Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Benefit
Viser 23 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Brun
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Nude (Beige)
Orange
Perlemor
Shimmer
Sort
Transparent
Ansigtspleje
Multifunktionelle produkter
Ansigtsmakeup
Blush/ Rouge
Bronzer
Fast Pudder
Highlighter
Løs Pudder
Primer
Øjenmakeup
Bryn Gel
Bryn Makeup
Eyeliner
Mascara
Vippe/Brynserum
Makeup Pensler
Blush Børste
Highlighter Pensel
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Indhold
Mineral Makeup
Oliefri
Produktegenskaber
Cremet
Fast
Flydende
Glød
Høj Dækkeevne
Løs
Poreminimerende
Vandfast
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Benefit Ready To Roll Set
480,00 kr
360,00 kr

Benefit

Benefit...fantastiske make-up produkter.

Start med et smil: I 1976 havde fotomodellerne og tvillingene, Jean og Jane Ford, store ambitioner om at tilføre smil på alle pigers læber. Med en filosofi om, at latter er den bedste make-up, åbnede de, Face Place, en lille bitte make-up-butik, som lå i Mission District i San Francisco. Deres omsætning skulle blot være 33 USdollars om dagen for at kunne løbe rundt. Det skulle dog, i de efterfølgende år, vise sig, at tvillingernes succes skulle overstige deres og måske andres forventninger. Efter mange års arbejde med skøre idéer, samt skabelse af sjove og innovative produkter med øjeblikkelig skønhedsfremmende effekt, så skiftede butikken i 1990 navn til Benefit Cosmetics og adressen flyttede til Henri Bendel butikscenteret i New York City. I 1997 valgte Jean og Jane at tage springet over Atlanten og åbnede i den forbindelse en afdeling i Harrods i London. Prinsesse Diana kom overraskende til åbningen, og selvom hun stjal billedet fra Benefits nye afdeling, så gavnede hendes besøg helt bestemt virksomheden i den sidste ende. Benifit har ydermere formået at skabe et unikt koncept, hvor du, på relativt få minutter, kan transformere dine øjenbryn og herved fremhæve dine øjne. Alle øjne var rettet mod Benefits og alle holdt vejret, da Louis Vouitton og Moet Hennesy begyndte at vise interesse for den lille, men succesfulde virksomhed. LVMH er idag Benefits moderorganisation, hvilket i sig selv siger utroligt meget om kvaliteten af produkterne.

Benefits DNA: Benefit har en resolut og unik status inden for skønhedsverdenen. Virksomhedens mission er at vende skønhedsprincipperne på hovedet med innovative og øjeblikkelige skønhedsløsninger, der også udtrykker deres helt specielle DNA gennem sjove produktnavne og kreative emballager. Benefits kunder inspirerer løbende til at skabe nye enestående produkter, som med skræddersyede løsninger afhjælper hverdagens skønhedsudfordringer. Benefit synes, det er utrolig givende at kunne give pigernes selvtillid et boost, så de føler sig smukkere og mere frie. Den legende, følsomme og unikke tilgang sigter mod at vise, at glamour passer til alle...uanset oprindelse eller stil. Dette har været med til at fortrylle verdens skønhedsbevidste kvinder. Latter og humor er nøgleelementer i Benefits identitet. Men en ting, som virksomheden tager meget alvorligt, er kombinationen af den innovative dimension af formler, produkternes kvalitet og lette anvendelighed.

Benefestet: Benefit har et manifest, som de har omdøbt til Benefesto...Nicehair.dk fandt dette manifest på deres officielle amerikanske hjemmeside og herunder har vi copypastet den amerikanske version heraf, da ingen kan sige det bedre, end opfinderne selv....

We believe in WHISTLING WHILE YOU WORK IT…and faking it ‘til you make it. We believe in FAST & FABULOUS BEAUTY solutions…and that glamour is GRABBING LIFE BY THE GIGGLES and not letting go. We believe if at first you don’t succeed, APPLY MORE LIPSTICK…that SEXY gets you everywhere…and if you can’t be good, BE GORGEOUS. We believe LAUGHTER IS THE BEST COSMETIC!

Nicehair med Benifit: Nicehair.dk har øje for Benefits succes og sælger naturligvis de fabelagtige produkter til favorable priser. Benefit Cosmetics er på rekordtid blevet et af de mest succesfulde make-up brands på markedet. Adskillige af Benefits make-up produkter er at finde på makeupartisternes favoritliste. Benefit er et cool og anderledes brand designet med et retro og tegneserie-agtigt touch. Blandt favoritterne fra Benefit kan nævnes de populære Benefit mascaras " They’re real", som giver fantastisk volumen til vipperne og som ligefrem skaber forvirring omkring vippernes ægthed.
Nævneværdig er også den ikoniske og måske bedste primer nogensinde, "The POREfessional Primer". Ligeledes ikke at forglemme den multifunktionelle kind- og læbefarve "Benetint" og det matte bronzingpulver "Hoola". Den meget moderne trend med at gøre lidt ekstra ud af sine øjenbryn har også været medvirkende til Benefits enorme succes. De har udviklet et stort udvalg af brynprodukter, der hver især er tilpasset bestemte behov. Klik på de forskellige Benefit produkter på Nicehair.dk, så du i ro og mag kan vurdere, hvilke der opfylder dine ønsker og behov. Vores dygtige kundeservicemedarbejdere kan eventuelt være behjælpelige, hvis det bliver nødvendigt.

Benefit - Latter er den bedste make-up!

Loading...