Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Aurelia
Aurelia
Aurelia
Viser 25 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Maske
Natcreme
Olie
Scrub/ Peeling
Serum
Kropspleje
Bodylotion
Bodyoil
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Dufte
Deo Stick
Renseprodukter
Rensemælk/Rensecreme
Renseservietter
Hudtype
Alle Hudtyper
Pigmenteret Hud
Produktegenskaber
Anti-Age
Fugt
Glød
Opstrammende
Pigmentforandringer
Regenererende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Aurelia

Aurelia…Prisvindende hudpleje med Probiotika.

_De fleste af os har i årevis kendt til mælkesyrebakteriernes gavnlige virkning på vores tarmsystem og hermed vores generelle sundhed. Det er dog de færreste, der har været klar over, at de selvsamme virkningsfulde bakterier også har en yderst positiv effekt på vores hud. Mælkesyrebakterierne hører under Probiotika, som i øjeblikket topper alle hitlister indenfor hudpleje. Aurelia er et af de mest succesfulde hudplejeprodukter, der er bygget op omkring netop Probiotika.

Next generation:

Aurelia er et engelsk brand, der er grundlagt og udviklet af Claire Vero. Inden Claire lavede Aurelia, var hun en af de førende indenfor farmaceutisk ekspertise. Al nyttig viden og erfaring, fra hendes tid i medicinalindustrien, har hun tilført Aurelia. Claire´s mission var at introducere et nyt koncept indenfor skønhedsprodukter. Produkterne skulle være yderst effektive og transformerende probiotisk hudpleje lavet på de reneste bioorganiske og mest bæredygtige ingredienser indsamlet fra hele verden.
I 2013 lancerede Claire Aurelia Probiotic Skincare på skønhedsmarkedet. Allerede samme år havde virksomheden opnået knap 2000 skrevne artikler i diverse magasiner globalt, vundet mere end 100 vigtige industri-og kunde priser, samt modtaget utallige breve og tilkendegivelser fra meget tilfredse kunder. Aurelia er banebrydende hudplejeprodukter, der med sine unikke ingredienser og resultater, er blevet en verdensomspændende succes fra nærmest det øjeblik de landede på hylderne.

For Livet:

Probiotika betyder noget så smukt, som “For livet”. Probiotika har en livsvigtig funktion for et sundt tarmsystem og dermed for vores almene sundhed. Claire Vero har nu også bevist, at Probiotika derudover også har en fremragende og sundhedsfremmende effekt på vores hud. Med Aurelia Probiotic Skincare får du blandt andet følgende fordele…

 • Gør huden modstandsdygtig.
 • Genopretter hudens balance.
 • Lindrer, forebygger og plejer irritabel hud.
 • Beroliger hudens naturlige immun triggere.
 • Booster produktionen af kollagen, elastin og nye sunde hudceller.
 • Forbedrer udfordringerne ved Acne, eksem og Rosacea.
 • Reducerer hormonelle urenheder.
 • Mindsker rødmen.
 • Virker anti-inflammatorisk.
 • Modarbejder irritabel og stresset hud.
 • Gør huden sund, spændstig, frisk og ensartet.
 • Minimerer rynker og fine linjer.
 • Heler og retter op på solskader.
 • Øger hudens fugtighed.
 • Leverer hurtige og langvarige resultater ved anbefalet brug.

Ifølge Claire Velo, så øger Aurelia faktisk Hyaluron-niveauet 19 gange det normale og Kollagen-niveauet øges med op til 240%...så mon ikke Aurelia, for nogen, kan gå hen og blive ”en ven for livet”?

Made with LOVE…

Aurelia Probiotic skincare er fremstillet af KÆRLIGHED til mennesket, naturen og Moder Jord. Ingredienserne er helt naturlige og bioorganiske. De er indsamlet på etisk og bæredygtig vis over hele verden med respekt for levende væsener, planter, miljøet, kulturene og klodens eksistens. Med Aurelia får du hver gang en lille flaske med stor betydning! Produkterne er smækfyldte med banebrydende Probiotika til hudens fordel, beroligende essentielle olier til krop og sind, samt lækre bioorganiske komponenter, der gavner din almene sundhed.

Made WITHOUT…

Alle produkterne fra Aurelia er fremstillet UDEN tvivlsomme ingredienser, såsom…

 • Sulfater,
 • Parabener,
 • Mineralske olier,
 • Allergifremkaldende stoffer, som blandt andet MI (Methylisothiazolinone).

Aurelia er bio-organisk, fordi de naturlige, organiske og vilde høstede planter og blomster er etisk forsvarligt fremskaffet og høstet. Et udvalg af produkterne er desuden registreret hos ”Vegan Society”. Med Aurelia Probiotic Skincare får du gennemsigtighed og intelligent hudpleje med integritet.

1-2-3:

Hvis du har særlig sensitiv og irritabel hud, er det en god idé at tage korte bade ved lave temperaturer. Tænk desuden over, hvor meget sukker, fedt og alkohol, du indtager. Ligeledes er det gavnligt at gå ud fra devisen om ”Less is More”. Jo færre produkter du anvender på huden, desto bedre.
Aurelia´s produkter er et virkelig godt hudpleje-bud.
Claire anbefaler en mulig daglig hudplejerutine, som indeholder 3 steps…

 1. Afrens huden for make-up, fedt, olier og forurening med Aurelia Miracle Cleanser og Aurelias bløde bambusklude. Den milde ansigtsrens støtter hudens barrierer, samt plejer, opstrammer og revitaliserer huden. Ligeledes bekæmper ansigtsrensens ingredienser Oxidiativ stress, som ellers medfører tidlig aldring af huden. Produktet er egnet til alle hudtyper, alle aldre og alle hududfordringer…og kan med fordel anvendes både morgen og aften.

 2. Efter afrensningen kan din hud få stor gavn af Aurelia´s Revitalise and Glow serum (eller et af de andre sera). Dette letvægts serum indeholder en høj koncentration af Probiotika, der tilfører fugt og glød til en ellers træt, kedelig og forurenet hud.

  1. Sidste step handler om at give fugt og næring til huden, så den fremstår lækker, opstrammet og frisk. Her er Claire´s bud eksempelvis hendes egen favorit - den skønne og prisvindende Aurelia Cell Revitalise Moisturiser til enten dag eller nat. De lifligt duftende cremer har en anti-age og anti-inflammatorisk virkning, der hjælper huden med at restituere og genopbygge sig selv.

PRØV AT…

For nogen kan det være svært at turde kaste sig hovedkulds ud i at skifte sine kendte produkter ud med nye...eller at få råd til at udskifte alle på én gang…derfor har Claire Velo en mulig løsning til at starte let op med Aurelia´s booster, Aurelia Probiotic Concentrate. Den kan anvendes…

. ren, som en kur, med 3 pump hver dag i en uge direkte på huden.

Eller…

 • opblandet i dit serum eller din ansigtscreme. Vær dog opmærksom på, at din creme ikke indeholder silikone, da dette stof tilstopper porerne, og bremser for optagelsen af koncentratet.

Der er til cirka 2 måneders brug i den lille flaske, så du vil få rig mulighed for at se resultater og hermed finde ud af, om Aurelia er noget for dig.

Aurelia og Nicehair:

Nicehair.dk er meget tilfredse med at kunne tilbyde dig de virkningsfulde og fabelagtige hudplejeprodukter fra Aurelia. Vi er vilde med produkter, der holder, hvad de lover!

Aurelia - Discover the Power of Probiotics!

Loading...