Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Bio+
Bio+
Viser 36 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Mærke
Bio+
Cutrin
Pris
Stylingprodukter
Gelé
Hovedbundsspray/ Serum
Hårserum
Leave-in Creme
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Fint
Krøllet
Normalt
Tørt
Indhold
Parabenefri
Sulfatfri
Vegansk
Produktegenskaber
Beroligende
Fugt/ Blødhed
Glans
Hårtab
Mod Irritation
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Volumen
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Cutrin Bio+ produkterne er hårprodukter specielt velegnet til at afhjælpe hovedbundsproblemer. Bio+ Serien er designet til at afhjælpe følgende problemer: skæl, kløe, tidlig hårtab og kraftig fældning af hår. Find det produkt der passer til netop dit problem.

Med Cutrin Bio+ er du sikret effektive produkter i høj kvalitet som er anerkendte i frisørbranchen. Alle produkter er grundigt testede for at sikre at de lever op til de høje krav der stilles til denne serie.

Uanset hvilke hovedbundsproblemer du lider af har Cutrin Bio+ et produkt til dig.

Cutrin Bio+ serien har specialiseret sig inden for fire områder.

Active serien som er en anti-skæl serie til alle hårtyper, som hjælper med at fjerne skæl og lindrer kløe, giver balance i hovedbunden og dermed forhindrer dannelsen af overdreven hårtalg. Denne serie kan både bruges til akut behandling eller til jævnligt brug.

Balance serien som er produkter til tør eller følsom hovedbund giver en beroligende effekt og skaber balance i hovedbunden. Den hjælper med at forebygge tør skæl og er ideel til normal eller farvebehandlet hår. Denne serie er anbefalet at bruge til jævnligt.

Energen serien er specielt til kvinders hår og deres hovedbund. Serien forebygger og hæmmer for tidligt hårtab når det bruges samamen med Bio+ Energen Serum. Derudover bevarer serien den sunde hovedbund, styker håret og fremmer hårvæksten.

Stimulant serien er specielt til mænd imod tidligt hårtab. Serien forebygger og reducerer for tidlig hårtab når den anvendes sammen med Bio+ Stimulant Serum. Derudover bevarer serien den sunde hovedbund og fremmer hårvæksten.

Loading...