Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | KØB 1 GAVEÆSKE - OG FÅ EN GRATIS RØNSBØL FACE OIL (VÆRDI: 299 KR)

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Derma
Derma
Viser 7 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Sol Produkter
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Selvbruner
Selvbruner Creme
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitive Hud
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Miljøvenlig emballage
Parfumefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
Uden Farvestoffer
Vegansk
Produktegenskaber
Fugt
UV-Beskyttelse
Vandfast
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Derma

Du ved det godt – når du skal ud i solen, så skal du frem med solcremen. Nok er den fedtet, lugter og sikkert skadelig for miljøet, men den er vigtig. Derma har forsøgt en anden og mere naturlig tilgang, hvor beskyttelse, påføring, miljø, følsomhed og omtanke arbejder sammen i stedet for mod hinanden.

Derma er specialdesignet til dig, der ikke smører hvad som helst på kroppen, og dig som ikke vil tage nogen chancer. Se sortimentet her hos NiceHair.

Allergivenlig med special-certifikater

Der findes et væld af solprodukter på markedet, så du spekulerer måske over, hvordan Derma skiller sig ud. Brandet har nogle fokusområder, hvor der er lagt ekstra kræfter i, og de tæller for eksempel:

  • Allergivenlighed
  • Miljørigtighed
  • Special-certifikater

Allergivenlighed er et moderne buzz-word, men det er ikke for ingenting. Borte er de dage, hvor forbrugerne blindt smurte sig ind i hvad som helst. I dag er de fleste bevidste om sundhed i højere eller mindre grad, og alle ved, at det påvirker kroppen, hvad du putter i den og udsætter den for.

De overvejelser er tænkt ind i produktionen hos Derma, der har fokus på kun at fremstille solprodukter af ikke-skadelige ingredienser. Det betyder en høj grad af naturlighed og en tildeling af en lang række special-certifikater.

Certifikaterne tæller blandt andet Svanemærket, AllergyCertified samt en anbefaling fra Asthma Allergy Nordic. For at kunne blive modtager af ovenstående skal produkterne leve op til en lang række krav om indhold og produktion. For eksempel må der ikke være spor af hverken parfume eller farvestoffer.

Testvindende Derma

Ud over de mange certifikater er de danske eksperter fra Forbrugerrådet Tænk også imponerede. Tænk fungerer som danskernes vagthund i samfundet, der blandt andet foretager en lang række tests af forskellige forbrugerprodukter for at sikre danskerne de mest optimale vilkår.

I en test af solcreme har Tænk ikke mindre end tre år i træk kåret Derma til ”Bedst i test”. Så kan du næppe være i tryggere hænder.

Der er en variant at finde til hele familien hos NiceHair. Alle køn kan anvende den almindelige solcreme, men børn har fået deres egen variant med ekstra fokus på alt det, som de små skal have. Har du brug for flere produkter til ungerne, kan du se vores store udvalg af produkter til børn.

Hurtigvirkende og effektiv

Solcreme kommer i mange former, farver, typer og faktorer – også hos Derma. Nogle vil gerne have en høj faktor, mens andre vælger den lave, og nogle foretrækker en vandfast. Er sommeren lige begyndt, bør du vælge den høje faktor for at beskytte dig selv mest muligt.

Og vi understreger igen – du bliver stadig brun, når du vælger en høj faktor. Den høje faktor beskytter mere, men den blokerer ikke for solens kulørgivende stråler. Den vandfaste er et must, hvis du skal på stranden.

Når du smører dig ind – uanset faktor – så vil du opleve en dejlig konsistens uden den notoriske solcreme-dunst, og den trænger hurtigt ind. Så slipper du for at være fedtet den halve dag.

Derma sørger for pleje og beskyttelse

Solcreme er ikke fugtighedscreme, men Derma har tænkt hudpleje ind i deres sortiment. De har tilsat nærende ingredienser som olier, E-vitamin og fugtgivende glycerin, der beskytter huden mod udtørring og øger elasticiteten. Så slipper du for at opleve den irriterende følelse af stramhed.

Udvalget beskytter dig mod skadelige UVA- såvel som UVB-stråler, så du vil være helt dækket ind. Du kan bruge cremen i ansigtet og på kroppen. Alle hudtyper kan benytte Derma – selv de helt sensitive – på grund af allergivenligheden.

Derma hjælper også dig, der snyder dig til kulør

Vil du gerne være brun uden at stege ude i solen? Så kan du snyde dig til falsk kulør ved at benytte dig af en selvbruner – tjek gerne NiceHairs selvbruner udvalg ud.

Er du allerede interesseret i Derma, behøver du dog ikke lede videre – brandet fabrikerer også selvbruner til brug hele året. Selvbrunere har et lidt blakket ry, og det med god grund. Men du kan være helt rolig – Derma har fokus på at give dig en naturlig og gradvis kulør, der er let at påføre. Den er beriget med plejende ingredienser som sheabutter, glycerin og mandelolie, der fugter og nærer, mens den giver dig farve. Den er naturligvis også Svanemærket og vegansk.

Så uanset om du vil være sikker i solen, eller du bare gerne vil have en hurtig gang farve til de blege stænger, så har Derma det, du har brug for: Et allergivenligt, miljørigtigt og certificeret sortiment.

Loading...