Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

tour-de-france-topbannerjpg-11654176788.jpg tour-de-france-topbanner-mobiljpg-11654179042.jpg

Vi har samlet favoritterne på podiet!

Uanset om du tilbringer sommeren på cyklen eller på stranden, er det vigtigt, at du beskytter og plejer din krop i varmen, så du undgår forbrændinger, gnavsår og kløe. Derfor har vi sammensat to fede kits, der gør din sommer på cyklen mere behagelig.

Tour-kit til dine klunker

Er kombinationen af cykelsadel og varme lemmer lidt hård ved dine ædlere dele? Så har vi her den ultimative duo til dig.

Den milde Klunke Shampoo er perfekt til at rense og pleje intimområdet, så sved og andet skidt fjernes, og dine juveler kommer til at skinne.

Husk også Klunke Voksen fra Dick Johnson – det perfekte smøremiddel til de dele, der kommer i karambolage med stramme cykelshorts eller stærke lår, og som derfor hurtigt kommer til at svie eller blive røde. Med et godt lag Klunke Voks kan du beskytte og pleje den sarte, udsatte hud, så du kan sidde komfortabelt og gnidningsfrit på sadlen hele sommeren.

Med vores Tour-kit til dine klunker er du garanteret bløde løg – uanset hvor længe du tilbringer på cyklen.

Tour-kit til din krop

Det er ikke kun dine klunker, der er særligt sårbare, når du tager cyklen. Resten af din krop bliver nemlig også udsat for vejret. Derfor er det en god idé at passe på huden – særligt i ansigtet, der er eksponeret for både sol, regn, vind og sved. En god creme med solfaktor som Rønsbøl Day Cream SPF 15 er perfekt til at beskytte dig mod solen, mens den samtidig plejer huden, så den ikke bliver tør eller skadet af vejret.

Bliver rytterne bag dig i feltet generet af din dunst? Undgå at skabe et massestyrt med en god deodorant som Biotherm Homme Day Control 72H Deodorant Roll-On, der holder dig lugtfri i op til 72 timer.

I vores Tour-kit til din krop får du selvfølgelig også vores effektive Klunke Voks og Klunke Shampoo, så dine ædle dele og resten af din krop bliver klar til touren.

Flere favoritter til din sommer på tour

Her på hjemmesiden finder du masser af produkter, der hjælper dig med at gøre din cykel-sommer behagelig og problemfri. Her kan du set et par af vores favoritter.

Loading...