Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

glow-topbannerjpg-11654240863.jpg glow-topbanner-mobiljpg-11654240871.jpg

Naturlig glød? Sådan gør du!

Sommeren er den perfekte tid for flot, solbrun kulør. Men ville det ikke være dejligt, hvis du kunne bevare den smukke glød hele året?

Vi har bedt makeupartist og skønhedsekspert Sara Rostrup om at vælge sine 6 yndlings produkter til en smuk summer glow. Her fortæller vi dig, hvordan du får en flot, naturlig glød med de skønne produkter.

1. En let og lækker vej til en god kulør året rundt er en selvbruner.

Tanning dråber er utroligt lette at anvende - du kan bare mikse nogle dråber i din dagcreme et par gange om ugen. Det er en let og hurtig måde at sikre en gylden kulør i hverdagen. Prøv f.eks. Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster Face, der fugter og plejer huden samtidig med at den giver dig en flot glød.

2. En lækker ansigtsolie er et fantastisk hjælpemiddel til en smuk hud med masser af glød.

Du kan bruge den til at highlighte f.eks. dine kindben eller til at give hele dit ansigt lidt ekstra glans. En olie er også fantastisk middel til at holde din hud fugtet og velplejet Brug den som alternativ til en dag- eller natcreme eller som ekstra lag ovenpå din creme for at give et ekstra lag fugt og beskyttelse, når din hud trænger til lidt ekstra pleje. Vælg en olie som Rønsbøl Face Oil med ingredienser som E-vitamin og granatæble, der beskytter din hud mod ældningstegn og holder den velplejet. Brug eventuelt din ansigtsolie sammen med en faceroller eller en gua sha. Det er med til at stimulere huden og give den endnu mere glød. Vil du have ekstra glow og smuk hud, kan du også anvende en derma roller og derefter pleje og berolige huden med en olie. Det medvirker til at øge blodcirkulationen i huden og sætte gang i kollagenproduktionen.

3. En sund krop og hud er kilde til smuk glød.

Prøv et vingummi-kosttilskud som VitaYummy Tan & Glow, der ikke bare giver dig essentielle vitaminer og mineraler, men som også smager lækkert. Med disse vingummier kan du få en smuk, naturlig glød og en flot sommerkulør – uanset årstid.

4. For at din hud kan holde sig frisk og sund er det vigtigt, at du fjerner gamle hudceller.

Med en peeling giver du din hud nyt liv og får fjernet de døde celler, der får dig til at se grå og trist ud. Vælg en peel som Ole Henriksen Transform Lemonade Smoothing Scrub med beroligende og plejende ingredienser som kamille, så din hud ikke bliver irriteret men i stedet bliver glat og strålende. Med en let og frisk duft af citrus bliver du også straks selv opkvikket, når du bruger den.

5. Uanset om du får din kulør og glød fra solen eller fra hudplejeprodukter, er det vigtigt, at du plejer og fugter din hud, hvis du vil have en rigtig glow.

Brug en fugtmaske mindst én gang i ugen for at give ansigtet et ordentligt fugtboost, så huden ikke når at blive alt for dehydreret. Tør hud ser nemlig trist og træt ud, hvorimod velplejet og fugtet hud har en naturlig glød. Prøv f.eks. Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Mask Hydrating, der indeholder den ultrafugtgivende ingrediens, hyaluronsyre. Masken holder din hud fugtet i op til 72 timer og har samtidig en opkvikkende effekt, som får huden til at stråle.

6. Vælg en dagcreme, der kickstarter din glød fra morgenstunden.

Men en fugtgivende og opkvikkende creme får din hud nemlig automatisk ekstra glød – perfekt til de dage, hvor der måske skal lidt ekstra til. En creme som Origins GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream er som et skud espresso til din hud: Den giver huden ny energi og en skøn udstråling.

Flere glow favoritter

Her på hjemmesiden finder du masser af skønne produkter, der hjælper dig med skabe eller bevare den smukke sommerkulør og glød. Tag et kig på nogle af vores mange skønne produkter, der selv på årets mørkeste dage hjælper dig med at genskabe en summer glow.

Tanrevel Starterkit No: 1
539,00 kr
Vejl. pris 599,00 kr
Rønsbøl Derma Roller 0,3 mm
399,00 kr
300,00 kr
Dermalogica Biolumin-C Serum 30 ml
745,00 kr
669,00 kr
Loading...