Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

AHAVA
AHAVA
Viser 25 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Kropspleje
Bodylotion
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Dufte
Roll-On
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Makeup fjerner
Renseskum
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitive Hud
Tør Hud
Indhold
Alkoholfri
Aluminiumfri
Astma/ Allergi venlig
Parabenefri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Fugt
Glød
Kølende
Mørke Rande
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Rynker/ Fine Linjer
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
AHAVA Magnesuim Rich Deodorant Women 50 ml
135,00 kr
119,00 kr
Ahava Purifying Mud Mask 8 ml
20,00 kr
AHAVA Dead Sea Osmoter Concentrate 30 ml
470,00 kr
399,00 kr

AHAVA

AHAVA - Mineralsk baseret hudpleje.

AHAVA produkterne er udviklet til enhver feminin og maskulin hudtype og til mange forskellige hududfordringer...lige fra tør og særlig sensitiv hud til forskellige hudlidelser, samt inflammation og aldring. AHAVA er også til dig, der bare gerne vil forkæle din hud lidt ekstra.

Ophavet:

Den israelske SPA tekniker, Ziva Gilad, opdagede, at især mange kvindelige turister fra hele verden kom til Det døde Hav for at blive smurt ind i mudder og for at bade i det salte vand. Samtidig lagde hun mærke til, at de ofte fyldte mudder og sand i flasker for at tage det med sig hjem. Her fik Ziva ideen til at lave hudplejeprodukter fyldt med mineraler og næringsstoffer fra Det døde Hav. Hun markedsførte derfor sit første produkt i 1988. Produktet var en bodyscrub lavet af Det døde Havs mudder og sand. Virksomheden kaldte hun Dead Sea Laboratories, men navnet blev ændret i starten af 1990´erne til AHAVA, som betyder kærlighed på hebræisk. Navneændringen blev foretaget i forbindelse med, at virksomheden forsøgte at komme ind på det amerikanske marked. Det helt store gennembrud kom dog først i 2000, da den israelske forretningsmogul, Benjamin Gaon, invisterede mere end 10 millioner kroner i virksomheden. Idag er AHAVA repræsenteret verden over.

Årsag og virkning:

Årsagen til, at turisterne valfarter til Det døde Hav er, at...

  • Det indeholder rige mængder mineraler og næringsstoffer, der bidrager til heling, pleje og forebyggelse af mange forskellige hududfordringer...som for eksempel Psoriasis, solskader og aldringstegn.
  • Behandlinger i Det døde Hav har evnen til at styrke vores knogler, idet de virkningsfulde elementer kan trænge dybt ind i kroppen.
  • Mudderet fra Det døde Hav siges at have både en terapeutisk og en helende effekt, idet det dybderenser og stimulerer huden.
  • Huden tilføres fugt og blødhed, samtidig med den revataliseres.
  • Mineralerne i Det døde Havs salte vand, (Calcium, Magnesium og Kalium), medvirker til fremme cellestofskiftet til gavn for vores immunforsvar, som cellefornyelse til fordel for vores huds sundhed og elasticitet.

Med Garanti:

Enhver beslutning, AHAVA foretager, udspringer af en dyb forbindelse til jorden og af den største respekt for dens ressourcer. Produkterne kan med fordel anvendes til særlig sensitiv og følsom hud. AHAVA garanterer, at deres produkter IKKE er testet på dyr, og at de ligeledes er veganvenlige, da de IKKE indeholder nogle former for animalske ingredienser. Produkterne overholder strenge allergivedtægter, idet de blandt andet er fri for...

  • Parabener, som kan have en hormonforstyrrende effekt og er allergifremkaldende.
  • Natrium lauret sulfat, der kan forårsage hoste, hovedpine, åndedrætsbesvær, luftvejsirritation, hornhindebetændelse, irritation af huden.
  • Phathalater, som er hormonforstyrrende og kan føre til fedme.
  • Triclosan, der er svær at nedbryde i naturen og mistænkt for at danne resistente bakterier i vores kroppe.

Fremstillingsprocessen afspejler AHAVAs miljøbevidsthed, da de for eksempel benytter den lokale flora til at filtrere spildvand og dermed genoprette rent vand til deres ørken. Derudover er produkterne pakket i genbrugsemballager, således der, også i den sammenhæng, tages størst muligt hensyn til naturen. Dette er yderligere et udtryk for AHAVAs tro på en balance mellem natur og videnskab.

Nicehair svømmer gerne i Det døde Hav:

Hos Nicehair.dk interesserer vi os for, hvad vores kunder gerne vil have. De biologiske og organiske produkter har i rigtig mange år være kundernes favorit og er det, for så vidt, stadig...men de senere år har de mineraliske baseret hudplejeserier virkelig gjort sit indtog...og med berettigelse. Produkterne fra AHAVA er nøje testet, og det er bevist, at de har en helende og meget effektiv virkning på specielt hudmæssige udfordringer. Netop derfor er AHAVA på vores hylder. Vi ønsker kun det bedste for vores kunder - og AHAVA er bestemt noget af det bedste hudpleje til dit ansigt, omkring dine øjne, til dine hænder og din krop.

Loading...