Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE LØRDAGENS VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Gillette
Gillette
Gillette
Viser 26 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hårfjerning
Barberblade
Barberskum/ Gel
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitiv Hud
Produktegenskaber
Fugt
Irritation/Kløe
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Gillette

Gillette og Gillette Venus er barbergrej og produkter til personlig pleje, der henvender sig til både ham og hende. Gillette er især kendt for deres innovative barberknive og barberingsprodukter, men har også en lang række produkter til personlig pleje, bl.a. deodoranter og body wash.

Et af Gillettes flagskibe er et bud på en skraber til mænd, er deres Gillette Fusion ProGlide, hvor der er indbygget kam i selve barberingshovedet, som sikrer endnu nemmere og behageligere barbering ved længere hår. ProGlide har mindre og finere blade end den normale Gillette Fusion, som sikrer mindre modstand, samt mindre irritation på huden bagefter.

Spar penge på gillette ved at købe hos NiceHair.dk. Vi gør meget ud af at du kan spare mange penge på at købe dine Gillette Barberblade online billigere end hos supermarkederne. De fleste bruger gillette og det kan godt blive dyrt i længden, hvis man ikke finder en billig leverendør. Køb Gillette barberblade sammen med andre produkter og få gratis fragt hvis du bestiller for over 499kr.

Køb dine barberblade ved en NiceHair.dk der er en af største webshop med skønhedsprodukter. Du er garanteret en god og sikker handel, og med næsten 20.000 gode anmeldelser på trustpilot kan du være sikker på en god behandling og service.

Gillette produkter

Hos NiceHair har vi et stort udvalg af Gillette barbergrej. Vi fører et stort Gillette sortiment, her kan du se hvad de forskellige serier hos Gillette betyder.

Gillette Sensor

Sensor serien startede første gang i 1990 og er en af de ældste nuværende serier fra Gillette. Sensor serien var de første blade med fjedre underbladende, dette var lavet for at mindske risikoen for at skære sig. Senere blev Sensor Excel serien lanceret som havde de patenterede "mikrofinner, som er små gummistykker i bunden af bladet, der skal hjælpe med at få håret til at rejse sig og sikre en tættere barbering. Se alt fra Gillette Sensor her

Gillette Mach 3

Gillette Mach 3 er den første 3-bladet barberblad, der blev introduceret i 1998, dette 3 blads system ser vi nu i alverdens barberblade. De 3 blade i Gillette Mach 3 bladet er støttet af bløde "mikrofinner" og et hoved der kan vippe. Dette er også et af de første blade med fugtig-gørende strips der bliver opbrugt når bladet skal skiftes. Se Gillette Mach 3 her

Gillette Fusion

Fusion serien blevet lanceret i 2006 med et 5-bladet barberblad. Barberbladet på fusion serien har har 5 blade foran og er derudover også udstyret med et enkelt ekstra blad åp bagsiden. Dette enkelte blad er designet til præcis barbering. Gillette Fusion serien blev markedsført med sports stjernerne Roger Federer, Thierry Henry og Tiger Woods.

Senere hen er Gillette Fusion serien blevet udvidet med Gillette Fusion Power (som har et batteri der skal får hårene til at rejse sig for en tættere barbering), Gillette Fusion Phenom & Phantom, Gillette Fusion ProGlide (med nye og tyndere blade). Se alt fra Gillette Fusion her

Gillette Venus

Gillette Venus er den kvindelige version af Gillette's Mach 3 serie og er designet til at barbere mere skånsomt end den mandelige skraber. Det normale Gillette Venus, samt Gillette Venus Divine barberbladet er udstyret med 3 med 3 blade. Gillette Venus Embrace har 5 blade og med en fugtighedskandt rundt om bladene. Venus Breeze har 3 barberblade og er derudover udstyret med et barber-gel strip. Der er senere blevet udviklet forskellige Breeze serier, med forskellige former for shave gel bars. Se alt fra Gillette Venus

Gillette's historie

Gillette er et brand der startede i 1900 af King C. Gillette under navnet "The Gillette Company" som producent af de første sikkerheds barberblade eller patenterede "Safety razors". I 2005 fusionerede de med firmaet Proctor & Gamble, som i dag er en virksomhed med over 121.000 medarbejdere på verdensplan der også i dag ejer brands som Old Spice, Head & Shoulders, Aussie, Wella, Oral-B og Dolce & Gabanna. I dag er Gillette verdens mest udbredte barberings brand og er fast inventar i alle hjem.

Gillette har været centrum for mænds grooming i over 100 år nu. I følge Gillette, bruger mere end 600 millioner mænd i verden, Gillettes barbergrej og produkter hver eneste dag. Gillette har med sine mange år på bagen, sat standarden for hvordan vi barberer os i hele verdenen. Selv om Gillette er verdens største shaving brand, bliver brandet ved med at vokse. På trods af flere har prøvet at tage konkurrencen op imod Gillette gennem tiden, har Gillette gang på gang bevist at de laver det absolut bedste shaving produkt.

Lidt om King Camp Gillette

King C. Gillette blev født i America og startede sit arbejdsliv som sælger for "Crown Cork Company" i 1890'erne, her opdagede han at de korkpropper han solgte blev smidt væk efter brug og det fik ham til at tænke på, hvad man ellers kunne lave som kunne smides væk efter brug. King c. Gillette døede i 1932 i en alder af 77.

På dette tidspunkt skulle mænds barberblade slibes hver dag, ved hjælp af en læderstrop, men alligevel blev bladende hurtigt sløve med tiden. At designe et barberblad, der nemt kunne smides væk når det blev sløvt, var der et stort behov for.

Safety razoren, var på dette tidspunkt allerede blevet opfundet, men stadigvæk af støbejern. Gillette tog barberbladet og introducerede her "real steel blade razors" der på dette tidspunkt kostede hvad der svarede til en uges løn, for en normal arbejdende person, men barberblade fik stadigvæk kæmpe succes.

Den sværeste del i processen var at gøre bladet tyndt nok, men en ansat ved navn steven porter og gillettes tidlige partner William Nickersen fandt ud af at lave et sikkert håndtag og rigtig tyndeblade, og på samme måde fik designet bladet til at kunne masse produceres.

King Camp Gillette registrerede sit firma under navnet American Safety Razor Company i slutningen af 1901, men firmaede skiftede allerede navn til Gillette Safety Razor Company i 1902. Her tog King C. Gillette patent på produkt designet og indpakningen og begyndte produktionen i 1903.

Det første år i Gillettes historie solgte de 51 skrabere og 170 barberblade. Men allerede året efter solgte de hele 91.000 skrabere og 124.000 barblad. I 1908 havde Gillette allerede fået etableret produktion i USA, Canada, England, Frankrig og Tyskland og solgte over 450.000 skrabere og 70millioner blade i 1915. I 1918, da første verdens krig startet, lavede Gillette en aftale med den amerikanske regering der købte alle deres barberblade af Gillette fremover

King C. Gillette har selv udtalt at være en Social List og har i 1894 udgivet en bog med titlen "The Human Drift" som beskrev at alle industrier og firmaer skulle overtaget af ét stort firma, ejet af folket. Planen var at alle i USA skulle leve i én stor by under navnet "Metropolis", der skulle være forsynet af strøm fra Niagra Falls. Senere udgav King C. Gillette en bog "World Corporation" som var en opskrift til at skabe dette firma, han tilbød, den senere amerikanske præsident, Theodore Roosevelt at blive direktør for dette firma.

I dag er Procter & Gamle der blandt andet ejer Gillette, et af verdens største virksomheder, men at overtage driften af alle virksomheder i hele verden kommer nok aldrig til at kunne lade sig gøre. Proctor & Gamle's aktiværdi er i 2014 over 1.000 milliarder danske kroner værd.

Loading...