Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 30% PÅ 30 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Barry M

Viser 14 produkter
Filtrering:
Filtrering

Barry M

Londons vilde gader og vovede ideer lyder umiddelbart som en farlig kombination. Men med Barry M ved styringen har det vist sig kun at gå godt. Det engelske kultmærke, der især specialiserer sig i produkter til læberne, giver dig nemlig farvestrålende makeup i høj kvalitet og til priser, hvor alle kan være med. Find din Barry M-favorit på NiceHair.dk - så kan du snart sætte ekstra kulør på hverdagen.

Barry M: Farverig makeup til dig

Vi skal tilbage til Londons gader i 1982: Dengang Michael Jackson udgav Thriller-albummet og Michael Fagan brød ind i soveværelse på Buckingham Palace. Men det var ikke kun mænd ved navn ‘Michael’, som skabte store overskrifter i 1982. Barry Mero startede nemlig også med at sælge makeup på Ridley Road Market i London i det eksakte år. Og det blev hurtigt en kioskbasker.

Kort efter de første makeup-produkter var solgt flyttede Barry M til Mill Hill East i det nordlige London, hvor Barry M blev adopteret af førende britiske forhandlere. Det gjorde Barry M til en komet-succes kendt for farvestrålende makeup og cosmetics som blandt andet neglelak, læbeprodukter og andre accessories-klassikere som Dazzle Dust øjenskygge, Crackle Effect Nail Paint, Lip Paint og Matte Me Up Lip Kits.

Shop Barry M på NiceHair.dk

Er du særlig glad for farverige shades? Lun på det nyeste lip-balm? Eller nysgerrig efter den rigtige nail-polish? Så tag et kig på siden med produkter fra Barry M. Her finder du nemlig farverig makeup i høj kvalitet, der brander sig på ‘cruelty free’-produkter, som skiller sig ud fra mængden.

Med blandt andet Barry M’s ‘Colour Changing Lip Paint’ kan du bruge den helt rigtige farve til at indrammer dine læber og skille dig ud fra mængden. Produkterne her på siden giver dig nemlig farverige looks til fordelagtige priser.

Er du på udkig efter andre mærker? Så har vi også et stort udvalg af makeup og de seneste nyheder her indenfor. Så kan du være den første til at opdage nye, revolutionerende tilbud, produkter og varer på NiceHair.dk.

Loading...