Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

VILDE DAGSTILBUD - KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Gratis fragt!

Hugo Boss Bottled Night For Him Gift Set (Limited Edition)

535,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Hugo Boss Bottled Night For Him Gift Set er en vidunderlig gaveæske der indeholder en parfume og en deo stick i samme serie, så du kan opretholde din fantastiske duft. Denne æske er til manden der er ambitiøs, der går op i sig selv og som gerne vil sende et signal om at han er ved hvad han vil have, og som regel også når målet. Forkæl dig selv eller en du holder af med en ekstravagant gave.

Sætter indeholder:

  • 1 stk. Hugo Boss Bottled Night EDT 50 ml
  • 1 stk. Hugo Boss Bottled Night Deodorant Stick 75 ml

Hugo Boss Bottled Night EDT 50 ml : er en vidunderlig og maskulin duft, til den ambitiøse mand der altid går efter målet. Kombinationen af lavendel og birk virker både beroligende og ekstremt sexet og er to af de noter der sidder aller øverst i duften. I hjertet og bunden af denne duft kommer en varm, forfriskende og forførende duft af blandt luksuriøs moskus, træ og viol, der forkæler sanserne udover det sædvanlige. Mange kender den følelse når man går forbi en anden person, og man lige vender sig om og tænker han duftede virkelig godt, gad vide hvad han har på. Og svaret er selvfølgelig Hugo Boss Bottled Night.

Hugo Boss Bottled Night Deodorant Stick 75 ml: er en meget varm, forførende og maskulin duftende deodorant stick. Den indeholder skønne duftnoter af lavendel, birk, violer, trænoter og moskus. Hugo Boss - Boss Bottled Night Deodorant Stick har en meget sofistikeret duft der holder hele natten, så du kan føle dig maskulin og forførende.

Find mere fra dette mærke:
Loading...