Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Burberry
Burberry
Burberry
Viser 44 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Kropspleje
Bodylotion
Dufte
Deo Stick
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Hudtype
Alle Hudtyper
Produktegenskaber
Fugt
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Burberry Brit For Him EDT 100 ml
460,00 kr
740,00 kr
Burberry Brit For Her EDP 50 ml
455,00 kr
770,00 kr

Burberry

Britisk luksus

Burberry er et modeikon, som er kendt over hele kloden for sine ikoniske tern og trench coats, sit tidsløse design og eminente kvalitet, som har præget modeindustrien og catwalk'en i årevis. Sortimentet spænder bredt; fra tøj, tasker og tørkklæde, til sko, make-up og alverdens dufte. Alt sammen i den samme upåklagelige kvalitet.

En ternet historie

Thomas Burberry, som er manden bag det eksklusive mærke Burberry, fik en alt afgørende ide som 21-årig. Han arbejdede ved en virksomhed, der specialiserede sig i overtøj, hvor han blev inspireret til det, der blev hans levevej. Han opfandt gabardinestoffet – materialet, som er kernen af enhver trenchcoat. Manden, der bl.a. kan skrive pioner, opfinder og innovatør på CV'et, skabte sig et brand, der stadig er et af verdens største modehuse. I 1856 åbnede han sin første butik i Hamshire i England, men først i år 1870 havde Burberry formået at danne sig en platform, hvor fra de begyndte at markedsføre deres tøj til den almindelige borger. I tiden mellem 1891 og det 20. århundrede, stod det klart at Burberry nok skulle blive en kæmpe succes. I begyndelsen af det 20. århundrede, fik Burberry en ordre på, at designe en ny uniform til hele den britiske hær. Den kendte trenchcoat er altså oprindeligt designet til den britiske hær omkring Første Verdenskrig, hvilket senere gjorde dem til kongelige hofleverandører.

Eksklusivitet

Her i Danmark er det ikke kun den ældre forbruger, som gør brug af Burberrys mange forskellige kollektioner. Det er ofte set, at folk, ligegyldig generation, svinger det kendte halstørklæde fra Burberry om halsen, hvilket har resulteret i, at Burberry har taget halstørklædet ud af produktion, for på den måde at bevare eksklusiviteten. Af denne årsag, går deres brand altså heller aldrig af mode. Du er sikret et altid eksklusivt produkt.

Ansvar

Burberry, som en global luksusforhandler og producent, beskæftiger sig med over 10.000 mennesker og opererer på over 400 detailsteder spredt over hele verden. Burberry er meget opmærksomme på deres ansvar. De har sat ambitiøse mål for 2022, hvor de vil investere i de samfund, der er i hjertet af deres forretning. Dette vil de gøre ved hjælp af en række skræddersyede programmer, der er udarbejdet i samarbejde med ekspertorganisationer. Burberry opererer med nye tilgange til nogle af de mest pressede problemer, som mode-industrien står over for.

Kun det bedste er godt nok

Burberry har udover deres tøjkollektioner, også et bredt udvalg af parfumer til både mænd og kvinder. Parfumerne henvender sig bredt samt favner både den yngre og ældre generation. Der er noget for enhver smag, både de friske og forførende, de raffinerede og fyldige, de unikke og rene, de maskuline og de feminine dufte. Duftene rummer ikke blot luksus, men er også luksuriøse at se på. Et bredt spektrum af duftenes flakon er med Burberrys signatur tern, hvor de resterende er med et enkelt, smukt design. Burberry formår at få flakonen til at afspejle duftens sjæl. En luksuriøs duft kræver en luksuriøs flakon. Burberrys dufte er tilegnet dig, der er kvalitetsbevidst, hvor netop kun det bedste er godt nok.

Hos NiceHair.dk har vi et bredt udvalg af lækre dufte fra Burberry. Vi tilbyder alt fra klassikere til nyheder, der alle afspejler Burberrys elegance. Hos NiceHair.dk er vi altså sikre på, at du, via. produktbeskrivelserne, vil finde en duft, der afspejler netop din personlighed.

Loading...