Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LÆKRE MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Barberskraber

Viser 23 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Mærke
Gillette
Gordon
ShaveSafe
Pris
Hårfjerning
Barberblade
Barberskum/ Gel
Hårfjernings Tilbehør
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitive Hud
Indhold
Parabenefri
Parfumefri
Produktegenskaber
Antibakteriel
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Mangler du en barberskraber?

Igennem tusindvis af år har mennesket barberet sig, og det siges, at vi bruger mere end 3000 timer på barbering livet igennem. Og det har vi gjort - næsten - altid. Det var nemlig de tidlige egyptiske mænd og kvinder, der gjorde hårfjerning og barbering til en fast del af skønhedsplejen, hvor de regelmæssig og kontinuerlig barberede sig som en del af deres daglige hår- og kropspleje.

I dag er barberskraberen stadig en stor del af vores daglige rutiner. Derfor kan du selvfølgelig også finde et væld af gode skrabere på NiceHair.

Et væld af barberskrabere

Hos Nicehair findes der et univers af forskellige varianter af skrabere. De findes i vidt forskellige prisklasser, til forskellige anledninger samt til både mænd og kvinder. Så kan alle familiens medlemmer nemmere finde de helt rigtige skrabere.

Barberingen skal være en fornøjelse i dagligdagen, men for at dette er muligt, så skal produktet, du anvender til barbering, være af den højeste kvalitet og standard. Det er eksempelvis essentielt, at du er tryg, rolig og fokuseret, når du bruger barberskraberen. Og med NiceHairs skrabere, der arbejder for og med dig samt har en god, skarp og spids kniv, kan du nemt få de bedste resultater med barberskraberen. Vores produkter er nemlig produceret med øje for funktionalitet, effektivitet og detaljer.

Find produkter til dine behov

Det er væsentligt, at du med din barberskraber er i stand til at skære hårene over - og ikke rive dem over. Dette vil have konsekvens for resultatet. Når hårsækkene bliver behandlet optimalt, så vil du opleve, at du får det bedste, flotteste og mest præsentable resultat, samtidig med at huden ikke efterlades med røde knopper, sviende sår eller irriterede plamager.

Hos NiceHair kan du derfor finde barberskrabere, der kommer i et væld af forskellige designs og udtryk. Der er blandt andet alt-i-et barberskrabere, hvor du modtager en skraber med et skær, der er omgivet af hudplejemiddel og sæbe, så du for eksempel kan undgå at anvende barberskum eller gel.

Barberskrabere til både mænd og kvinder

Selvom det ikke altid har været sådan i historien, så anvender kvinder og mænd i dag barberskrabere med de samme forudsætninger og på samme niveau: At trimme hårene. Men vi mennesker har forskellige behov, når vi skal barbere sig. Barberskraberen kan benyttes til områder på kroppen såsom:

  • Skægget
  • Under armene
  • Benene
  • Intimbarbering

Det kan være, at du barberer dig på andre steder af kroppen, da det er meget individuelt, hvad vi vælger at barbere væk fra kroppen. Det er oftest et spørgsmål om, hvad man vil fra- og tilvælge.

Skægpleje hos NiceHair

Med tiden har skægplejen gennemgået en intens udvikling. Det har betydet, at der har været trends og bevægelser i form af eksempelvis movember. Her har det vist sig, at den stilede bevægelse har formået at sætte fokus på mænds fysiske og mentale sundhed. Ligesom det, for mange mænd, er blevet moderne, at skægget bliver studset, klippet og barberet, så de kan opnå knivskarpe og snorlige vinkler.

Barberskraberne er i dag ofte produceret i et smart design, der er tilpasset den enkelte bruger. De forskellige barbersystemer kommer i forskellige udtryk, men er målrettet til anvendelsesmuligheder af henholdsvis kvinder og mænd. Kendetegnet ved dem alle er, at de er produceret i et ergonomisk design, der samtidig er kombineret med blade af høj kvalitet, så du er sikret et flot resultat efter hver barbering.

Historien om barberen og skraberen

Der er ingen tvivl om, at barberskraberen har været på en vild rejse. De produkter, som du finder i NiceHairs moderne udvalg er nemlig endt med at være videreudviklinger af barberskraberen, hvor der er stor fokus på ergonomiske, innovative, brugervenlige og smarte funktioner, så du kan opleve den optimale behandling af hudpleje og hårpleje.

I de første mange år af barberskraberens eksistens var det dog forskellige genstande, der skulle agere bladfunktion. Det var blandt andet muslingeskaller, flintesten og andre skarpe genstande. Herefter blev det bronze-, kobber- og jernskrabere.

I nyere tid er vi mennesker blevet mere interesserede i at bruge metalskraber, som på engelsk blev de kaldt “cut throat”. Denne type af barberskrabere vandt indpas i mange hundrede år, men det var også et redskab, der krævede meget af brugeren, som var nødt til at slibe genstanden for at bevare den nødvendige skarphed. Men her startede der også traditioner for at besøge en barber, hvis man ikke selv var i besiddelse af en barberkniv.

Dengang var det, at være en barber, et betroet job, da det krævede en kontrolleret og rolig hånd at mestre kniven. En dygtig barber vidste derfor, hvordan barberkniven skulle håndteres og manøvreres med den helt rette fremgangsmåde. Den gammeldags metode bestod samtidig både af vand og sæbe, samt den skarpe barberskraber. Det krævede netop intenst fokus, da redskabet nemt kunne skære i kunden og efterlade ar på huden.

Loading...