Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB DUFTE FOR MIN. 399KR. OG SPAR 26% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hugo Boss Parfume

Viser 81 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Dufte
Deo Spray
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Roll-On
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Hugo Boss The Scent For Her EDP 50 ml
469,00 kr
Vejl. pris 705,00 kr
Hugo Boss Alive For Her EDP 50 ml
499,00 kr
Vejl. pris 740,00 kr
Hugo Boss The Scent For Him EDT 100 ml
599,00 kr
Vejl. pris 825,00 kr
Hugo Boss Ma Vie Pour Femme EDP 30 ml
329,00 kr
Vejl. pris 475,00 kr
Hugo Boss The Scent For Her EDP 100 ml
719,00 kr
Vejl. pris 955,00 kr
Hugo Boss The Scent For Him EDT 50 ml
459,00 kr
Vejl. pris 630,00 kr
Hugo Boss Hugo Man EDT 125 ml
509,00 kr
Vejl. pris 675,00 kr
Hugo Boss Femme EDP Women 30 ml
359,00 kr
Vejl. pris 475,00 kr
Hugo Boss Bottled Deo Stick Gift Set
220,00 kr
149,00 kr
Hugo Boss Bottled United EDP 100 ml
770,00 kr
599,00 kr
Hugo Boss Alive For Her EDP 30 ml
389,00 kr
Vejl. pris 515,00 kr
Hugo Boss Bottled United Pour Homme EDT 100 ml
499,00 kr
Vejl. pris 710,00 kr
Hugo Boss Ma Vie Pour Femme EDP 50 ml
489,00 kr
Vejl. pris 650,00 kr
Hugo Boss Nuit Pour Femme EDP 50 ml
635,00 kr
399,00 kr

Køb Hugo Boss parfume her

Hugo Boss leverer parfumer, der fungerer til enhver anledning. Du kan som herre eller dame iføre dig den friske, sensuelle, eksklusive og moderne duft. Herigennem kan du skabe fokus på din individuelle personlighed. Hugo Boss leverer nemlig produkter med fokus på luksuriøsitet, raffination, detaljeorientering, sofistikation og innovation.

Men måske er der allerede en duft, som du kan identificere dig selv med? Så kan du tage på opdagelse i et væld af parfumer hos Nicehair, hvor de mest traditionelle og klassiske dufte findes, ligesom du også støder på originalitet og sjældenheder.

Hvilke forskellige Hugo Boss parfumer findes der?

Det har afgørende betydning for, hvordan du vil føle dig tilpas i din egen krop, at du vælger den helt rigtige parfume. En Hugo Boss parfume kan hjælpe med at signalere din personlighed, hvorfor det også bliver betragtet som en af de vigtigste elementer, når du skal give et godt førstehåndsindtryk. Her kan du komme langt, hvis du fokuserer på at vælge en parfume, der passer til dine behov, drømme og ønsker.

Den moderne livsstil kan opnås gennem de forskellige dufttyper, som Hugo Boss opererer med. Det er naturligvis vigtigt for et firma som Hugo Boss at kreere diversitet og forskelligheder, så de kan ramme forskellige målgrupper. Der findes duftserier som:

  • The Scent
  • Boss Bottles
  • Boss Orange Man
  • Boss Femme

Hugo Boss parfumer er ikke de eneste, som du finder hos Nicehair. Udforsk vores sortiment af produkter fra andre mærker, men også forskellige elementer fra Hugo Boss mærket.

Hvem er Hugo Boss?

Hugo Boss har taget modebranchen med storm. Det er ikke et nyt brand, og vi kategoriserer formentlig Hugo Boss som værende et anerkendt firma, der har skabt en beklædningsforretning, som kun de færreste har været i stand til. Dette har udvidet sig til også at omhandle parfumer, makeup og andre accessories.

Værdierne hos Hugo Boss er ikke til at tage fejl af, når du finder deres tøj, parfumer eller andre lignende sager. Her er et intenst fokus på at opnå den raffinerede og sofistikerede udstråling, der skal være forenelig med en luksuriøs, elegant og eksklusiv hverdag.

De ikoniske Hugo Boss parfumer er opbygget af forskellige, ikoniske og gennemarbejdede duftnoter. Disse kan blive opdelt i en bestemt rækkefølge, hvilket kan hjælpe dig med at få et indblik i, hvordan en parfume agerer.

Det vil sige, at du starter med at fornemme topnoterne, der hænger ved i kortest tid, når du har sprøjtet parfumen på kroppen. Herefter melder hjertenoterne sig, og afslutningsvis er det bundnoterne, som betragtes som værende dem, der hænger ved i længst tid. Det vil sige, at bundnoterne bliver aktiveret efter en halv time, hvorefter den kan holde i op til et døgn.

Hvordan anvender jeg parfumen?

Mange tænker med garanti, at det virker nytteløst med en opsang omkring, hvordan du anvender din parfume. Hvem ved ikke, hvordan en mindre sprayflaske fungerer? Du kan få hjælp til selvhjælp ved at bruge tiden på at læse lidt om, hvordan parfumen bliver brugt, så du får det maksimale ud af de dyre dråber.

Det kan være en anelse forskellige metoder, som du skal benytte dig af, når du sprayer parfume på kroppen. Det er dog vigtigt, at dominansen af en parfume ikke overdøver det, som du skal bruge den til. Her kan det for eksempel være smart at bruge en markant, sofistikeret og skarp duft, hvis du skal til fest eller et fint arrangement, hvorimod en tur på kontoret i hverdagen vil kræve en mildere note.

Tips og tricks til brug af parfume

Du kan, for at få det maksimale ud af din parfume, bruge den ved at sprøjte den på de steder, hvor kroppen bliver varmest, hvilket er de områder hvor pulsen slår kraftigst. Du kan derfor påfører det på:

  • Kraveben
  • Mellem brysterne
  • Indersiden af albuen
  • Håndleddene

Et tip til at få din Hugo Boss parfume til at holde og være velfungerende i længere tid, det er, at du undgår at gnide håndleddene sammen efter påførsel af selve parfumen. Dette kan risikere at ødelægge duftnoterne.

Andre parfumer kan være gavnlige at anvende med det fokus, at du sprøjter en god mængde ud i luften, hvorefter du bevæger dig igennem skyen, som herefter vil omfavne din krop på den mest naturlige vis. Du kan ligeledes vælge at påføre svage noter til din hårbørste med din favorit Hugo Boss parfume, så håret får en raffineret og velduftende note.

Loading...