Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

REDKEN 500ML - 99 KR. | TIGI DUO'S - 98 KR.

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 10%
Gratis fragt!

ZarkoPerfume Oud-Couture Parfum Serum 30 ml (U)

800,00 kr
720,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

ZarkoPerfume Oud-Couture Parfum Serum er en helt ny form for parfume. Den er modnet på franske egetræsfade, som er medium ristet, ligesom vin. Dette er med til at give en mere fyldig og rund duft. Herefter tilføres top- og hjertenoter, og herefter er produktet klar til at blive fyldt på flakoner. I modsætning til de dufte som vi kender igennem EDP og EDT, så er koncentrationen af parfume meget højere i dette parfum serum, faktisk er den på mere end 50 %. Der er undladt at bruge deklarationspligtige allergene parfumestoffer og kunstigt fremstillede konserveringsmidler, så derfor kan denne duft roligt påføres på huden. Det er ved kontakt med huden at molekylernes mange egenskaber udnyttes.

ZarkoPerfume Oud-Couture Parfum Serum: Denne duft er med topnoter af mandarin, neroli og bergamot, mens hjertenoterne består af kardemomme, sort peber og vanilje, og med en base af oud, sandeltræ, rosentræ og vetiver. Duften kan bruges af både kvinder og mænd.

Vær opmærksom på at denne duft ikke sprayes på, men kommer med pipette. Da den er meget koncentreret skal der kun bruges en lille mængde.

Find mere fra dette mærke:
Loading...