Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Invisibobble
Invisibobble
Invisibobble
Viser 23 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Blå
Brun
Glimmer
Gold
Grøn
Gul
Lilla
Lyserød (Pink)
Nude (Beige)
Orange
Rød
Silver
Sort
Transparent
Tilbehør
Hårelastikker
Hårpynt
Hårtype
Alle Hårtyper
Kraftigt
Produktegenskaber
Silver
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Teens
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Invisibobble

Invisibobble…Innovative og skånsomme hårstylings-accessories.

Alle, der har haft opsat hår, kender irritationen over, at håret har fået afmærkninger efter elastikker eller spænder, når disse fjernes. Invisibobble´s fantastiske hårstylings-accessories holder håret på plads UDEN at efterlade mærker i dit hår. De forskellige hårartikler er udviklet i et blødt og fleksibelt letvægts materiale, der ikke slider på håret.

Call me:

Invisibobble opstod ved en tilfældighed i 2012, da den 18 årige engelske universitetsstuderende, Sophie Trelles-Tvede, skulle klæde sig ud til en ”bad taste-party”. Hun manglede noget at sætte håret op med. Mens hun søgte rundt omkring, fik hun pludselig øje på en gamle fastnet-telefon. Hun tog spiralledningen herfra og satte håret op i en hestehale. Efter festen faldt hun i søvn med ledningen i håret og til stor forbløffelse opdagede hun, at ledningen IKKE havde efterladt nogle afmærkninger i håret. Samtidig gik det op for Sophie, at hun denne morgen heller IKKE havde hovedpine, som hun ellers plejede at få, når hendes hår var i hestehale. Idéen var skabt. Hun ringede efterfølgende til sin ven, Felix Haffa, og fik ham med på at føre idéen ud i virkeligheden. Indenfor 3 måneder havde de fremstillet den første Invisibobble, der skulle vise sig at blive en stor succes via salg til hårstylister. Makkerparrets primære fokus det første år var at bruge enhver feedback til at foretage forbedringer af, såvel Invisibobble, som af indpakningen. I dag dækker brandet ikke blot over den spirallignende hårelastik, men også over andre skønne hår-accessories, der nu sælges i mere end 70 lande....og er langt fra "Bad Taste"!

”Og hvad skal barnet hedde”?

Den kvikke har nok regnet ud, at navnet, ”Invisibobble”, er en kombination af ”Invisible” og ”bobble”. ”Invisible”, fordi elastikken IKKE efterlader brugsspor i håret og ”bobble” kan dække over det engelske ord for hår-ring. Smart…og HELT ENKELT!

Invisibobble med mere…

Udover de originale Invisibobbles i forskellige farver, størrelser og tykkelser, findes der et væld af andre lækre artikler…som eksempelvis…

  • Sprunchies…hvor Invisibobble er pakket ind i lækkert stof af forskellig art.
  • Bowtiques…hvor Invisibobble er monteret med fikse sløjfer.
  • Bunstar…der er et redskab til at forme en flot og fyldig knold.
  • Waver…som er en nytænkning af de kendte metal klipser…lavet af Invisibobble materialet og i et bølgende design.
  • Multiband…der er et hårbånd, der er monteret på Invisibobble.

Invisibobble produkterne findes i et væld af flotte farver og forskellige designs, der matcher enhver personlig stil og som kan tilpasses enhver anledning. Materialerne og udformningerne er med til at give hold til frisuren hele dagen og samtidig skåne håret mod slitage og knæk. De forskellige designs efterlader ingen mærker i håret, hvilket giver dig mulighed for at ændre på frisuren alt efter behov.

Invisibobble til Nicehair:

Hos Nicehair.dk er Invisibobble i aller højeste grad synlig. Vi henter hele tiden nye accessories hjem, da vi sagtens kan få øje på det smarte ved idéen. Det er jo altid kærkomment med noget, der løfter frisuren uden at slide på håret. Er du blevet nysgerrig og vil have syn for sagen…så kig på det store udvalg af de skøre, skønne elastikker og andre håraccessories

Invisibobble – That Simple!

Loading...