Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB DUFTE FOR MIN. 399KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

adrop
adrop
adrop
Viser 5 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Miljøvenlig emballage
Vegansk
Produktegenskaber
Antibakteriel
Fugt
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

adrop

Er der efterhånden nogen, der kan huske livet før håndsprit og håndvask 117 gange om dagen? God håndhygiejne er selvfølgelig vigtigt for både dig og dine medmennesker, men der er en bagside af medaljen – udtørrede hænder, sprukne overflader og ru knoer.

Du hører sikkert til de mange af os, der har en lille flaske håndsprit med i tasken. Den ligger side om side med læbepomaden og håndcremen. Men modsat pomaden og cremen så gør den ikke meget godt for din hudpleje.

Adrop binder håndsprit og hudpleje sammen

Adrop har taget udfordringen op fast besluttet på at gøre op med den udtørrende og hud-uvenlige håndsprit. Derfor har de lanceret en række forskellige slags håndsprit, der lukker kløften mellem de antibakterielle og plejende egenskaber. Oplev dem her hos NiceHair.

Adrop har som målsætning kun at anvende 100 procent naturlige ingredienser i deres sortiment, som både tilgodeser dig og miljøet. Du vil opleve blødgørende og nærende aloe vera, der forhindrer fugttab. Indholdet er selvfølgelig dermatologisk testet og vegansk.

Lækkert design i blide sommerfarver

Ud over indholdet har der også været fokus på design og udtryk. Sortimentets udseende er sødt og rundt, og de små buttede flasker i lommetørrelse kommer i forskellige farver, så du kan se forskel på duftvarianterne. Den lille størrelse gør dem også lette at opbevare i tasken, så de er lige til at tage med på farten.

Uanset om du er til den helt naturlige aroma, den mere syrlige eller blomstrende, kan du finde netop den duft, der passer til din stil her hos NiceHair. Velduftende, ren og plejende – det er kendetegnene for Adrops kollektion.

Loading...