Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JANUARUDSALG – SPAR 25% PÅ 10 POPULÆRE HÅRPLEJEBRANDS

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 40%

COOLA Organic Suncare Travel Set (Limited Edition)

1 bedømmelser
389,00 kr
233,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

COOLA Organic Suncare Travel Set er et lækkert rejsesæt, som indeholder 4 topsælgere, der plejer og beskytter huden. Værdi: 699 kr.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Classic Face SPF 30 Cucumber Moisturizer 25 ml
  • 1 stk. ER+ Radical Recovery After-Sun Lotion 60 ml
  • 1 stk. Body SPF 30 Piña Colada Sunscreen Spray 100 ml
  • 1 stk. Liplux SPF 30 Original 4,2 gr.

COOLA Classic Face SPF 30 Cucumber Moisturizer 25 ml: er en let solcreme til ansigtet med faktor 30, som giver en høj beskyttelse mod UVA/UVB stråler. Den er med til at minimere porerne, virker opstrammende og beroligende på grund af indholdet af økologisk ekstrakt af jordbær, som er rig på C-vitamin. Den indeholder plankton ekstrakt. Se fuld produktbeskrivelse her.

COOLA ER+ Radical Recovery After-Sun Lotion 60 ml: er en meget fugtgivende og beroligende lotion, som bruges efter solbadning. Den indeholder Agave, som er kendt for sine fugtbindende egenskaber, og dette gør at det er en uundværlig ingrediens i denne after-sun. Den indeholder en række økologiske ingredienser. Se fuld produktbeskrivelse her.

COOLA Body SPF 30 Piña Colada Sunscreen Spray 100 ml: er en lækker solcreme på spray, som giver en let og hutig påføring af solbeskyttelse. Den kan bruges på både krop og ansigt er er med faktor 30. Den fugter huden, samt nærer og reparerer blandt andet ved hjælpe af de økologiske ingredienser som agurkeekstrakt, alge og jordbær. Se fuld produktbeskrivelse her.

COOLA Liplux SPF 30 Original 4,2 gr.: er en læbepomade med faktor 30, som giver læberne en høj UVA/UVB beskyttelse. Den indeholder en masse vitaminer og antioxidanter, som beskytter og nærer den fine hud. Den er med blandt andet hindbær og avcado, som giver læberne en dyb fugtpleje. Se fuld produktbeskrivelse her.

Find mere fra dette mærke:
Loading...