Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Bio-Oil
Bio-Oil
Bio-Oil
Viser 5 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Olie
Kropspleje
Bodyoil
Hudtype
Alle Hudtyper
Tør Hud
Produktegenskaber
Beroligende
Fugt
Regenererende
Rynker/ Fine Linjer
Strækmærker
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Bio-Oil 200 ml
224,95 kr
Bio-Oil 125 ml
169,95 kr
Bio-Oil 60 ml
99,95 kr
Bio-Oil Gel 200 ml
169,95 kr
Bio-Oil Gel 100 ml
99,95 kr

Bio-Oil

Bio-Oil...Specialudviklet olie til ekstra udsat hud.

Bio-Oil er en specialiseret olie uden parabener, der hjælper din hud til at forbedre udseende af strækmærker, ar, pigmenteringer, tørhed, alderstegn m.m. Produktet er plejende og let absoberende uden at fedte. Dette bevirker, at de vitale vitaminer og planteekstrakterne bedre og lettere optages i huden og giver mærkbare resultater.

Kilden:

Den tyske kemiker, Dieter Beier, er en del af familien, der står bag de verdenskendte og succesfulde Oil of Olay produkter. Dieter, som boede i Sydafrika, opkøbte i 1972 den sydafrikanske distributionsvirksomhed, Union Swiss. Han benyttede sin ekspertise til at forske og udvikle oliebaserede hudplejeprodukter. Dette arbejde udmundede efterfølgende i udvikling og lancering af Bio-Oil i 1987. Det var umiddelbart den schweiziske hudplejeserie, Vitamol, der var kilden til Dieter Beiers opfindelse af Bio-Oil. Vitamol var en af verdens første vitamin forstærkede og bedst-sælgende hudplejeserier og Dieters egen foretrukne creme. I tidernes morgen blev plantolier brugt til at helbrede, forbedre, samt lindre krop og ånd. Kinesisk urtepraksis opstod for 4000 år siden, og den græske Hippocrates, der kaldes "medicinens far", var kendt for at have brugt aromaterapi bade og duft massage. Det var først i begyndelsen af det 20. århundrede, at emulgatorer blev opfundet. Disse gjorde det muligt at blande vand og olie til en creme. I slutningen af 40´erne kom der forbedringer i denne teknologi, hvilket havde en stor indvirkning på hudplejebranchen. Omkostningerne til cremefremstillingen blev reduceret betydeligt, da produkterne nu kunne laves med en højere procentdel af vand. Dette gjorde, at hudplejeprodukter pludselig blev tilgængelig for andre sociale lag, end blot de riges. Udviklingen af Bio-Oil var egentlig en tilbagevenden til den rene, ufortyndede oprindelse af hudplejen. På det tidspunkt, hvor Bio-Oil blev lanceret, blev hudplejeindustrien domineret af kosmetiske cremer og lotions. Bio-Oil var ikke en øjeblikkelig succes, men Beier var vedholden, da han vidste, at olie var ideelt til hudpleje. I modsætning til vandbaserede cremer og lotions skaber et oliebaseret produkt et næsten iltfrit miljø for dets aktive ingredienser. Vitaminer og andre naturlige ekstrakter kan bibeholdes i olie på ubestemt tid og stadig vil deres styrke være intakt. Dette endda uden at skulle tilsætte konserveringsmidler. Et oliebaseret produkt supplerer hudens egne naturlige olier. Bio-Oil har skiftet udseende, men selve produktet er sammensat på nøjagtig samme måde, som da Bio-Oil kom frem i 1987.

NY EMBALLAGE - SAMME FORMULAR!!!

Bio-Oil kommer i NY indpakning, men med SAMME nyttige ingredienser, som naturligvis IKKE er testet på dyr!!! Bio-Oils popularitet skyldes nok, at den plejende og fugtgivende olie er baseret på en unik sammensætning af planteekstrakter, vitaminer og nærende olier. Nøgle-ingredienserne i Bio-Oil er...

 • Vitamin A: Hjælper med at forbedre udseendet af hudens tekstur og tone.
 • Vitamin E: Hjælper med at opretholde en sund hud, der er beskyttet mod frie radikaler, som forårsager hudskader og for tidlig aldring. E-vitamin øger også fugtindholdet i huden, så den bliver blød, glat og smidig.
 • Calendula: Behandler særlig sensitiv, beskadiget eller solbrændt hud. Det reducerer inflammation og kan bruges til at bekæmpe mindre hudinfektioner, udslæt og overfladisk irritation.
 • Lavendel: Kendt for at have fugtgivende egenskaber, der giver lindrende og beroligende fordele. Lavendelolie er desuden også et naturligt antiseptisk middel.
 • Rosmarin: Hjælper med at forfriske og fugte huden. Samtidig har Rosmarin også beroligende egenskaber og milde antiseptiske virkninger.
 • Kamille: En anti-inflammatorisk olie, der giver lindring og virker beroligende på huden. Den er særlig gavnlig for særlig følsom hud.
 • PurCellin Olie: Reducerer formuleringens tykkelse og gør den jævn. Olien bliver nemmere at påføre og absorberes hurtigere. Bio-Oil er derfor non-comedogen, hvilket betyder, at den ikke tilstopper hudens porer. Den helt særlige PurCellin Olie virker desuden effektivt mod dehydrering, fine linjer og rynker. Den sørger for, at huden bevarer elasticiteten.

Godkendelse og vurdering:

Bio-Oil har gennemgået de strikse sikkerhedsvurderinger i overensstemmelse med Europa-Parlamentets bestemmelser og diverse direktiver om kosmetiske produkter. Den toksikologiske profil, den kemiske struktur, inklusionsgraden og det samlede daglige eksponeringsniveau for de anvendte ingredienser er blevet vurderet og fundet sikker til brug...også for gravide. Bio-Oil er desuden medlem af Beauty Without Cruelty International.

Forholdsregler!

 • Brug ikke på åbne sår, da olien ligger en hinde og forhindrer helingsprocessen.
 • I tilfælde af hudirritation, afbryd brugen.
 • Benyt kun lidt olie, da den er meget drøj.
 • Undgå kontakt med øjnene. Hvis Bio-Oil kommer i øjnene, skyl da grundigt med vand.
 • Opbevares utilgængeligt for børn.
 • Opbevares køligt og væk fra direkte sollys for at undgå, at olien bliver harsk.
 • Bio-Oil indeholder ikke solbeskyttelsesfaktor.
 • Solbeskyttelsesprodukter må først påføres, når Bio-Oil er fuldt absorberet af din hud.

Anvendelsesmuligheder og påføringstips:

Bio-Oil er en fantastisk hudplejeolie, der er særligt god til dig, der ønsker at gøre noget ekstra for din hud. Olien er velegnet til den sarte hud i ansigtet, da den er allergivenlig og derfor egnet til brug på særlig sensitiv hud. Bio-Oil er, som udgangspunkt, udviklet til bestemte fokusområder, såsom hudpleje af...

 • Ar: Ar er en integreret del af sårhelingsprocessen og opstår på grund af en overproduktion af kollagen i sårområdet. Ar gennemgår talrige ændringer, mens de modnes. De er permanente og kan derfor aldrig fjernes helt. Bio-Oil hjælper med at minimere synligheden af både nye ar og gamle ar. Bio-Oil masseres i cirkulære bevægelse ind i arret to gange dagligt i mindst 3 måneder. På nye ar må Bio-Oil først anvendes, når såret er helet, og bør ikke anvendes på beskadiget hud. Olien er drøj i brug, så anvend blot fingerspidserne til at massere arret, og du vil se resultater efter kun et par uger.

 • Strækmærker: Når kroppen udvider sig hurtigere end hudlaget, opstår der revner i huden. Disse revner kan ses på hudens overflade, som strækmærker. Sandsynligheden for at udvikle strækmærker varierer alt efter hudtype, race, alder, kost og hudens hydreringsniveau. Gravide, bodybuildere, unge i perioder med hurtig vækst, samt personer, der oplever hurtig vægtøgning, er blandt dem, der er mest tilbøjelige til at danne strækmærker. Strækmærker er permanente og selvom Bio-Oil er formuleret til at hjælpe med at forbedre deres udseende, kan produktet aldrig fjerne dem helt. BioOil masseres i cirkulære bevægelse ind i strækmærkerne to gange dagligt i mindst 3 måneder. Under graviditet bør den anvendes fra starten af andet trimester på områder, der er særlig udsat for strækmærker, såsom mave, bryst, nedre ryg, hofter, balder og lår. Brug et blidt tryk fra dine fingerspidser. Anvend Bio-Oil over hele maven og massér olien ind i opadgående bevægelser mod navlen og udad mod dine hofter. Gentag derefter massagen med Bio-Oil i modsat retning. Giv dig god tid, så olien når at blive godt optaget i huden, og du får stimuleret blodcirkulationen.

 • Ujævne hudtoner: Ujævne hudnuancer og pigmentering, opstår når kroppens produktion af melanin varierer fra sted til sted. Dette kan udløses af ydre årsager, såsom overdreven soldyrkelse og hormonelle udsving i forbindelse med graviditet, overgangsalder eller brug af p-piller.

 • Alderstegn: Bio-Oil indeholder adskillige ingredienser, der hjælper med at blødgøre, hvorved udseendet af rynket hud reduceres. Brug olien et par gange i ugen, masser blidt og afvent absorbering.

 • Andre hududfordringer: Bio-Oil er også vanvittig god til tør og uren hud eller acne. Fremgangsmåden er den samme, som for eksempel ved alderstegn og pigmentering.

Du kan i øvrigt bruge din Bio-Oil, som badeolie eller lave den til en bodyscrub ved at blande den med for eksempel salt for at fjerne døde hudceller, mens du er i bad. Bio-Oil er endvidere ideel, som beroligende after-sun behandling.

Summa Summarum:

For den bedste effekt anbefaler vi, at du ikke blander Bio-Oil med dine andre hudplejeprodukter. Lad derfor olien trænge ind og virke i huden i nogle minutter, inden du eventuelt supplerer med andre produkter. Benyt olien 2-3 gange ugentligt. Bio-Oil kan altså...

 • Forbedre udseendet og tydeligheden af nye eller gamle ar.
 • Forebygge at du får strækmærker, når du er gravid og har generel vægtforøgelse.
 • Mindske tydeligheden af ujævne hudtoner og pigmentforandringer.
 • Hjælpe med at udglatte aldrende hud på både ansigt, hals og bryst.
 • Styrke og fugte dehydreret og tør hud.
 • Fjerne urenheder i huden og mindske acne.

BioOil supplerer hudens naturlige olielag og hjælper med at genoprette dens barrierefunktion til bevarelse af fugtigheden og gør huden modstandsdygtig. Resultaterne vil variere fra person til person.

NiceHair elsker Bio-Oil:

NiceHair.dk er vild med produkter, der lever op til det, de lover. Det er ramme alvor, når et produkt modtager mere end 350 priser på under 20 år. Vi har svært ved at finde et hudplejeprodukt, der rent faktisk kan slå så imponerende et belønningsregister. Hos NiceHair bestræber vi os på, at levere varen på flere planer. Vi holder, ligesom Bio-Oil, hvad vi lover. Vi går målrettet efter af være de bedste. Vi lytter til og handler efter JERES ønsker og behov. Mange har efterspurgt Bio-Oil, derfor er den nu blandt varerne i vores sortiment.

Bio-Oil - Fades Scars And Stretchmarks, But Not Your Beauty!!!

Loading...