Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB DUFTE FOR MIN. 399KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hevi Sugaring
Hevi Sugaring
Hevi Sugaring
Viser 13 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Hårfjerning
Hårfjernings Tilbehør
Hårfjerningsvoks/ Creme
Kropspleje
Bodylotion
Bodyscrub & Exfoliering
Ansigtspleje
Multifunktionelle produkter
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Parabenefri
Parfumefri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Antibakteriel
Beroligende
Fugt
Kølende
Reparerer Huden
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Hevi Sugaring

HEVI Sugaring...Økologiske hårfjernings-og hudplejeprodukter.

HEVI gør det muligt for, såvel kvinder, som mænd at forkæle sig selv hjemme med naturlige, skånsomme og effektive hårfjerningsprodukter, samt lækre og plejende før- og efterbehandlingsprodukter.

"Sugar-Mama":

Vivi Truelsen er udvikler og indehaver af Hevi Sugaring, der har indtaget rollen, som familiens 4. barn. Virksomheden opstod, da Vivi i 2011 prøvede denne form for hårfjerning på egen krop. Hun oplevede stor tilfredshed med resultatet og fandt behandlingen mindre smertefuld, end andre afprøvede voksbehandlinger. Samtidig slap hun for den irritation, som hun indimellem fik efter barbering. Vivi ønskede at kunne udføre behandlingerne hjemme, men på det tidspunkt, var sugaring ikke udviklet til hjemmebrug. Den handlekraftige jyske pige besluttede derfor selv at udvikle et velegnet og lækkert hjemmebehandlingsprodukt. I to år eksperimenterede Vivi med sukkerkogning. Hun søgte rådgivning hos forskellige dygtige skønhedseksperter og klinikker. Efter en hel del brændt sukker, nåede hun endelig frem til den sukkervoks, der sidenhen er blevet til Hevi Bodysugaring. Hevi blev hurtigt et efterspurgt produkt og efterspørgslen på flere produkter steg. Vivi udviklede derfor en plejeprodukt serie i samarbejde med professionelle eksperter. Alle produkterne hjælper huden til at holde sig sund i forbindelse med hårfjerning. Hevi Bodysugaring er økologisk. Det er samtidig det første hårfjerningsprodukt i Danmark, der er deklareret i samarbejde med Astma Allergi Danmark.

NATURLIGVIS:

HEVi Sugaring er IKKE testet på dyr og indeholder INGEN farlig kemi. Produktet består udelukkende af naturlige ingredienser - sukker og vand - så det er faktisk muligt at spise det. Man kan altså trygt anvende HEVI produkterne til både krop, ansigt og intime områder. Sukkervoksens ingredienser har især tre fantastiske egenskaber...

 1. Mindre smertefuld end andre voksbehandlinger, da hårene skal trækkes ud i groretningen og IKKE modsat, som mange andre voksprodukter foreskriver. Resultatet bliver bedre og flottere...og da færre hår knækker ved denne metode, er den hår-reducerende på sigt.

 2. HEVI Sugaring er vandopløseligt, hvilket betyder, at rengøringen kan foregå blot med lunkent vand. Da vand opløser produktet, er det vigtigt, at huden er helt tør inden behandling.

 3. Behandlingen giver et silkeblødt resultat, da sukkervoksen samtidig har en peelende effekt, der fjerner de døde hudceller.

Produktet er så skånsomt, at det er velegnet til alle hudtyper. De levende hudceller fjernes ikke ved behandlingen. Du vil istedet opleve, at behandlingen giver de levende hudceller bedre betingelser for heling af for eksempel eksem og psoriasis.

Kvalitetsstemplet:

HEVI Sugaring er både Svane, Ecocert og Astma og allergi mærket. Disse certificeringer giver dig en større sikkerhed for, at HEVI udelukkende består af rene og naturlige ingredienser.

"Sugar-babe eller en skrabet model"?

Mange af os bruger skraberen, når vi skal fjerne hår diverse steder. Det er en nem og hurtig måde at komme af med den uønskede hårvækst. Når du barberer dig, skærer du hårene over. Derfor vokser hårene hurtigt ud igen, og du skal barbere dig ofte for at holde stubbene nede og bibeholde et ok glat resultat. Det er en myte, at hårene bliver grovere ved barbering. Hårene føles dog grovere, fordi de bliver skåret over. Barbering er ligetil. Det kræver ikke meget og du kan hurtigt gøre det i badet. Nogle oplever, at en barbering kun holder en enkelt dag, før stubbene allerede kan mærkes og ses igen. Barbering gør umiddelbart ikke ondt...medmindre du kommer til at skære dig.

Ved sugaring rykker du hårene ud med roden. Når hårene vokser ud igen, er de bløde. Du bibeholder det glatte resultat i 4-6 uger og slipper for dagligt at tænke på hårfjerning. Metoden er skånsom mod huden. Produktet er vandopløseligt og hæfter sig kun på døde hudceller og hår. Din hud får ro og pause i længere tid, end ved barbering. Sugaring kan føles mere omfattende, fordi der skal afsættes noget længere tid til behandling. Metoden kræver en smule øvelse, men når først du kan det, så tager det knap så lang tid at fjerne de uønskede hår...specielt, fordi du kan behandle større områder ad gangen. Sugaring gør lidt ondt, men er dog mindre smertefuldt, end almindelig voksning, da du rykker hårene ud med hårets groretning. Det handler om tilvænning - jo flere gange du prøver sugaring, desto bedre kender du smerten og desto bedre kan du abstrahere fra den. Lidt ligesom første gang, du fik plukket øjenbryn:)

OBS!

• Sukkervoksen bør ikke anvendes lige efter solbadning, samt på sår, irriteret eller betændt hud. • Hårene bør være minimum 3-4 mm. • Du kan bruge HEVI Sugaring på hele kroppen dvs. arme, ben, ryg, ansigt, intime områder og armhulerne. Det anbefales, at du bliver fortrolig med metoden, inden du går i gang med større områder.

Inden:

For at opnå det optimal resultat, bør du...

 • Afvaske huden for creme, olie parfume m.m. Huden skal være helt ren og tør.
 • Trimme hår, der er længere end 1 cm. Den anbefalede længde er omkring 4-5 mm. Dette giver dig en mindre smertefuld behandling.
 • Gerne anvende HEVI Powder på det ønskede område. Pudderen er ikke en nødvendighed, men den gør din hud helt tør. Hvis din hud er det mindste fugtig, kan sukkervoksen ikke fæstne sig.

Lige ved og næsten:

Opvarmningen kan foregår på flere måder...

 • I microovn. (Rør grundigt igennem, så varmen fordeles jævnt).
 • I HEVI varmer.
 • I vandbad.

Følg blot anvisningerne på pakken.

VIGTIGT!

Sukkervoksen skal føles "lunken" på huden, inden du påfører den (45-50 °C ). Du kan eventuelt benytte et stegetermometer til at tjekke temperaturen. Sukkervoksen har den optimale temperatur, når konsistensen minder om sirup. Den er både og hverken enten for tyk eller for tynd:)

Sæt igang:

HEVI Sugaring kan bruges på 2 forskellige måder...

 • strips og spartel.
 • håndmetoden.

Det er vigtigt for os at understrege at håndmetoden er svær og kræver meget øvelse. Hvis du ikke har erfaring med håndmetoden, anbefales det, at du anvender strips og spartel...

 • Kom sukkervoksen på 1/3 af den medfølgende spatel.
 • Læg spatelen vinkelret på huden og påfør et tyndt lag MOD hårets groretning til alle hår er dækket.
 • Læg en strip på sukkervoksen og træk den af MED hårets groretning, i et hurtigt ryk ned langs huden. Ikke opad eller væk fra huden! Gentag op til 3 gange på samme sted, indtil det ønskede resultat er opnået.

Efterbehandling:

Det er en god idé at benytte Pure Benefit Aloe Vera, der virker kølende og beroligende på huden, samt mindsker rødmen og er anti bakteriel. Herefter vil det være godt at anvende Pure Benefit Body Balm, der tilfører huden fugt og pleje, som gør huden silkeblød og lækker. Rengør afslutningsvis alle elementerne med lunkent vand, så de er rene til næste behandling.

Nicehair fjerner hår:

HEVI Sugaring er ideel til dig, der selv vil fjerne uønsket hårvækst. Udover selve sugaring produktet, kan du også få det tilbehør, du har brug til før, under og efter behandlingen. Hos Nicehair.dk er vi vilde med produkter, der giver øget velvære...og HEVIs produkter er simpelthen selvforkælelse på højt plan.

HEVI Sugaring - Silkeblød hud og hårfin balance!

Loading...