Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | KØB 1 GAVEÆSKE - OG FÅ EN GRATIS RØNSBØL FACE OIL (VÆRDI: 299 KR)

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Australian Bodycare
Australian Bodycare
Viser 79 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Olie
Scrub/ Peeling
Skintonic/ Toner
Spot & Acne
Kropspleje
Bodylotion
Bodyscrub & Exfoliering
Bodywash
Hårfjerning
Aftershave Balm
Barberskum/ Gel
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Stylingprodukter
Hovedbundsspray/ Serum
Hårserum
Leave-in Spray
Hygiejneartikler
Intimpleje
Kosttilskud
Kosttilskud
Hårpleje
Conditioner
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Renseprodukter
Ansigtsbørster
Rensegel
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Hårtype
Alle Hårtyper
Fint
Skadet
Indhold
Parabenefri
Parfumefri
Silikonefri
Sulfatfri
Vegansk
Produktegenskaber
Antibakteriel
Beroligende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glød
Hård hud
Hårtab
Kølende
Mod Irritation
Mod Lus
Mod Skæl
Poreminimerende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Mænd
Til Teens
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Australian Bodycare

Australian Bodycare: Naturlig hudpleje til alle

Australian Bodycare er problemløsende hudpleje, der er bygget op omkring den 100% naturlige og aktive Tea Tree Oil fra Australien. Den fantastiske olie har i mere end 1.000 år været kendt for at være anti-inflammatorisk. Det vil sige svampe- og bakteriedræbende egenskaber, der hjælper din hud med at genoprette dens naturlige bakterieflora. Har du for eksempel problemer med irriteret hud, uren hud, skæl eller lignende? Så lad vores naturlige produkter fra Australian Bodycare genskabe en sund og naturlig livskvalitet.

Australian Bodycare - Naturlig hjælp mod uren hud

Selvom navnet måske leder dig hen på det store kontinent, så er Australian Bodycare en dansk virksomhed. Siden 1992 har deres fokus været at hjælpe mænd og kvinder med at få en bedre hudpleje og dermed livskvalitet. Dog er virksomheden i tæt samarbejde med australske forskere, der har stor indsigt i særligt den naturlige olie fra det australske Tea Tree.

Blandt andet hjælper deres produkter mod usund hud, men de medvirker også til at genopbygge hudens normale bakterieflora. Med tiden vil huden blive helet, uden det skader den normale cellevækst. For dig betyder det kompromisløs og problemløsende hudpleje med nøje udvalgte naturlige, kvalitative og aktive ingredienser. 100 procent veganske og selvfølgelig fri for parabener samt andre skadelige tilsætningsstoffer.

En af deres mest populære ingredienser er naturligvis Tea Tree Oil. Det er en naturlig olie, der med sine skønne egenskaber har en effektiv virkning på blandt andet sygdomsfremkaldende bakterier. Det gør Tea Tree Oil yderst virkningsfuld overfor mange vidt forskellige hud- og slimhindeproblemer. UDEN at de skadelige bakterier umiddelbart bliver immune.

Ønsker du flere produkter, hvor der er taget ekstra hensyn til din hud? Så se vores udvalg af hudpleje med omtanke til både ansigt og krop.

Sådan virker Tea Tree Oil fra Australian Bodycare

Tea Tree Oil er naturens eget våben til overvindelse af diverse hudproblemer. Blandt andet har olien været kendt af de indfødte aboriginere igennem mange generationer. Først bliver den æteriske olie udvundet ved dampdestillation af bladene fra træet Melaleuca Alternifolia. Træet vokser i et begrænset, lavtliggende og svampet regnskovsområde i den nordøstlige del af New South Wales i Australien.

Herfra hjælper olien med at genoprette hudens bakterieflora og heler huden uden at skade den normale celle- og vævsvækst. Helt fri for skadelige tilsætningsstoffer. Derfor kan du sagtens bruge olien overalt på kroppen, uanset alder og køn. Det siges, at olien er så effektiv, at du kan mærke en forskel for din hud med selv en lav koncentration. Det gør Tea Tree Oil til et af de mest populære bakteriedræbende midler, vi kender til.

De høje krav til kvalitet og den effektive olie har sat Australian Bodycare som en af de førende mærker indenfor problemløsende hudpleje. Takket være de antibakterielle egenskaber i Tea Tree Oil kan du derfor trygt anvende produkterne til både uren hud samt intim pleje.

Brug Australian Bodycare til intim pleje

Der kan være forskellige årsager til, at bakteriefloraen i dit intime område bliver forstyrret. Ubalancen opstår typisk, fordi PH-værdien stiger og de problematiske bakterier får dermed bedre betingelser for at udvikle sig til gene, så dit intimområdet ikke kan blive holdt sundt og friskt.

Herunder kommer nogle nyttige tips til, hvordan du bedre kan undgå ubalance under bæltestedet.

  • Undgå overdrevent vask, men vask dagligt
  • Anvend intimsæbe uden parfume
  • Brug vaskemiddel uden parfume til dit undertøj
  • Undgå stramtsiddende trusser og bukser.
  • Anvend gerne bomuldstrusser
  • Skift trusser ofte
  • Sov eventuelt helt uden trusser
  • Begræns brugen af trusseindlæg, bind og tamponer, specielt klorblegede og parfumerede
  • Tør dig forfra og bagud efter toiletbesøg
  • Brug skånsomme og parfumefrie produkter til intimbarbering

Med australske Australian Bodycare får du en mild plejeserie til din intimpleje. For eksempel kan du få hjælp til at modvirke røde knopper, rødmen og indgroede hår efter barbering. Intimplejen indeholder de gavnlige mælkesyrebakterier, der vedligeholder den naturlige PH-værdi, samtidig med den beroliger huden. Produkterne er i øvrigt rige på C-vitamin, som er med til at øge hudens modstandsdygtighed.

Brug derfor trygt Tea Tree Oil fra Melaleuca Alternifolia og de mange andre ingredienser fra Australian Bodycare.

Bestil Australian Bodycare på tilbud

Hos NiceHair er vi meget begejstrede for Australian Bodycare. Deres produkter er nemlig effektive og afhjælper en bred vifte af hudproblemer, som mange mennesker ellers kæmper med livet igennem. Derfor finder du også alt indenfor ansigtspleje, kropspleje, fodpleje, intimpleje og hårpleje mod bakterier i vores sortiment.

Australian Bodycare er velegnet til hele familien, da deres produkter er meget skånsomme mod selv den mest sensitive hud. For eksempel er Tea Tree Oil dermatologisk og klinisk testet, ligesom resten af udvalget. Bruger du de forskellige produkter dagligt, kan du derfor se frem til en sundere hud på lang sigt. Både til store og små.

Du kan til enhver tid kigge efter populære Australian Bodycare tilbud hos os. Vi ønsker nemlig, at du kan få mest glæde af de bedste kvalitetsråvarer til netop din udfordring. Med Tea Tree Oil får du nogle af de bedste ingredienser, som er nøje doseret efter, hvilket udfordringer, huden står med.

Loading...