Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Cillouettes
Cillouettes

Cillouettes

Viser 18 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Blå
Hvid
Lyserød (Pink)
Nude (Beige)
Silver
Sort
Tilbehør
Hårelastikker
Produktegenskaber
Silver
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Her på siden finder du et bredt udvalg af silkescrunchies fra Cillouettes, der er udviklet til at skåne dit hår bedst muligt, når du opsætter det – takket være silkens mange gode egenskaber. Udforsk alle scrunchies her på siden og find en elastik, der passer til din stil og din hårtype.

Cillouettes står bag et dansk silkeunivers

Cillouettes er et dansk mærke, der blev grundlagt i 2020. Mærket har skabt et helt univers fyldt med silkeprodukter, der er designet til at give dig en følelse af luksus derhjemme. Mærket har nemlig en mission om at give dig silkens mange fordele.

Cillouettes står bag et bredt sortiment af silkeprodukter i livstilskategorien, der alle er designet med fokus på silkens mange fordele for din velvære og komfort – heriblandt også silkescrunchies til håret.

Derfor er silkescrunchies fra Cillouettes gode for dit hår

Ved du egentlig, hvordan det påvirker dit hår, når du bruger helt almindelige elastikker til dine opsætninger? Faktisk kan det være ret hårdt for dit hår, men her kommer silkescrunchies fra Cillouettes ind billedet.

De mange scrunchies fra mærket er alle lavet af 100% mulberry-silke. Silketypen er kendt for sin lette, bløde og glatte overflade, som giver minimal friktion. Det betyder altså, at når du bruger en silkescrunchie, så er du fri for at slide på dit hår.

Traditionelle hårelastikker, som de fleste kender og bruger, har tendens til at slide ekstra meget på dit hår – både når dit hår er opsat, og når du tager elastikken ud igen. Særligt hårelastikkerne med metallukninger er skadelige for dit hår. De kan nemlig føre til, at dine hårstrå knækker, og de slider ekstra meget dét sted, hvor elastikken sidder – især hvis du ofte sætter elastikken samme sted. Silken sørger derimod for, at dit hår ikke knækker af, og at det glider let og ubesværet gennem elastikken, når du tager din scrunchie ud af håret igen.

Der er altså flere fordele ved at bruge scrunchies fra Cillouettes lavet af silke, og vi er helt sikre på, at dit hår vil takke dig for det.

Vælg mellem forskellige silkeschruncies fra Cillouettes

Cillouettes står bag et bredt udvalg af silkescrunchies, der gør, at du let kan finde en, der passer til lige præcis dit look. Du finder scrunchies i flere forskellige størrelser, så du har rig mulighed for at vælge en størrelse, der passer til dit hår. Det er en god idé at vælge en stor scrunchie, hvis du har meget hår eller tykt hår, og omvendt er det en god idé at vælge en mindre scrunchie, hvis du har mere fint, skandinavisk hår. Scrunchies passer heldigvis til alle hårtyper.

Silkeschruncies fra Cillouettes kommer også i et væld af farver. Du kan for eksempel vælge en klassisk sort eller navy blå, hvis du ønsker et tidløst look. Men hvis du er i humør til at eksperimentere lidt, kan du også vælge en i rose gold eller måske en i en frisk blå nuance. Med de mange farvemuligheder er der rig mulighed for at mikse og matche, så du kan skabe dit helt eget personlige look.

Drømmer du om at opgradere dine hår-accessories med skånsomme silkeschruncies fra Cillouettes? De pynter, når du opsætter dit hår, men de sørger også for, at du ikke får tydelige elastikmærker, og at håret knækker af. Det fortjener dit hår.

4 tips til, hvordan du bruger silkeschruncies

Silkeschruncies fra Cillouettes er alsidige, og faktisk kan du bruge dem på mange forskellige måder. Vi har samlet fire tips til, hvordan du kan bruge den skånsomme hårelastik.

  • Brug en scrunchie som armbånd: Faktisk er det oplagt at bruge en scrunchie fra Cillouettes som et dekorativt armbånd. Det er både en nem måde at have en elastik lige ved hånden, og det kan også være med til at pifte dit outfit op som en smart accessorie.

  • Kombinér scrunchies i forskellige farver: Hvis du gerne vil eksperimentere med dine håropsætninger, så er det faktisk også oplagt at bruge flere scrunchies i forskellige farver i dit hår. Det er med til at tilføre et personligt touch til din håropsætning.

  • Match farven til dit outfit eller din makeup: En anden måde at bruge din silkescrunchie fra Cillouettes er at matche den med farven på enten dit outfit eller måske din makeup. Det skaber et sammenhængende look.

  • Brug scrunchies til et hav af frisurer: En silkescrunchie er alsidig, og der er ingen grænser for, hvilke frisurer og håropsætninger du kan bruge den til. Er du mest til en løs knold, eller foretrækker du en stram hestehale?

Der er altså ingen grænser, når det kommer til, hvordan du kan bruge din silkescrunchie, og du kan frit eksperimentere med de forskellige anvendelsesmuligheder.

Udforsk Cillouettes og mange flere scrunchie hos NiceHair

Hos NiceHair finder du et stort udvalg af skånsomme scrunchies. Vi har scrunchies i alle farver. Og så har vi dem i alle størrelser. Så uanset om du har tykt eller tyndt hår, har vi en elastik, der passer til dit hår.

Er du mere til traditionelle hårelastikker, hårklemmer eller hårspænder? Så finder du heldigvis også et stort udvalg af den slags produkter til dine håropsætninger hos NiceHair.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af scrunchies og elastikker og find lige præcis den, der passer til dig og dit hår.

Loading...