Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

PowerBright TRx

Viser 2 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Serum
Hudtype
Alle Hudtyper
Pigmenteret Hud
Indhold
Parabenefri
Parfumefri
Uden Farvestoffer
Vegansk
Produktegenskaber
Glød
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Hyperpigmentering er når områder i ansigtet bliver mørkere end resten af huden. Hyperpigmentering kan skyldes overdreven soldyrkning eller kan komme af hormoner. Ofte ses de i forbindelse med en graviditet eller hvis man indtager hormonelle præventionsmidler. Sommetider forsvinder de af sig selv f.eks. efter endt graviditet, men man kan også være uheldig, at de ikke gør.

Dermalogica har udviklet serien PowerBright, som er produkter, der målrettet arbejder på at lysne huden, så den får en mere ensartet overflade. Udover at virke lysnende, så sørger de stadig for at pleje huden og samtidig forbedre dens sundhed. Med PowerBright kan man trygt behandle sin hyperpigmentering, uden at skulle bekymre sig om hudirritation.

Serien omfatter blandt andet renseprodukt, forskellige special produkter, natcreme og en god dagcreme. Dagcremen er med faktor 30, da man skal være meget opmærksom på solen, hvis man døjer med pigmentpletter eller hyperpigmentering. Et af special produkterne er Extreme C, et intensivt pulver-til emulsion produkt, som bliver flydende, når det kommer i kontakt med huden. Produktet kan bruges alene, lokalt på områder med pigmentpletter, eller den kan blandes med den foretrukne Dermalogica fugtcreme.

Få en strålende klar og mere ensartet hudtone med Dermalogica PowerBright produkterne.

Loading...