Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG - 30% BIOTHERM, ORIGINS, SHISEIDO...

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Estée Lauder Advanced Night Repair Starter Set (Limited Edition)

275,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Estée Lauder Advanced Night Repair Starter Set, er et fantastisk sæt af natprodukter til ansigtet, som gør, at du kan vågne op til en strålende og ungdommelig hud. Disse målrettede produkter udvisker effektivt alderstegn og giver huden en ungdommelig glød.

Værdi: 480 kr.

Sættet indeholder:

Estée Lauder Advanced Night Repair 7 ml, er den unikke og ikoniske serum som er elsket verden over. Estée Lauder har udviklet en eksklusiv formel kaldet Exclusive ChronoluxCB™ Teknologi, som reparerer synligheden af skader i huden, forebygger hudskader, udjævner linier og giver huden en flot ensartet overflade. Læs mere her

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex, er en innovativ øjencreme i den lækreste lette gelecreme tekstur, velegnet til alle hudtyper. Estée Lauder har udviklet en eksklusiv formel kaldet Exclusive ChronoluxCB™ Teknologi, som reparerer synligheden af skader i huden, forebygger hudskader, udjævner linjer og giver huden en flot ensartet overflade. Læs mere her

Estée Lauder Advanced Night Micro Cleansing Foam 30 ml, er en luksuriøs rense-skum der både er rengørende og revitaliserende. Denne formel udvikler sig til en blød, luftig skum, der fjerner makeup, urenheder og forurening. Den renser i dybden og efterlader din hud med et sundt look. Denne high performance formula rengører nemt og efterlader huden ren, blød og genopfrisket.

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Mask, er en revolutionerende anti-aging øjenmaske. Dette er en rigtig lækker og forfriskende maske, der giver / bevarer dit ungdommelige udseende. Masken indeholder den proprietære Advanced Night Repair-teknologi og en koncentreret dosis ChronoluxCB™, som gennemvæder huden med fugt og på markant og målrettet vis befrier huden fra tidlige tegn på aldring. Start allerede i aften, forny udseendet og følelsen omkring øjnene skabt af vores travle liv - lange arbejdsdage, manglende søvn og forurening.

Find mere fra dette mærke:

Loading...