Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Kosttilskud

Viser 156 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Australian Bodycare
Beauté Pacifique
Biosym
Copenhagen Grooming
DUCRAY
Hemojern
HUSK Psyllium Mavebalance
Livol
LongoVital
Natur Drogeriet
New Nordic
Nilens Jord
Pikasol
Puori
Roze Avenue
Scandinavian Biolabs
Smuuk Skin
Vild Nord
VitaYummy
Yuaia Haircare
Pris
Kosttilskud
Kosttilskud
Indhold
Glutenfri
Laktosefri
Nøddefri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Hemojern 75 Pieces
114,95 kr
VitaYummy Adults Multivitamin 60 Pieces
Vejl. pris 159,00 kr
119,95 kr
VitaYummy Hair & Nails Vitaminer 60 Pieces
Vejl. pris 159,00 kr
120,00 kr
Yuaia Hair Vitamins 60 Pieces
Vejl. pris 249,00 kr
187,00 kr
Smuuk Skin PureSkin 180 Pieces
Vejl. pris 359,00 kr
259,00 kr
Biosym Omnimin 160 Pieces
265,00 kr
Smuuk Skin SunPrepare 180 Pieces
Vejl. pris 359,00 kr
269,00 kr
New Nordic Collagen 15 Shots
299,00 kr
349,00 kr
VitaYummy Hair & Nails Vitaminer 3 x 60 Pieces
349,00 kr
447,00 kr
New Nordic Hair Volume 90 Pieces
Vejl. pris 614,00 kr
389,00 kr
New Nordic Active Liver 60 Pieces
399,00 kr
416,00 kr
Kosttilskud

Kosttilskud tages som et supplement til en varieret kost. På den måde opnår du det bedst mulige resultat. Alt efter hvilket produkt du vælger, kan kosttilskuddet afhjælpe flere forskellige gener i din dagligdag. Find blandt andet en løsning, der kan hjælpe mod åndedrætsbesvær, stress eller luft i maven, eller som kan hjælpe med at give dig sundere og stærkere hud eller hår.

Disse produkter kan dermed være med til at pleje din krop, så du kan opleve mere velvære. Dog bør du altid være opmærksom på hvilke ingredienser, der findes i dit kosttilskud. Eksempelvis skal børn og gravide nemlig være påpasselige med ikke at indtage særlige vitaminer og mineraler i en vis mængde.

Vælg det rette tilskud til dit behov

Når du skal vælge et kosttilskud, bør du først overveje, hvilken livsstil du har, og hvilket formål tilskuddet skal have. Desuden skal du også altid huske, at et kosttilskud er et supplement. Det kan dermed ikke erstatte en sund og varieret kost eller en sund livsstil.

Går du meget op i træning? Eller ønsker du lidt ekstra energi i din hverdag? De rette vitaminer og mineraler kan være en god hjælp til at holde dig på toppen. Måske er du gravid? Så er der faktisk visse vitaminer, du anbefales at tage, for at styrke babyens vækst i din mave. Sørg derfor altid for at undersøge hvilke tilskud, der bedst kan gavne dig.

Ofte kan vitaminer og mineraler hjælpe alle dele af din krop. Ønsker du dog særlig fokus på blandt andet negle eller hud? Så kan du med fordel også benytte plejende negleprodukter og blødgørende bodylotion. Din krop vil garanteret takke dig for at beskytte den både udvendigt og indvendigt.

Få et overblik over de mange kosttilskud

Der er et hav af kosttilskud, du kan tage i forbindelse med din daglige kost. Ofte får du nemlig den bedste effekt ved at indtage tilskuddene i forbindelse med et måltid.

Men har du styr på hvilken påvirkning, du kan forvente af de forskellige muligheder? Det er nemlig slet ikke uvæsentligt, at du holder øje med ingredienserne i dit tilskud.

 • A-vitamin gavner dit immunforsvar og syn. Desuden er det gavnligt for at opbygge og vedligeholde dit skelet, muskler, slimhinder og hud.
 • B-vitamin kan give dig mere energi, normal hjertefunktion og forbedre nervesystemet.
 • C-vitamin indeholder antioxidanter, der kan hjælpe dine øjne. Samtidig kan det også bidrage til en normal dannelse af kollagen, der hjælper med at opretholde normale knogler, tænder, brusk og hud.
 • D-vitamin kan gavne dine knogler og tænder samt bidrage til en normal funktion af dine muskler. Det kan også medvirke til en normal funktion af dit immunforsvar og et sundt inflammatorisk respons.
 • E-vitamin styrker immunforsvaret samt det antioxidative forsvar.
 • Magnesium opbygger og vedligeholder dit skelet og knogler samt sørger for, at dine muskler kan arbejde optimalt.
 • Fiskeolie kan styrke dit hjerte og kredsløb samt øjne.
 • Zink er godt for dit immunforsvar samt vækst af væv og organer.
 • Kalk styrker dine knogler og hjælper med at omsætte næringsstoffer.
 • Kollagen forekommer naturligt i huden og påvirker hudens udseende og aldring
 • Jern bidrager til en normal dannelse af røde blodlegemer, hvilket er vigtigt for at kunne transportere ilt i kroppen.
 • Folat regulerer gener og vækst. Det er især anbefalet at tage folat, hvis du forsøger at blive gravid, samt i de første 12 uger af graviditeten.
 • Jod er med til at omsætte næringsstoffer. Det er også en vigtig del af produktionen af hormoner.

Plej din krop med produkter fra NiceHair

Når du har fundet ud af hvilke forskellige vitaminer og mineraler, der bedst kan gavne dig og din krop, bør du finde den bedst mulige måde at indtage dem. Forskellige former for mad og drikke indeholder visse mængder af enten vitaminer eller mineraler. Blandt andet indeholder citrusfrugter en masse C-vitamin.

Det er dermed nemt at få de rette næringsstoffer fra din mad, hvis du sørger for at spise en sund og varieret kost. Er der derimod visse områder, hvor du gerne vil give din krop lidt ekstra? Måske en god dosis D-vitamin om vinteren, hvor vi ikke får så meget sol i Danmark? Så kan du nemt supplere med det rette kosttilskud fra os.

Har du ikke nogen specifikke bekymringer? Hvis du stadig ønsker at sikre dig, at din krop får alle de vitaminer, den har behov for, kan du her få glæde af en multivitamin. Disse smarte piller indeholder alle de væsentlige vitaminer og mineraler, din krop har brug for. Desuden kan du også få glæde af alle de gavnlige helseprodukter, du kan finde hos NiceHair. Her er nemlig noget for ethvert behov.

Du kan også supplere med et kollagenpulver eller vitaminpiller til hud og hår, der kan hjælpe med at opretholde en normal hud og hår.

Gå på opdagelse i vores brede sortiment, og find frem til den helt rette løsning til dig. Ønsker du eksempelvis sundere hud eller at mindske træthed? Så kan du opleve det rette kosttilskud, der kan give dig de ekstra vitaminer, du har behov for. Og når du handler hos NiceHair, kan du altid forvente, at kvaliteten er i top.

Loading...