Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Copenhagen Grooming
Copenhagen Grooming
Copenhagen Grooming
Viser 32 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Farvet Dagcreme
Serum
Spot & Acne
Øjencreme
Stylingprodukter
Hovedbundsspray/ Serum
Hårserum
Styling Cream
Skæg
Skæg Styling
Skægbørste
Skægolier
Skægpleje
Ansigtsmakeup
Farvet Dagcreme
Kosttilskud
Kosttilskud
Hårfarve
Permanentfarve
Renseprodukter
Rensegel
Renseskum
Skin Rollers
Hudtype
Alle Hudtyper
Moden Hud
Uren Hud
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glød
Hårtab
Irritation/Kløe
Kølende
Mat Look
Mørke Rande
Opstrammende
Pigmentforandringer
Repair/ Genopbyggende
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
Udglattende
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Mænd
Til Voksne
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Copenhagen Grooming The Beard Growth Kit
Vejl. pris 599,00 kr
539,10 kr

Copenhagen Grooming

Danske Copenhagen Grooming står bag en række produkter, der er udviklet til at sætte skub i både skæg- og hårvæksten hos mænd. Desuden har mærket udviklet skægpleje og hudplejeserier målrettet flere forskellige hudproblemer. Lyder det som noget for dig?

Gå på opdagelse i mærkets udvalg af produkter her på siden og kom i gang med dine gode plejerutiner.

Sæt skub i skægvæksten med hjælp fra Copenhagen Grooming

Har du hørt om Copenhagen Grooming? Det er dit go-to mærke, når det kommer til at stimulere skægvækst. Mærket står nemlig bag en række produkter, der er specielt designet til at hjælpe dig med at gro et fyldigt og velplejet skæg. Og af den grund er det ingen overraskelse, at mærket har vundet stor popularitet blandt mange mænd.

Mange drømmer om et fyldigt og tæt skæg, men det er ikke alle, der er lige heldige med deres naturlige skægvækst. Og det er her, at Copenhagen Grooming kommer ind i billedet. Med mærkets skægpleje kan du nemlig stimulere din naturlige skægvækst, så du kan opnå det skæg, du drømmer om.

I produktudvalget fra Copenhagen Grooming finder du flere produkter, der er designet til at kickstarte din skægvækst. Og hvad er resultatet så? En øget skægvækst og tykkere hårstrå. Blandt produktudvalget fra Copenhagen Grooming finder du eksempelvis serum, der sørger for at stimulere hårvæksten, aktivere nye hårsække og forbedre skægdensiteten. Vi har samlet vores bedste tips til, hvordan du bruger serummet fra Copenhagen Grooming:

  • Påfør serummet en gang om dagen – helst om morgenen.
  • Vask dit ansigt, før du påfører serummet.
  • Brug to-tre pump af serummet per gang.
  • Undgå at skylle serummet af.
  • Lad serummet absorbere i fem minutter, inden du påfører andre produkter.

Så hvis du er klar til at tage din skægvækst til det næste niveau, så er det på tide, at du tjekker produkterne fra Copenhagen Grooming ud.

Copenhagen Grooming bekæmper hårtab og stimulerer ny hårvækst

Udover at hjælpe dit skæg med at gro, kan Copenhagen Grooming også bekæmpe hårtab og stimulere ny hårvækst. Hårtab er en naturlig del af livet, men det kan godt være en kilde til lav selvtillid. Copenhagen Grooming har derfor udviklet flere produkter, der kan hjælpe dig med problematikken.

Blandt produkterne, der skal bekæmpe hårtab og stimulere ny vækst finder du flere forskellige produkter, der sørger for at stimulere hårvæksten, aktivere nye hårsække og forbedre densiteten og tykkelsen på selve håret.

Tip: Produkterne fungerer godt hver for sig, men hvis du vil se ekstra gode resultater, anbefaler vi, at du bruger flere af mærkets produkter sammen.

Prøv hudpleje til mænd fra Copenhagen Grooming

Copenhagen Grooming er ikke bare eksperter i at stimulere skægvækst og bekæmpe hårtab. Mærket står også bag en række effektive hudplejeprodukter til mænd. Det kan være en jungle at finde rundt i hudplejeprodukter – især hvis du er nybegynder – men med hjælp fra Copenhagen Grooming har du mulighed for at skræddersy din hudplejerutine til netop dine behov.

De tre forskellige serier er dokumenterede til at bekæmpe almindelige hudproblemer. Med anti-age-serien kan du bekæmpe tegn på aldring. Copenhagen Grooming har også udviklet en serie, der er designet til at bekæmpe uren hud, mens mærket også står bag en serie, der forbedrer din huds glød.

Så uanset om du er ny inden for hudpleje eller bare er på udkig efter nye produkter til din hudplejerutine, er Copenhagen Grooming et godt sted at starte.

Opdag alle produkter til mænd hos NiceHair

Vidste du, at vi hos NiceHair har et stort udvalg af produkter til mænd, som bare venter på din opdagelse? Vi har nemlig sørget for, at du kan finde alt det, du har brug for, uanset om det handler om hårpleje, hudpleje, parfumer eller skægpleje. Vi ved, at det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige produkter, og derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det, du leder efter.

Foruden Copenhagen Grooming finder du også et væld af andre mærker til mænd hos NiceHair. Udforsk alle mærker her og bestil dine favoritter online.

Loading...