Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Innersense
Innersense
Innersense
Viser 75 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Multifunktionelle produkter
Stylingprodukter
Gelé
Glansspray/ Creme
Hovedbundsspray/ Serum
Hårolie
Hårskum (Hårmousse)
Krøllecreme/ Spray
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Saltvandsspray
Styling Cream
Tørshampoo
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Fint
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
Silikonefri
Sulfatfri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Afrensende
Anti-Frizz
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Hovedbundsproblemer
Hårtab
Irritation/Kløe
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Stærkt Hold
Udglattende
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Innersense Hair Re-Set
297,00 kr
349,00 kr
Innersense Smooth Style Set
297,00 kr
349,00 kr

Innersense

Plej dit hår med Innersense

Det amerikanske mærke, Innersense, laver økologiske produkter til dit hår. Brandet har de sidste 15 år været dedikeret til at give forbrugerne ren, sund og nærende hårpleje. På Nicehair.dk kan du købe lækre produkter til alle hårtyper. Du finder blandt andet shampoo velegnet til krøllet hår, hårmaske til kruset hår og balsam, som efterlader dit hår blødt og sundt.

Innersense har udviklet en række serier, som hjælper og styrker forskellige hårtyper. Hos Nicehair kan du blandt andet få produkter til:

  • Fint til normalt hår
  • Tørt hår som mangler næring
  • Farvet hår
  • Krøllet hår

Når du vælger gode hårprodukter, som passer til din hårtype, så sikrer du, at dit hår får den helt rette pleje. På den måde kan du sørge for, at dit hår får den rette næring, så det altid føles sundt, blødt og rent.

Innersense er et sundt og godt valg

Med produkter fra Innersense kan du få den optimale selvforkælelse hjemme hos dig selv. Mærket laver sunde og rene produkter, som vil give dig en følelse af velbehag og luksus. Produkterne fra Innersense indeholder hverken sulfater, silikone, parabener eller syntetisk parfume. Derimod er brandet baseret på naturlige og økologiske ingredienser, som er sunde for din krop.

Sulfater kan udtørre og dehydrere både hår og hårbund, og derfor kan det være en god ide at undgå denne form for stof. For eksempel kan det være en god ide at vælge en shampoo uden sulfater, hvis du har krøller. Med en sulfatfri shampoo vil dine krøllede lokker føles meget sundere samt se mere glansfulde ud. Det er også en god ide at undgå sulfater, hvis dit hår allerede er skadet og ødelagt, da sulfaterne kun vil svække dit hår mere.

De forskellige silikoner i shampoo er ikke farlige for dig eller dit hår, men silikoneholdige produkter forhindrer fugt og plejende ingredienser i at trænge ind til dine hårstrå. Silikoner lægger sig nemlig om de enkelte hårstrå, så der skabes en illusion om, at du har rent og sundt hår, men egentlig opbygges der blot lag på lag af silikoner omkring dit hår. Dette gør, at snavs og støv nemt kan klistre sig til dit hår og blandt andet give en fedtet og irriteret hovedbund.

Parabener bruges ofte som konserveringsmidler til personlig pleje, men denne type af stoffer har længe været mistænkt for at være hormonforstyrrende. Nogle parabener menes at kunne efterligne det kvindelige kønshormon, imens andre parabener virker til at nedsætte det mandlige kønshormon. Effekterne af de hormonforstyrrende stoffer kan ikke altid ses med det samme, men bliver først tydelige mange år efter eller hos dine børn.

Syntetisk parfume er på mange måder identisk med naturlige parfumer, idet syntetiske parfumer isolerer og genskaber et duftmolekyle. Risikoen ved produkter med parfumer er allergi, som kan give gener som rødme, kløe og knopper. Hvis du først bliver allergisk overfor ét parfumestof, så kan det medføre krydsallergi, således at du bliver allergisk overfor andre parfumestoffer også.

Innersense har stor fokus på at undgå disse usunde tilsætningsstoffer i deres produkter, så du kan få et rent alternativ til din krop. Brandet er for dig, som ønsker en sundere livsstil uden syntetiske stoffer og barske kemikalier. Du får stadig produkter af høj kvalitet, som vil give et smukt hår. Med produkter fra Innersense kan du alt fra at style dit hår til at redde beskadiget hår og tilføre liv og glans igen.

Skab gode vaner i hverdagen med Innersense

For at sikre et sundt hår og en sund hovedbund, så er det vigtigt at etablere nogle nemme og gode vaner, som er hurtige at klare i hverdagen. Hvis produkterne fra Innersense blot bliver en del af din daglige rutine, så behøver du ikke længere at bekymre dig om livløst hår eller spaltede spidser. Det kunne blandt andet være med en nærende leave-in balsam, som er nem og hurtig at benytte, da du blot skal spraye en smule i vådt hår, og så klarer produktet selv resten. Balsammen gør dit hår blødt og mere medgørligt. En god balsam kan især være en fordel efter udtørrende styling af dit hår.

En hårmaske fra Innersense giver også fantastisk pleje til dit hår. Denne type produkt kan du bruge 1-2 gange om ugen, så det kunne med fordel blive en ekstra forkælelse under hårvasken i weekenden. En hårmaske renser skånsomt håret for overskydende produktrester uden at fjerne de gode og naturlige olier i dit hår. Med Innersense giver du dit hår de bedste betingelser, og du vil opleve en fantastisk følelse af renhed og velvære.

Loading...