Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Clearasil
Clearasil

Clearasil

Viser 5 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Skintonic/ Toner
Spot & Acne
Renseprodukter
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Renseservietter
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Uren Hud
Indhold
Oliefri
Produktegenskaber
Antibakteriel
Beroligende
Fugt
Kølende
Opstrammende
Poreminimerende
Reparerer Huden
Rødme
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Clearasil er et verdensomspændende hudplejemærke, som er kendt for sine imponerende resultater. Uanset om du har slem akne, eller blot ønsker et supplement til at vedligeholde en lækker glød, gør du klogt i at bruge Clearasils produkter. Med et bredt sortiment fører Clearasil både ansigtsvask, dag- og natcreme samt områdespecifikke produkter. Mærket tilbyder både mere langtids- såvel som hurtigvirkende hudplejeprodukter.

Clearasil har siden 1950 hjulpet urenhedsramte amerikanere med både akutte og længerevarende løsninger, inden mærket for alvor indtog det globale marked. Clearasil er sidenhen blevet et anerkendt mærke, som er manges første indskydelse, når man taler om bumsecreme. Dyk ned i vores udvalg af Clearasil produkter hos NiceHair, og giv din hud den pleje, som den fortjener.

Få bugt med uren hud med Clearasil

Er du også træt af at din urene hud resulterer i, at du føler dig usikker? Så er du ikke alene, da akne er den mest udbredte hudlidelse i Vesten. Mens en del lider af slem akne, som kun kan behandles med medicin, døjer endnu flere af den slags, som kan behandles med hudplejeprodukter som Clearasil.

Bumser og uren hud er helt menneskeligt, men det betyder ikke, at man behøver at gå med kompromis med, hvor komfortabel man føler sig i sin egen hud. Clearasil har i årtier produceret hudplejeprodukter til mænd og kvinder, som gerne vil få bugt med uren hud, og mærket er derfor det sikre valg. Uanset om du døjer med hudorme, fedtet hud, irritation eller akne, har Clearasil en løsning til dig. Gennem de mange år i hudpleje branchen har Clearasil dygtiggjort sig på præcis de formularer, der skal til for at slippe af med alle former for urenheder.

Hos NiceHair fører vi et bredt sortiment af Clearasil produkter til både mænd og kvinder, som kan hjælpe dig med at opnå den flotte hud, du altid har drømt om. God hud kommer ikke sig selv, men Clearasil kan være den mirakelkur, du har ventet på.

Køb produkter til det akutte og til forebyggelsen

Det er aldrig belejligt at få en bums, men i nogle situationer kan du have behov for at komme problemet til livs med det samme. Opdager man aften forinden en vigtig dag, at en urenhed har meldt sin ankomst, er der ikke tid til langtidsvirkende behandlinger. Heldigvis har Clearasil udviklet en speciel hudplejeserie, som kommer det akutte udbrud til undsætning.

Er du mere tålmodig og på udkig efter mere vedvarende resultater, er der også en verden af produkter at gå på opdagelse i. Produkter til forebyggelse af akne og andre urenheder er nemlig del af Clearasils spidskompetence. Mærket udvikler hele tiden nye hudplejeserier, som imødekommer både de akutte og længerevarende behov, da Clearasil ved, at ingen hudbehov er ens.

Hos NiceHair forstår vi, hvor meget uren hud kan genere, hvorfor vi tilbyder en række af Clearasils produkter, så du kan komme problemerne til livs hurtigt og effektivt. Dyk ned i diverse hudplejeprodukter, og husk at supplére akneprodukter med en god fugtighedscreme.

Loading...