Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE SØNDAGENS VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
adrop
adrop
adrop
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

adrop

Er der efterhånden nogen, der kan huske livet før håndsprit og håndvask 117 gange om dagen? God håndhygiejne er selvfølgelig vigtigt for både dig og dine medmennesker, men der er en bagside af medaljen – udtørrede hænder, sprukne overflader og ru knoer.

Du hører sikkert til de mange af os, der har en lille flaske håndsprit med i tasken. Den ligger side om side med læbepomaden og håndcremen. Men modsat pomaden og cremen så gør den ikke meget godt for din hudpleje.

Adrop binder håndsprit og hudpleje sammen

Adrop har taget udfordringen op fast besluttet på at gøre op med den udtørrende og hud-uvenlige håndsprit. Derfor har de lanceret en række forskellige slags håndsprit, der lukker kløften mellem de antibakterielle og plejende egenskaber. Oplev dem her hos NiceHair.

Adrop har som målsætning kun at anvende 100 procent naturlige ingredienser i deres sortiment, som både tilgodeser dig og miljøet. Du vil opleve blødgørende og nærende aloe vera, der forhindrer fugttab. Indholdet er selvfølgelig dermatologisk testet og vegansk.

Lækkert design i blide sommerfarver

Ud over indholdet har der også været fokus på design og udtryk. Sortimentets udseende er sødt og rundt, og de små buttede flasker i lommetørrelse kommer i forskellige farver, så du kan se forskel på duftvarianterne. Den lille størrelse gør dem også lette at opbevare i tasken, så de er lige til at tage med på farten.

Uanset om du er til den helt naturlige aroma, den mere syrlige eller blomstrende, kan du finde netop den duft, der passer til din stil her hos NiceHair. Velduftende, ren og plejende – det er kendetegnene for Adrops kollektion.

Loading...