hvilket har gjort ham til en legendarisk designer.

I 1993 udgav han sin første duft til kvinder, der blev en øjeblikkelig succes. Den ikoniske flaske forbliver populær den dag i dag, og det er nemt at se hvorfor. Den tidløse duft bliver ved med at tiltale både mænd og kvinder. Samtidig er flasken så unik og tiltalende, at den nemt kan pryde enhver hylde. De efterfølgende udgivelser af parfumer matcher i design med fokus på menneskekroppen og det forførende. Du kan finde de fortryllende flasker i vores brede udvalg af henrivende dufte.

Nyd klassiske Jean Paul Gaultier parfumer

Jean Paul Gaultiers popularitet kan ikke siges at have været dalende, efter han startede tilbage i 70’erne. Siden udgivelsen af den første duft fra Gaultier i 1993 er sortimentet af parfumer kun blevet større. Dog er Classique, den første Gaultier-parfume til kvinder, og Le Male, den første Gaultier-parfume til mænd, stadig yderst populære.

Ikke nok med at hans parfumer fortsat er i høj kurs. Han er samtidig også en yderst populær designer, når der skal laves kostumer til film eller tøj til kendte. Blandt andet har Madonna, Marylin Manson, Rihanna og Lady Gaga brugt Gaultier som designer. Han er i stand til at ramme bredt, hvilket uden tvivl har gavnet ham i hans lange karriere.

Hans evne til at ramme bredt er også nemt at se på hans designs. Han har nemlig skabt sig et brand inden for fransk haute couture. Han har dog også formået at designe tøj, der kunne sælges i butikker.

“Intet er umuligt”

Det ambitiøse og simple motto fra Jean Paul Gaultier ses nemt i de forskellige kollektioner, der bærer hans navn. Han nyder at gøre det uventede, som set med Madonnas legendariske ‘kegle-bh’ fra 1990. Det betyder, at han ikke giver op på en idé, blot fordi den virker urealistisk. Måske er det lige netop derfor, at hans designs er unikke og ofte ikoniske.

Men allerede i 80’erne skabte han opmærksomhed om sit brand. Jean Paul Gaultier har nemlig gået meget op i retten til at udtrykke sig frit. Derfor gjorde han stor brug af modeller, der normalt ikke blev brugt. Ældre mænd, folk med tatoveringer og piercinger samt kvinder med former var blandt dem, der blev brugt af Jean Paul Gaultier. Det gjorde han blandt andet, fordi han mente, at der var skønhed i vores forskelle. Derfor ville han hylde det unikke ved at inkludere alle.

Det ville være nemt at tro, at Jean Paul Gaultier har taget en uddannelse inden for modebranchen. Men sandheden er, at han aldrig er blevet uddannet inden for faget. Hans liv og bedrifter er derfor et direkte bevis på, at han har levet op til sit motto om, at “intet er umuligt”.

En forførende flaske

De velformede kroppe, der udgør parfumeflaskernes designs, er både pirrende og smukke. Jean Paul Gaultier havde med flaskerne tænkt, at de skulle vække brugerens nysgerrighed. Det er nemlig ikke helt klart, om kroppene skal opfattes som påklædte eller ej.

Du vil uden tvivl drages af de fantastiske dufte, der findes inde i de eksklusive flasker. Jean Paul Gaultier har nemlig både lækre dufte til mænd samt sensuelle parfumer til kvinder. Fælles for duftene er, at de er forførende og nærmest helt vanedannende. Han har nemlig formået at skabe herredufte, der fanger kvindernes opmærksomhed. Og selvfølgelig også omvendt.

Det kan blandt andet bevises ved at kigge på, hvordan parfumerne fortsat sælger nu til dags. De er nemlig blandt nogle af mest solgte i Europa. Selvom de klassiske udgaver ikke er en nye, forbliver de altså stadig populære.

Køb Jean Paul Gaultier på Nicehair.dk

Du kan finde Jean Paul Gaultier parfumer til både damer og mænd hos Nicehair. Tilmed finder du også en Gaultier deodorant, hvis du ikke kan få nok af den franske designers dufte.

Hold gerne løbende øje med vores fantastiske tilbud. Så kan du nemlig være heldig at finde lige præcis den parfume, du har haft i tankerne. Det kan også være, at du kan blive helt forført af en af de andre dufte i vores brede sortiment.

Loading...