Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE WEEKENDENS VILDE TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Hanne Bang
Hanne Bang
Hanne Bang
Viser 24 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Brun
Sort
Hårfjerning
Hårfjernings Tilbehør
Hårfjerningsvoks/ Creme
Hårfarve
Bryn & Vippefarve
Lysningsfarve
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitiv Hud
Indhold
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Beroligende
Fugt
Kølende
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Hanne Bang Brynfarve - Brunsort
Vejl. pris 139,00 kr
104,00 kr

Hanne Bang

Special-produkter indenfor skønhedspleje.

Firmaet

Hanne Bang Cosmetics har eksisteret siden 1979 og er specialister indenfor hårfjerningsprodukter.

Produkterne og NiceHair

Hanne Bang Cosmetics producerer mange forskellige skønhedsprodukter, men hos Nicehair.dk har vi valgt at fokusere på deres udvalg af hårfjerningsprodukter.

  • Hårfjerningsvoks og -creme til kvinder til både ansigtet, kroppen og bikinilinjen
  • Blegecreme til uønsket mørk hårvækst på kroppen og i ansigtet
  • Hårfjerningsvoks og -creme til mænd til såvel bryst, armhuler, ryg samt arme og ben

Tips!

Vil du helst selv ordne din hårfjerning, så er Hanne Bangs hårfjerningsprodukter en god mulighed. Husk altid at følge brugsanvisningen til punkt og prikke. Produkterne arbejder lige under huden, og der kan derfor forekomme hudirritationer, hvis produktet sidder for længe på huden. Specielt på udsatte områder, som for eksempel ansigtet eller bikini-linjen. Benyt altid den medfølgende gel, der går ind og genopretter hudens PH-værdi. Samtidig har denne gel en beroligende og kølende virkning på huden.

Hvis du er ude efter økologiske hårfjerningsprodukter, skal du vælge produkterne "Organic Wax" eller "Sugaring Wax". Begge produkter er baseretpå 100 % naturlige ingredienser. For eksempel er Sugaring Wax sammensat af sukker, vand og citron, samt glycerin, der gør voksen mere effektiv, idet den tager bedre fat om det enkelte hår.

Sørg altid for, at huden er ren og tør, inden du påfører voks. Det er endvidere vigtigt, at du holder huden helt stram, inden du river den genanvendelige voks-strimmel af modsat hårenes groretning.

Efter en sådan behandling kan huden være ekstra følsom. Det er derfor yderst vigtigt, at du undgår efterbehandling med cremer og lignende, der indeholder parfume og/eller alkohol. Vælg hellere et kølende produkt, gerne indeholdende Aloe Vera. Således, at du mindsker risikoen for svie m.m. Der er en QR-kode på æsken, som henviser til en video om, hvordan voksen benyttes bedst.

Hårfjerningscremen til mændene er udviklet, således at den er tidsbesparende og effektiv på samme tid. Det smarte ved denne behandling er, at den kan anvendes i forbindelse med brusebadet. Få minutter efter, at cremen er påført, skylles den let af under bruseren, mens du samtidig masserer huden og på denne måde sørger for, at de sidste hårrester forsvinder.

Er du eventuelt generet af mørke ansigtshår, så har Hanne Bang udviklet et blegemiddel til disse. Denne metode er effektiv til dig, der ønsker at bevare hårene, men gøre dem mindre synlige. Blegecremen kan også anvendes på kroppen.

Et sidste produkt vi gerne vil slå et slag for, at barberingscremen til kvinder. Det sker alt for ofte, at huden bliver irriteret under barbering af armhule, ben eller mere intimt. Dette kan forebygges ved brugen af Hanne Bangs "Razor Cream". Cremen lægger en beskyttende hinde mellem skraberen og huden, og får på denne måde skraberen til at glide let henover huden. Cremen reducerer desuden risikoen for snitsår og efterlader huden silkeblød og glat.

Nicemagazine

På vores Nicemagazine kan du opleve, hvordan Rikke Bruun ved hjælp af billeder og overskuelig tekst trinvis demonstrerer brugen af hårfjerningscremen til ansigtet: Og BUM - så er de uønskede hår væk

Hanne Bang - Salonbehandling hjemme hos dig selv!

Loading...