Hurtig levering
1-3 arbejdsdage

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Foreo

Foreo

Viser 7 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Grøn
Hvid
Renseprodukter
Ansigtsbørster
Hudtype
Alle Hudtyper
Kombineret Hud
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Nulstil filtrering
Foreo LUNA™ Mini Magenta (US)
Vejl. pris 795,00 kr
Din pris 477,00 kr
Foreo LUNA™ Mini Turquoise Blue (US)
Vejl. pris 795,00 kr
Din pris 477,00 kr
Foreo LUNA™ Mini Petal Pink (US)
Vejl. pris 795,00 kr
Din pris 477,00 kr
Foreo LUNA™ Mini Cool Grey (US)
Vejl. pris 795,00 kr
Din pris 477,00 kr
Foreo LUNA™ Mini Purple (US)
Vejl. pris 795,00 kr
Din pris 477,00 kr
Foreo LUNA™ Combination Skin (US)
Vejl. pris 1.195,00 kr
Din pris 717,00 kr
Foreo Cosmetic Bag Grøn/Hvid
Vejl. pris 199,00 kr
Din pris 119,00 kr

Foreo er et revolutionerende og passioneret firma, der blev grundlagt i sverige i 2013. Siden da har firmaet taget beauty verdenen med storm, og har vundet utallige priser med deres fantastiske skønhedsprodukter. Foreo er et stolt og selvstændigt firma, der har bygget deres succes på lidenskab, kreativ tænkning og professionel viden. Dette er en af grundende til at firmaet nu på få år, florerer i over 35 lande verdenen over. Foreo accepterer ikke dagens standarter, og gør derfor et ihærdigt forsøg på at skabe nye produkter, der kan gøre hverdagen lettere, uden at gå ned på kvalitet. Dette synes at lykkedes meget godt.

Foreo har specialiseret sig i skønhed og velvære, og stræber efter at fremme selvtilliden. Deres mission er at gøre dine hverdags rutiner inden for hudpleje mere enkle og effektive, så du kan bruge din tid på lige det du elsker. Deres banebrydende idéer og innovationer, gør det muligt for dig at gå ud af døren, lækker og velplejet med et smil på læben. Enhver ved at smil smitter, og sender man et afsted, får man som regel et tilbage. Spred budskabet, og lad dine nære og fjerne vide hvad der kan bringe sådan en udstråling frem hos dig.

Foreo har lanceret forskellige serier inden for hudpleje til både mænd og kvinder, samt en serie omkring mundhygiejne. En af de bedste sælgende serier kaldes Luna.

Luna er en prisvindende serie af forskellige silikone børster, der giver den perfekte pleje til ansigtet. Børsten findes i flere varianter og størrelser, så du har rig mulighed for at finde den børste der passer præcis til dig og din hud. Dette sikrer at du altid opnår et perfekt resultat. Foreo Luna er udviklet med en særlig teknologi, der giver små pulserende vibrationer til ansigtet, der har en anti-aging effekt på huden, samt stimulerer cellefonyelsen. Vibrationerne kan justeres i forskellige niveauer, så du kan tilpasse børsten efter dit behov. Derudover er børsten i et fantastisk silikone design, der giver et lækkert og behageligt greb om børsten. Silikonen på børsten er samtidig utrolig fleksibel, så du let kan rense og rengøre selv de mest besværlige steder i ansigtet.

Du opnår altid det bedste resultat med en ren børste, og derfor er børsten udviklet i et materiale der er super let at rengøre, og samtidig er bakterieresistent. Produktet er 100% vandtæt, så du kan bruge den hvor og når som helst, og i det tidsrum der passer dig aller bedst.

Foreo er et velfortjent og prisbelønnet brand, der har vundet priser fra blandt andet. Cosmopolitan beauty award 2016, Bazaar beauty Best of the Best 2016 og Instyle best beauty buy winner 2016.

Forkæl dig selv med en af foreos unikke produkter, for en fantastisk og velplejet hud, og en følelse af ren velvære.

Loading...