Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Davidoff
Davidoff
Viser 11 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Kategorier
Pris
Dufte
Aftershave
Deo Spray
Deo Stick
Eau De Toilette
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Davidoff

- er en klassikers klassiker.

Der er ikke mange, der ikke har ejet en Davidoff parfume, heriblandt den mest populære "Cool Water". De har et stort udvalg af parfumer til både mænd og kvinder. Men Cool Water ses som originalen, og det er også Cool Water, der har været flere spin-offs af - fx Cool Water Wave, Cool Water Sea Rose, Cool Water Into The Ocean, mfl.

Davidoff Cool Water er en blød, frisk duft med noter af ananas, solbær, honningmelon, åkande og citrus. Davidoff har i over 30 år stået for luksus, eksklsuivitet og tidsløst design af mode, lædervarer og accesories. Den luskuriøse og klassiske stil kommer specielt til udtryk i dufteserien Cool Water - et satilsikkert, forfriskende og moderigtigt valg, der passer altid er det helt rette valg.

Historien bag succesen

Davidoff er et schweizisk tobakfirma - der efter stifternes død i 1984, udvidet sortimentet til fx parfumer og læder accessories. Indtil da havde konceptet været fokuset på tobak. Deres duft serie Davidoff Cool Water blev hurtig meget populært og blev i de efterfølgende årtier et af de mest solgte. I dag producerer Davidoff stadig parfumer til både mænd og kvinder med stor succes.

Køb Davidoff parfumer her hos NiceHair.dk

Hos NiceHair.dk har vi den fornøjelse, at sælge de lækre Davidoff parfumer. Se det samlet udvalg lige her på siden og få gode tilbud.

Loading...