Burberry

- Britisk luksus

En ternet historie: Thomas Burberry, som er manden bag det eksklusive mærke Burberry, fik en alt afgørende ide som 21-årig. Han arbejdede ved en virksomhed, der specialiserede sig i overtøj, hvor han blev inspireret til det, der blev hans levevej. Han opfandt gabardinestoffet – materialet, som er kernen af enhver trenchcoat. Manden, der bl.a. kan skrive pioner, opfinder og innovatør på CV'et, skabte sig et brand, der stadig er et af verdens største modehuse. I 1856 åbnede han sin første butik i Hamshire i England, men først i år 1870 havde Burberry formået at danne sig en platform, hvor fra de begyndte at markedsføre deres tøj til den almindelige borger. I tiden mellem 1891 og det 20. århundrede, stod det klart at Burberry nok skulle blive en kæmpe succes. I begyndelsen af det 20. århundrede, fik Burberry en ordre på, at designe en ny uniform til hele den britiske hær. Den kendte trenchcoat er altså oprindeligt designet til den britiske hær omkring Første Verdenskrig, hvilket senere gjorde dem til kongelige hofleverandører.

Eksklusivitet: Her i Danmark er det ikke kun den ældre forbruger, som gør brug af Burberrys mange forskellige kollektioner. Det er ofte set, at folk, ligegyldig generation, svinger det kendte halstørklæde fra Burberry om halsen, hvilket har resulteret i, at Burberry har taget halstørklædet ud af produktion, for på den måde at bevare eksklusiviteten. Af denne årsag, går deres brand altså heller aldrig af mode. Du er sikret et altid eksklusivt produkt.

Ansvar: Burberry, som en global luksusforhandler og producent, beskæftiger sig med over 10.000 mennesker og opererer på over 400 detailsteder spredt over hele verden. Burberry er meget opmærksomme på deres ansvar. De har sat ambitiøse mål for 2022, hvor de vil investere i de samfund, der er i hjertet af deres forretning. Dette vil de gøre ved hjælp af en række skræddersyede programmer, der er udarbejdet i samarbejde med ekspertorganisationer. Burberry opererer med nye tilgange til nogle af de mest pressede problemer, som mode-industrien står over for.

Kun det bedste er godt nok: Burberry har udover deres tøjkollektioner, også et bredt udvalg af parfumer til både mænd og kvinder. Parfumerne henvender sig bredt samt favner både den yngre og ældre generation. Der er noget for enhver smag, både de friske og forførende, de raffinerede og fyldige, de unikke og rene, de maskuline og de feminine dufte. Duftene rummer ikke blot luksus, men er også luksuriøse at se på. Et bredt spektrum af duftenes flakon er med Burberrys signatur tern, hvor de resterende er med et enkelt, smukt design. Burberry formår at få flakonen til at afspejle duftens sjæl. En luksuriøs duft kræver en luksuriøs flakon. Burberrys dufte er tilegnet dig, der er kvalitetsbevidst, hvor netop kun det bedste er godt nok.

Hos NiceHair.dk har vi et bredt udvalg af lækre dufte fra Burberry. Vi tilbyder alt fra klassikere til nyheder, der alle afspejler Burberrys elegance. Hos NiceHair.dk er vi altså sikre på, at du, via. produktbeskrivelserne, vil finde en duft, der afspejler netop din personlighed.

Burberry Body For Her EDP 35 ml
Din pris 450,00 kr
Burberry Body For Her EDP 60 ml
Din pris 630,00 kr
Burberry Body Tender For Her EDT 35 ml
Din pris 410,00 kr
Burberry Brit For Her EDP 30 ml
Din pris 410,00 kr
Burberry Brit For Her EDP 50 ml
Din pris 620,00 kr
Burberry Brit For Her EDT 100 ml
Din pris 720,00 kr
Burberry Brit For Her EDT 50 ml
Din pris 560,00 kr
Burberry Brit For Him Deodorant Stick 75 gr.
Din pris 220,00 kr
Burberry Brit For Him EDT 100 ml
Din pris 605,00 kr
Burberry Brit For Him EDT 50 ml
Din pris 450,00 kr
Burberry Brit Rhythm For Him EDT 50 ml
Din pris 450,00 kr
Burberry Brit Rhythm For Him EDT 90 ml
Din pris 610,00 kr
Burberry Brit Sheer For Her EDT 100 ml
Din pris 695,00 kr
Burberry Brit Sheer For Her EDT 30 ml
Din pris 395,00 kr
Burberry Brit Sheer For Her EDT 50 ml
Din pris 510,00 kr
Burberry Brit Splash For Him EDT 100 ml
Din pris 600,00 kr
Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

I alt
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt