Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

RetinART – ny anti-age ingrediens, der slår retinol

Vil du have en ungdommelig hud? Så bør du læse videre, for der er en helt ny ingrediens på markedet, som giver endnu bedre resultater end retinol – men uden at irritere og udtørre huden.

RetinART er nemlig en helt unik anti-age ingrediens til alle hudtyper, der imiterer retinol i huden, men som slet ikke efterlader huden så tør, rød eller irriteret, som A-vitamin kan gøre.

Læs mere og få en smukkere, sundere hud med RetinART.

RetinART – ny anti-age ingrediens, der slår retinol

Fordele og ulemper ved A-vitamin og retinol

Bruger du produkter med A-vitamin? Hvad med retinol, retinyl eller retinoid? Det er faktisk det samme.

A-vitamin er nemlig en ingrediens, der under forskellige navne og i forskellige styrker bruges i mange produkter til bl.a. at forbedre akne og uren hud, mens det også har en ganske fantastisk anti-aging effekt. Når A-vitaminprodukter påføres huden, vil de blive omdannet til retinsyre (A-vitaminsyre), som også er den udgave af vitaminet, der ofte findes i receptpligtig hudpleje til akne. De forskellige udgaver af A-vitamin (retinol, retinyl etc.) er forskellige ”styrker” af A-vitamin, der bl.a. adskilles ved den ”tid”, det tager at blive omsat til retinsyre, og dermed hvor effektive de er. Det er nemlig, når de omdannes til retinsyre, at de for alvor arbejder med huden ved bl.a. at stimulere cellefornyelsen, fremme kollagenproduktionen og regulere produktionen af talg mm.

Det er alt sammen en smule langhåret, og vi kan godt forstå det, hvis du synes det er forvirrende. Men er du interesseret, kan du kan få lidt mere information og forståelse for de forskellige typer A-vitamin og fordelene derved her.

Men selvom A-vitamin er en fantastisk ingrediens, kan den være hård ved huden og give problemer for visse hudtyper. Det kan nemlig bl.a. lede til irritation, rødme, udtørring og sensitivitet over for sollys, og derfor er der mange, som fravælger A-vitamin, da deres hud ikke kan tolerere den skrappe ingrediens. Heldigvis er der nu gode alternativer, som kan levere samme fantastiske resultater uden de mange bivirkninger.


EU-lovgivning mod retinol i høje doser

Endnu en grund til at overveje alternativer til A-vitamin er, at der er varslet nye EU-regler vedrørende retinolprodukter. De nye regler betyder bl.a., at der inden for de kommende år ikke må sælges retinol i håndkøb (dvs. almindelige hudplejeprodukter, der ikke er receptpligtige) i højere koncentrationer end 0,05% til kropspleje og 0,3% til ansigtspleje. Det skyldes bl.a., at vi gennem vores kost allerede indtager A-vitamin, og man derfor vil sikre, at vi ikke optager for store mængder af vitaminet.

Det er af samme årsag, at man fraråder gravide og ammende at anvende produkter med A-vitamin, da større doser af vitaminet kan lede til fosterskader.

De nye retningslinjer betyder altså, at det kan blive nødvendigt at finde andre alternativer til retinol i så høje doser, og en af de ingredienser, som har vist sig at være lige så effektiv – men uden bivirkningerne – er RetinART.


Hvad er RetinART?

Et af de bedste alternativer til retinol er den nye antioxidant, RetinART. Det er en formulering af mikroalger, der går ind og binder sig til en eksisterende retinsyre-receptor i huden og aktiverer den, så huden begynder at forny sig selv. Det vil sige, at RetinART imiterer effekten af retinsyre, så huden begynder at regenerere, ligesom den gør ved brug af retinol osv.

Dermed er RetinART et alternativ, der giver samme opstrammende effekt og forbedrer hudens udseende og elasticitet, men uden at være så skrap og have samme bivirkninger ift. udtørring, irritation, rødme mm.


Bonusinfo:
RetinART stammer fra Chlorella vulgaris, som er en ferskvandsalge, der er blandt de ældste mikroorganismer på jorden. De fleste kender den nok fra kosttilskud, hvor mange betegner den som en såkaldt ”super food”. Og det viser sig, at det også udviser mirakler, når det påføres huden i form af RetinART.


RetinART – ny anti-age ingrediens, der slår retinol


Fordele ved RetinART

RetinART er ikke blot skånsom, når det påføres huden, det efterlader også huden mindre sensitiv end traditionelle A-vitaminudgaver. Bl.a. efterlader RetinART ingen sensitivitet ved soleksponering, ligesom det også fører til mindre afskalning og udtørring af huden end A-vitamin. Dermed kan det også bruges af mere sensitive hudtyper, som normalt har sværere ved at tolerere A-vitaminprodukter.

Men RetinART kan meget mere end blot at være skånsom. For tests viser, at det faktisk er mere effektivt end retinolprodukter:

I test overgår en 2% dosis RetinART en 0,3% dosis retinol blandt andet ift. at reducere hyperpigmentering, give en mere ensartet hud og mindske rynkedybden.
In Vivo Studie, tilfældigt studie med 30 frivillige >40 år. Kilde: ALGAKTIV

Derfor kan RetinART på mange måder være et bedre anti-age valg for dig end A-vitamin, da du får milde produkter uden at gå på kompromis med effektiviteten.


Et antiage produkt, der er sikkert under graviditet

Som vi nævnte tidligere, frarådes alt brug af A-vitaminprodukter ifm. graviditet og amning, da det kan føre til fosterskader. Men da RetinART ikke indeholder A-vitamin, er det modsat mange andre anti-age produkter umiddelbart sikkert at bruge i denne periode. Dermed adskiller RetinART sig fra mange andre anti-age midler, så du ikke behøver gå på kompromis med din hudpleje, mens du venter dig eller ammer.

Vi anbefaler dog altid, at du taler din læge eller hudlæge, inden du anvender nye produkter under graviditeten.


RetinART – ny anti-age ingrediens, der slår retinol


Produkter med RetinART

RetinART er stadig en forholdsvist ukendt ingrediens, som endnu ikke er at finde i mange skønhedsprodukter. Heldigvis kan du dog finde nogle helt fantastiske hudplejeprodukter fra det danske mærke Apeer, som indeholder RetinART.


Anti-age produkter med RetinART

Apeers Lift-serie er en række produkter, der er skabt til aldrende eller moden hud, hvor man har brugt RetinART i stedet for traditionelle anti-age ingredienser som A-vitamin. Serien består bl.a. af disse fire produkter, der tilsammen giver dig den perfekte og effektive pleje af huden, så du opnår glød, elasticitet og en ensartet hudtone.


Anti-age serum med RetinART

Apeer Lift Serum hjælper dig med at give huden masser af fugt, samtidig med, at du lysner pigmentpletter i huden. Serummet indeholder nemlig natriumhyaluronat, niacinamid og C-vitamin, der bl.a. fugter i alle hudens lag, giver en ensartet hudtone og resulterer i masser af glød.

Lift Serum indeholder selvfølgelig også RetinART, så du får alle anti-age fordelene uden så stor sandsynlighed for irritation og rødme.


Anti-age dagcreme med RetinART

En god dagcreme er essentiel for at bevare en smuk og sund hud, og Apeer Lift Day Cream SPF 20 er et perfekt valg til dig med moden hud, eller som ønsker at forebygge aldringstegn.

Dagcremen indeholder nemlig foruden den vidunderlige ingrediens, RetinART, også peptider, der ligeledes har en anti-age virkning, da bl.a. de fremmer produktionen af kollagen i huden. Dermed får du altså to ekstremt effektive ingredienser til at forhindre tab af kollagen og elasticitet i huden, så den forbliver fast og glat længere.

Cremen indeholder desuden hyaluronsyre og squalane, som begge fugter og forhindrer fugttab, så din hud forbliver smidig, behagelig og fyldig. Sidst men ikke mindst hjælper SPF 20 samt C-vitamin og niacinamid med at forebygge og udjævne solskader, rødme og pigmentpletter, der kan opstå med alderen og efter eksponering for sollys.

Med denne dagcreme får du altså nogle af de bedste og mest effektive anti-age ingredienser i ét produkt – og det endda med mindre chance for bivirkninger som udtørring, rødme og irritation.


Anti-age natcreme med RetinART

Natten er et godt tidspunkt for huden til at regenerere sig selv, og derfor er en natcreme en god mulighed for at give huden ekstra meget at arbejde med. Vælg derfor en natcreme som Apeer Lift Night Cream, der indeholder hudforyngende ingredienser som RetinART.

Natcremen indeholder også AHA, der nænsomt eksfolierer huden for at hjælpe med at forbedre udseendet af fine linjer og ujævnheder. Kombineret med niacinamid hjælper den således med at give en ensartet hudtone og bekæmpe hyperpigmenteringer.

Cremen indeholder desuden også blødgørende og fugtgivende ingredienser som hyaluronsyre, squalane og sheasmør, så din hud efterlades smidig, fyldig og behagelig.

Med denne natcreme får du altså et fantastisk supplement til din daglige plejerutine, så du forebygger aldringstegn og får en smuk hud morgenen efter.


All-round anti-age creme med RetinART

Apeer Lift Complex Cream er den perfekte anti-age creme til dig, der gerne vil have en creme, som kan bruges både nat og dag, uden at gå på kompromis med teksturen eller effektiviteten.

Denne creme er nemlig rig på en masse fantastiske ingredienser, der efterlader huden velplejet endnu længere – uanset tidspunktet på dagen.

Ingredienser som squalane og natriumhyaluronat hjælper med at holde huden fugtet og blød, mens niacinamid og RetinART har en anti-aging effekt, da de bl.a. virker opstrammende og minimerer udseendet af pigmentpletter og en ujævn hudtone.

Det er det optimale valg til dig, der er ude efter en enkel hudplejerutine, og som værdsætter en creme med let og hurtigt absorberende konsistens.


Hvor køber man RetinART?

RetinART er en helt unik ingrediens, som efterlader din hud smukkere og stærkere end andre anti-age ingredienser som retinol. Som du kan se af Lift serien fra Apeer, kan RetinART kombineres med andre aktive ingredienser, så du efterlades med en sund, smuk, glat og blød hud, der ser yngre ud.

Du kan selvfølgelig købe Apeers produkter med den banebrydende ingrediens, RetinART, her hos NiceHair, så du kan opleve den store effekt på din egen hud.

RetinART – ny anti-age ingrediens, der slår retinol
Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Relaterede produkter

Apeer Lift Serum 30 ml
544,00 kr
679,00 kr
Apeer Lift Day Cream SPF 20 - 50 ml
480,00 kr
599,00 kr
Apeer Lift Night Cream 50 ml
480,00 kr
599,00 kr
Apeer Lift Complex Cream 50 ml
520,00 kr
649,00 kr
Loading...