Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

20% PÅ 8 LUKSUSBRANDS | 25% PÅ KARMAMEJU & BIOTHERM | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

IDUN Minerals

IDUN Minerals

Viser 48 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Brun
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Nude (Beige)
Rosa
Rød
Sort
Ansigtspleje
Multifunktionelle produkter
Ansigtsmakeup
Blush/ Rouge
Bronzer
Concealer
Fast Pudder
Foundation
Highlighter
Primer
Øjenmakeup
Bryn Makeup
Eyeliner
Mascara
Øjenskygge
Læber
Lipgloss
Læbestift
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitive Hud
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Mineral Makeup
Parabenefri
Parfumefri
SPF 15 og under
Vegansk
Produktegenskaber
Cremet
Fast
Flydende
Fugt
Glød
Høj Dækkeevne
Let/ Medium Dækkeevne
Løs
Vandfast
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
IDUN Minerals Kabuki Brush
179,00 kr

IDUN Minerals

IDUN Minerals er kendetegnet ved kvalitetsrige, rene og milde skønhedsprodukter, som alle kan bruge – ligegyldig hudtype og -tone. Her finder du nemlig mineralmakeup, som indeholder de reneste ingredienser, der både beskytter og fugter huden. Gå på opdagelse blandt de naturlige produkter hos NiceHair, og oplev, hvordan det naturlige kan gøre en markant forskel.

IDUN Minerals er til dig

Med IDUN Minerals bliver du præsenteret for make-up lavet på højrensede mineraler. Det betyder, at dit pudder, din mascara eller din primer kun er lavet af de fineste og reneste ingredienser. Det gør blandt andet, at alle hudtyper og -toner kan anvende IDUN Minerals produkter. Så uanset om du har en sart hud eller en høj pigmentering, så kan IDUN Minerals give dig et pletfrit – men naturligt – resultat, der samtidig beskytter og fugter din hud.

IDUNs mineral-makeup består udelukkende af ingredienser, der kommer direkte fra jorden. Det er derfor produkter uden unødvendige tilsætningsstoffer som eksempelvis farvestoffer og syntetiske olier. På den måde kan alle bruge IDUN Minerals.

Make-up i et naturligt skær

Meget af den make-up, som vi bruger i dag, har et væld af forskellige tilsætningsstoffer. Blandt andet er både farver og konsistens oftest kemisk fremstillet. Men sådan er det ikke med IDUN Minerals. Her er alle ingredienser i makeuppen hentet fra naturen. Blandt andet bruger brandet zink og titanium til at skabe en beroligende virkning på huden og beskytte den mod de skadelig UV-stråler.

IDUN Minerals anvender også skønne ingredienser som det naturlige Mica-glimmer til at give makeuppen smukke nuancer. Derudover bruger brandet også tyttebær- og multebærolie til at gøre produkterne smidige. Og som om det ikke var nok, så indeholder produkter fra IDUN Minerals også E-vitamin, der beskytter huden mod røg, forurenet luft og andre skadelige stoffer. På den måde sørger IDUN Minerals naturlige produkter for:

  • Ikke at tilstoppe porerne
  • At være allergivenlig
  • At kunne anvendes af personer med sensitiv hud.
  • At være fri for nikkel, talkum, cyklisk silikone, parfume og PHMB

Simple og rene produkter

Siden 2011 har IDUN Minerals udarbejdet skønhedsprodukter med fokus på renhed. Nøgleordene bag brandet er nemlig ”Simply, pure and clean”, hvilket hentyder til de naturlige og gode ingredienser, som der er at finde i brandets makeup, hår- og hudpleje.

Men IDUN Minerals’ ingredienser er ikke bare grebet ud af den blå luft. Siden producentens opstart er alle produkter og ingredienslister nemlig blevet udarbejdet i samråd med svenske forskere og dermatologer. Det er blandt andet din garanti for, at produkterne fra IDUN Minerals har troværdige kvalitetskontroller samt, at deres sortiment er af højeste kvalitet.

IDUN Minerals skaber bæredygtig hudpleje

IDUN Minerals går op i, at deres produkter ikke skal skade – og det gælder både i forhold til dig, men også miljøet. For selvom vi bruger flere kræfter på skønhed, så behøver det ikke koste miljøet noget. Når du køber IDUN Minerals hos NiceHair, så støtter du derfor også et skønhedsalternativ, der gør vilkårene bedre for både mennesker, dyr og naturen.

Hos IDUN Minerals skal hele produktet afspejle den naturlige tilgang. Derfor er alle dele af deres produktionskæden fokuseret på at skade så lidt som muligt. Blandt andet er 75 procent af IDUN Minerals emballage genanvendelig, mens mærket reducerer op til 4500 kilo af deres materialer om året. Og idet du køber flere af IDUN Minerals’ produkter, så har brandet mulighed for at minimere miljøpåvirkningen endnu mere og fortsætte den bæredygtige udvikling indenfor hudpleje.

Prøv IDUN Minerals naturlige make-up

Hos NiceHair har vi samlet et væld af de gode makeup-produkter fra IDUN Minerals, som er udviklet i samarbejde med forskere, hudlæger og dermatologer. Det giver dig en bred vifte af produkter og teksturer, som dog alle har samme tre nøgleegenskaber:

  • Alle produkter er dermatologisk testet
  • Alle produkter er velegnede til følsom hud
  • Alle produkter er parfume-frie

Hos NiceHair kan du derfor købe naturlige skønhedsprodukter til både ansigt, øjne, læber og negle fra det gode mærke, IDUN Minerals. Og uanset hvad du vælger, så er alle produkter baseret på rene og højpigmenterede mineraler, der styrker huden og får den til at se sund ud. Blandt andet giver pudderet en naturlig finish og smelter let ind i huden, mens mascaraen giver en flot fylde og definerer dine vipper. IDUN Minerals er derfor et godt eksempel på, at naturlige skønhedsprodukter nemt kan klare sig mod de kemiske konkurrenter.

Find mineral makeup hos NiceHair

Er du vild med naturlig makeup? Så tag et kig i NiceHairs store udvalg af gode makeup-producenter. Her finder du blandt andet det anerkendte mærke, Nilens Jord, der tilbyder makeup og hudpleje uden parfume. Vi har også produkter fra Jane Iredale, som baserer sine produkter på samme grundlag som IDUN Minerals: Rene mineraler og naturlige ingredienser. Du kan også kaste dig over de lækre serier fra Bare Minerals, der baserer deres makeup på 100 procent rene mineraler fra naturen.

Hos NiceHair er det nemt at få en sund, naturlig glød. Så skynd dig at dykke ned i de mange forskellige kategorier, og lad dig endelig friste af de naturlige grænser.

Loading...