Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

DAGSTILBUD: 25% PÅ CLINIQUE / 35% PÅ CLEAN... KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 55%

Joico Curl Duo 2x500ml

560,00 kr
249,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Joico Curl Duo indeholder en shampoo og conditioner til krøllet hår. Curl serien fra Joico er perfekt til dig med tørt, krøllet hår, der har brug for ekstra fugt og pleje, til at samle og fremhæve dine krøller. Dette sæt er en perfekte gave til en du holder af, eller som forkælelse til dig selv og dit hår.

Indeholder:

  • Joico Curl Cleansing Shampoo 500 ml: Der er en sulfatfri shampoo, der næmsomt renser håret. Håret fugtbalance påvirkes ikke og håret efterlades blødt og med veldefinerede krøller. Produktet modvirker kruset og tørt hår. Anvendelse: Masseres ind i fugtigt hår og skylles grundigt ud.

  • Joico Curl Nourished Conditioner 500 ml: Det er en lækker balsam fra Curl serien, som bekæmper kruset og tørt hår. Conditioneren er ideel til genopbygning af tørt hår og kan med fordel bruges som en leave-in balsam, hvis dit hår har ekstra brug for pleje og næring. I samme serie findes også shampoo til krøllet/kruset hår. Anvendelse: Masseres ind i nyvasket hår med fokus på længder og spidser. Lad virke 2-3 minutter og skylles grundigt ud.
Find mere fra dette mærke:
Loading...