Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

GIK DU GLIP AF UGENS BEDSTE TILBUD? KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Bobbi Brown

Bobbi Brown

Viser 2 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Make Up, der fremhæver din naturlige skønhed.

Bobbi Browns tanke blev til et Brand:

Idéen udspringer af filmen "Love Story", hvor Bobbi Brown så, hvordan Ally McGraw stadig havde et naturligt smukt udseende, selvom hun var sminket til det hvide lærred.

Bobbi blev og er interesseret i at vise kvindernes medfødte smukke træk ved at fremhæve dem på en frisk og naturlig måde. Let og lækkert.

Bobbi Brown uddannede sig til Make Up Artist på Emerson College i Boston. Herefter tog hun til New York for at skabe sig en professionel karriere indenfor branchen...og succes det fik hun.

Den naturlig udseende Make Up fik Bobbi Brown til at skille sig ud fra mængden. Dengang i 80´erne gik de egentligt efter det meget sminkede look, men flere og flere fik øjnene op for Bobbis unikke evne til at fremhæve kvindernes personlige træk, således det så naturligt, men fantastisk ud.

Bobbi udviklede i samarbejde med en kemiker sin egne læbestifter, der med fulddækning og shine fik læberne til at synes endnu smukkere. Læbestifterne blev en øjeblikkelig succes og var konstant udsolgte.

Den succes gjorde, at Bobbi Brown 4 år senere blev erhvervet til Estée Laurders virksomhed, hvor Bobbi fik fuld kreativ kontrol. 20 år efter sin første succes var Bobbi Brown stadig forgangskvinde. Hun var og er stadig med til at definere kvinders og pigers naturlige look og power.

I 2010 præsenterede Bobbi sin Make Up serie; Pretty Powerfull, som igen tog udgangspunkt i, at alle kvinder er smukke helt naturelle, men at den rette lette Make Up kan give dem et mere powerfuldt look.

Bobbi Brown startede Pretty Powerfull kampagnen i 2013. Hovedformålet var at styrke kvinder og unge piger i at gennemføre en uddannelse. Der blev i den forbindelse opført en non-profit-fond til støtte af formålet. Hvert år kommer Bobbi Brown med nye produkter i Pretty Powerfull serien, hvis salg går 100% til fonden.

Idag er Bobbi Brown verdens bedste Make Up Artist Brand skabt af en kvinde. Brandet føres i førende varehuse verden over. Bobbi Brown selv modtog, i marts 2016, den prestigefyldte Robie Humanitarian Award for sit virke med Pretty Powerfull Fonden.

NiceHair.dk i skøn forening med Bobbi Brown

Hos NiceHair.dk sælger vi et par af Bobbi Browns fantastiske produkter... Flere gange prisvindende Long Wear Gel Eyeliner Set, som holder lige indtil du gerne selv vil rense den af. Sættet indeholder 2 prisbelønnede eyelinere i farverne Black Ink og Sepia Ink. Disse eyelinere er super nemme at arbejde med, og giver samme præcision som en flydende eyeliner. De er meget holdbare, og er vandfaste i op til 12 timer. Der medfølger desuden en lille applikator.

Ungå helst at påføre øjencreme inden brug af Make Up på øjnene, idet det ødelægger hæftningen.

Bedst sælgende Rose Shimmer Brick Set, som består af en æske med glitrende pudder, der giver en smuk glød. Farverne changerer fra helt neutrale til dybe rougefarver. Dette smukke shimmerprodukt kan både bruges på kindbenene, og kan påføres under brynene, som en highlighter. Man kan vælge at bruge alle farverne sammen, eller hver for sig. Uanset hvordan de bruges, giver de en virkelig flot effekt. Pensel medfølger naturligvis.

Bobbie Brown...Be who you are!

Loading...