Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | KØB 1 GAVEÆSKE - OG FÅ EN GRATIS RØNSBØL FACE OIL (VÆRDI: 299 KR)

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Herôme
Herôme
Viser 52 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Brun
Glimmer
Grå
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Nude (Beige)
Orange
Perlemor
Rosa
Rød
Shimmer
Transparent
Ansigtspleje
Scrub/ Peeling
Hånd- og fodpleje
Fodfil
Håndcreme
Negle
Base Coat
Nail Stickers
Neglefil & Klipper
Neglelak
Neglelakfjerner
Neglepleje
Top Coat
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
SPF 15 og under
Produktegenskaber
Fugt
Hård hud
Regenererende
Reparerer Huden
UV-Beskyttelse
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Herôme Nail Hardener Extra Strong 10 ml
110,00 kr
82,00 kr
Herôme Exit Damaged Nails 7 ml
139,00 kr
89,00 kr
Herôme Nail Growth Explosion 7 ml
139,00 kr
89,00 kr
Herôme Nourishing Nail Oil 10 ml
110,00 kr
82,00 kr
Herôme Nail Hardener Strong 10 ml
110,00 kr
82,00 kr
Herôme Glamour Nail Whitener 10 ml
115,00 kr
85,00 kr
Herôme Cuticle Cream 15 ml
85,00 kr
Herôme Cuticle Softener Pen 4 ml
99,00 kr
79,00 kr
Herôme Nail Hardener Sensitive 10 ml
110,00 kr
82,00 kr
Herôme One Minute Scrub 120 ml
139,00 kr
Herôme Cuticle Remover 10 ml
115,00 kr
83,00 kr
Herôme Colour Revival 10 ml
115,00 kr
Herôme Glass Pedicure File
185,00 kr

Herôme

Herôme er et hollandsk brand, der sælger hånd- og negleplejeprodukter. Produkterne emmer af kvalitet, som er et aspekt, de har særligt fokus på. Herôme har altså været en garanti for de fineste ingredienser, så hånd- og negleprodukter fra Herôme er udelukkende henvendt til den kræsne kvinde, der ikke vil nøjes med det næstbedste. Produkterne er derfor henvendt til dig, der vil have det bedste af det bedste, når det kommer til flotte og velplejede hænder og negle.

Nail Perfection Neglehærder Stærk er det første produkt, som gjorde Herôme berømt med det samme. Efter en behandlingsperiode med dette produkt, har du på kun 14 dage stærke negle, der ikke flækker. Ved brug af Herôme Nail Perfection neglehærder bliver neglene ikke kun stærke og sunde - de får også deres naturlige glans tilbage, og spalter ikke længere. Resultatet er sunde og lange negle. Neglehærderen er ikke overfladebehandling, men trænger ned i neglen, binder neglepladerne sammen og forstærker neglen. Den dermatologiske harpiks erstatter den fedt og fugthinde (lipider), der er udtørret mellem neglepladerne, og som er årsag til, at neglene spalter. Har du hårde negle, der spalter, anvendes Neglehærder sensitive, da den ikke forstærker neglene yderligere, men blot binder neglepladerne sammen. Hvis du bruger negleolien bag neglen sammen med kuren, vokser neglene hurtigere og bliver meget fleksible, således de ikke knækker.

Påfør altid neglehærderen om aftenen, så behandlingen ikke forstyrres af vand og sæbe i løbet af dagen. Det er vigtigt kun at påføre neglehærderen i tynde lag. Første aften lægges et tyndt lag neglehærder på helt rene negle. Anden aften lægges yderligere et tyndt lag neglehærder ovenpå. Tredje aften renses neglene med Herôme Caring Nail Remover, som er uden acetone eller andre ødelæggende opløsningsmidler. Acetone og ødelæggende opløsningsmidler vil opløse virkningen af neglehærderen. Efter rensningen lægges et nyt lag på med det samme. Behandlingen gentages i 14-16 dage for Nailhardener Extra Strong, og 21 dage for Nailhardener Strong. Når kuren er slut, vedligeholder man resultatet og hærder den nye negl ved at lægge 1-2 lag på om ugen. Eksempelvis mandag og fredag. Man renser hver gang, man skifter lag under vedligeholdelsen. Man kan ikke bruge neglelak under kuren, men først når du starter med at vedligeholde resultatet. Det er vigtigt, du renser med Herôme lakfjerner, så du ikke opløser al den behandling, negle og neglebånd optager. Brug aldrig lakfjerner med acetone eller andre ødelæggende opløsningsmidler. For at opnå meget sunde og fleksible negle, anbefales det at dryppe Nourishing Nail Oil om bag neglene hver aften, når Nailhardener er tør.

En lakfjerner er et af de vigtigste produkter i neglepleje. Herôme Caring Remover er din garanti for, at du ikke opløser al den behandling, du lige har givet dine negle og neglebånd. Hemmeligheden er den unikke sammensætning af ingredienserne, som blot fortynder lakken, så den kan trækkes af neglen, uden at opløse negl og behandling.

Hos Nicehair.dk er vi super stolte over at kunne præsentere Herômes fantastisk effektive negleprodukter. Vi er officielle leverandører af Herôme, og her kan du altid finde et stort udvalg af ægte kvalitetsprodukter.

Loading...