Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% på 10 MAKEUP BRANDS SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hanne Bang
Hanne Bang
Hanne Bang
Viser 22 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Brun
Sort
Hårfjerning
Hårfjernings Tilbehør
Hårfjerningsvoks/ Creme
Hårfarve
Bryn & Vippefarve
Lysningsfarve
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitive Hud
Indhold
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Beroligende
Fugt
Kølende
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Hanne Bang

Special-produkter indenfor skønhedspleje.

Firmaet

Hanne Bang Cosmetics har eksisteret siden 1979 og er specialister indenfor hårfjerningsprodukter.

Produkterne og NiceHair

Hanne Bang Cosmetics producerer mange forskellige skønhedsprodukter, men hos Nicehair.dk har vi valgt at fokusere på deres udvalg af hårfjerningsprodukter.

  • Hårfjerningsvoks og -creme til kvinder til både ansigtet, kroppen og bikinilinjen
  • Blegecreme til uønsket mørk hårvækst på kroppen og i ansigtet
  • Hårfjerningsvoks og -creme til mænd til såvel bryst, armhuler, ryg samt arme og ben

Tips!

Vil du helst selv ordne din hårfjerning, så er Hanne Bangs hårfjerningsprodukter en god mulighed. Husk altid at følge brugsanvisningen til punkt og prikke. Produkterne arbejder lige under huden, og der kan derfor forekomme hudirritationer, hvis produktet sidder for længe på huden. Specielt på udsatte områder, som for eksempel ansigtet eller bikini-linjen. Benyt altid den medfølgende gel, der går ind og genopretter hudens PH-værdi. Samtidig har denne gel en beroligende og kølende virkning på huden.

Hvis du er ude efter økologiske hårfjerningsprodukter, skal du vælge produkterne "Organic Wax" eller "Sugaring Wax". Begge produkter er baseretpå 100 % naturlige ingredienser. For eksempel er Sugaring Wax sammensat af sukker, vand og citron, samt glycerin, der gør voksen mere effektiv, idet den tager bedre fat om det enkelte hår.

Sørg altid for, at huden er ren og tør, inden du påfører voks. Det er endvidere vigtigt, at du holder huden helt stram, inden du river den genanvendelige voks-strimmel af modsat hårenes groretning.

Efter en sådan behandling kan huden være ekstra følsom. Det er derfor yderst vigtigt, at du undgår efterbehandling med cremer og lignende, der indeholder parfume og/eller alkohol. Vælg hellere et kølende produkt, gerne indeholdende Aloe Vera. Således, at du mindsker risikoen for svie m.m. Der er en QR-kode på æsken, som henviser til en video om, hvordan voksen benyttes bedst.

Hårfjerningscremen til mændene er udviklet, således at den er tidsbesparende og effektiv på samme tid. Det smarte ved denne behandling er, at den kan anvendes i forbindelse med brusebadet. Få minutter efter, at cremen er påført, skylles den let af under bruseren, mens du samtidig masserer huden og på denne måde sørger for, at de sidste hårrester forsvinder.

Er du eventuelt generet af mørke ansigtshår, så har Hanne Bang udviklet et blegemiddel til disse. Denne metode er effektiv til dig, der ønsker at bevare hårene, men gøre dem mindre synlige. Blegecremen kan også anvendes på kroppen.

Et sidste produkt vi gerne vil slå et slag for, at barberingscremen til kvinder. Det sker alt for ofte, at huden bliver irriteret under barbering af armhule, ben eller mere intimt. Dette kan forebygges ved brugen af Hanne Bangs "Razor Cream". Cremen lægger en beskyttende hinde mellem skraberen og huden, og får på denne måde skraberen til at glide let henover huden. Cremen reducerer desuden risikoen for snitsår og efterlader huden silkeblød og glat.

Nicemagazine

På vores Nicemagazine kan du opleve, hvordan Rikke Bruun ved hjælp af billeder og overskuelig tekst trinvis demonstrerer brugen af hårfjerningscremen til ansigtet: Og BUM - så er de uønskede hår væk

Hanne Bang - Salonbehandling hjemme hos dig selv!

Loading...