Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
65%
TIGI Catwalk Fashionista Blondes Duo 2x750 ml (u. pumpe)

TIGI Catwalk Fashionista Blondes Duo 2x750 ml (u. pumpe)

329,00 kr
115,00 kr
Antal

På lager - Leveringstid, 1-3 dage
Beskrivelse

TIGI Catwalk Fashionista Tweens Duo Set er et sæt bestående af shampoo og balsam til blond hår eller hår med reflekser. De er med til at holde de lyse nuancer kolde, og reducerer gule og gyldne skær. De giver et glansfuldt hår, og så virker de farvebevarende og varmebeskyttende.

Tigi Catwalk Fashionista Violet Shampoo:

Denne shampoo forstærker de kolde nuamcer, mens de varme og gyldne nuancer reduceres. Den indeholder violette perle-ekstraker og rismælk, som holder hvid, gråt eller lyst hår smukt og glansfuldt. Skummes op i vådt hår, lad den virke mellem 1 og 10 minutter, alt efter hvilkn effekt der ønskes. Skylles gryndigt ud. Husk at vaske hænder efter brug.

Tigi Catwalk Fashionista Violet Conditioner:

I samarbejde med shampooen, giver denne balsam et fantastisk resultat på lyst, hvidt eller gråt hår. De violette perle-ekstraker og rismælken er med til at reducere gule og gyldne nuancer, og stedet fremhæve de kolde nuancer. Masseres ind i nyvasket hår, lad den virke 1-10 minutter, alt efter resultat, skylles grundigt ud. Husk at vaske hænder efter brug.

OBS dette sæt er uden pumper. Sexy Hair Pumpe 1000 ml kan bruges til alle TIGI shampoo og conditioner 750 ml, der skal blot klippes lidt af længden. Find den her

Find mere fra dette mærke:

Loading...