Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB GAVEÆSKER FOR MIN. 199KR. OG SPAR 25%* | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Burt's Bees
Burt's Bees
Burt's Bees
Viser 31 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Lilla
Lyserød (Pink)
Nude (Beige)
Orange
Rosa
Rød
Shimmer
Transparent
Ansigtspleje
Læbepleje
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Læber
Læbepomade/ Balm
Hudtype
Tør Hud
Indhold
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Fast
Fugt
Repair/ Genopbyggende
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Burt's Bees

Burt's Bees blev stiftet i 1984 af biavleren Burt Shavitz og forretningskvinden Roxanne Quimby. Forretningsparret havde en klar vision, om at fremstille produkterne af naturlige ingredienser.

Produkterne er hermed lavet på 95-100% naturlige ingredienser, ikke testet på dyr, CarbonNeutral certificeret og fremstillet af genanvendelige materialer.

Burt's Bees ejes nu af The Clorox Company, som blandet andet ejer en lang række virksomheder indenfor helse, kosttilskud og rengøringsartikler.

Der hvor det hele startede

Det hele startede med stearinlys, som Roxanne Quimby solgte ved et håndværksmesse. Stearinlysne var lavet af Burts bivoksrester fra hans honningfremstillingsvirksomhed i Maine. Og kort tid efter lanceret de to sammen Burt's Bees, og udvidede sortimentet til personlig pleje, herunder sæbe og duft. Og derfra tog det fart.

Virksomheden er nu kendt for dens honningfarvede emballage, personlig pleje og selvfølgelige bivokslæbepomaden. Det er desuden Burt Shavitz' ansigt, der vises på adskillige Burt's Bees produkter.

Den verdenskendte læbepomade

Burt's Bees Beeswax Lip Balm er den berømte bivokslæbepomade, der har været på markedet lige siden 1991. Læbepomaden er i dag virksomhedens signaturprodukt og bedst sælgende produkt.

Burt's Bees Beeswax Lip Balm byder på fugt, pleje, blødhed og beskyttelse i lange baner, og er samtidig beriget med pebermynteolie, der tilfører en forfriskende duft og efterlader læberne kysseklare!

Udover Burt's Bees Beeswax Lip Balm, så laver Burt's Bees utrolig lækre produkter indenfor makeup, læbepleje, hårpleje, kropspleje, hudpleje, fodpleje og håndpleje samt en mor & baby serie.

Læbepleje til alle

Efter Burts Bees' store succes med Burt's Bees Beeswax Lip Balm, så er der nu mange læbepomader til at finde på hylden. Hos Nicehair.dk finder du læbepomaden i adskillige varianter, blot med forskellige dufte og farver. Du kan herunder vælge, om din næste læbepomade skal være med en duft, en farve eller begge dele.

  • DUFT - Find dem her
  • FARVE - Find dem her
  • DUFT + FARVE - Find dem her

Håndpleje der klare det hele

Pleje til hænderne er noget de fleste glemmer, især om vinteren. Men det er utroligt vigtigt at forebygge og beskytte hænderne mod kulde, som ellers er den store synder i forbindelse med sprukne og tørre hænder. Hvis skaden allerede er sket, så er håndcremerne stadig ligeså effektive.

Burts Bees' cremer tilfører hænderne masser af fugt og næring, hvilket resulterer i bløde og velplejet hænder, som man bliver stolt af at vise frem. Find din nye håndcreme her.

Derudover har Burt's Bees udviklet en håndsalve til hård hud, der virker forebyggende og beskyttende.

For at ikke glemme neglene, så kan du samtidigt finde en neglecreme, der er særligt god til ødelagte, flossede og tørre negle samt neglebånd, som efterlader dem sunde og velplejet.

Naturens skønhed

Som tidligere nævnt er Burt's Bees lavet på 100% naturlige ingredienser, beriget med olier, helt fri for kunstige tilsætningsstoffer, sulfater og phthalater, lavet af genvendelige materialer, og ikke testet på dyr.

Burt's Bees' formål er at forbinde mennesket med naturens kraft og skønhed igen. Miljøet og mennesket er de to vigtigste faktorer for virksomheden. De stræber efter visionen, om at alle formler skal være af 100% naturlig oprindelse, og bæredygtigt indkøbt.

BIVOKS

Uden bivoks ville der ikke være nogen Burt's Bees. Bivoks er Burt's Bees' hovedingrediens, og er den ingrediens, der startede det hele. Bivoksen bliver høstet i Tanzania af deres samarbejdspartnere, og er den voks, som bliver dannet ud fra biernes vokstavler, som fyldes med honning.

Bivoksen er dén ingrediens, der binder fugten i huden og læberne, og giver den glatte tekstur til produkterne.

SHEASMØR

Burts Bees' sheasmør høstes i det vestlige Afrika. Denne super vigtige ingrediens er rig på vitaminer, mineraler, proteiner og fedtsyrer, der hjælper med at fugte og nære huden og læberne, samt beskytter den mod frie radikaler.

Se mere om Burt's Bees' sheasmør her

Find dine favoritprodukter fra Burt's Bees hos Nicehair.dk. Vi står altid klar med hurtig levering.

Loading...