Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

40% PÅ 10 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Raunsborg Gift Set Sensitive Body Lotion & Hand Cream (Limited Edition)

249,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Raunsborg Gift Set Sensitive Body Lotion & Hand Cream er en super lækker gaveæske, til dig med følsom og sensitiv hud. Produkterne i denne æske er uden parfume, og plejer derfor din hud på en skånsom og nænsom måde. Disse plejende og nærende skønhedsprodukter er inspireret af viden fra århundrede gamle bøger om rigdommene i den nordiske natur, og er derfor rig på naturlige ingredienser der fugter huden, virker opstrammende og giver dig en blød og smidig hud. Forkæl dig selv eller en du holder af med denne vidunderlige gaveæske.

Sættet indeholder:

Raunsborg Body Lotion For Sensitive Skin 200 ml: Dette er en rig, nærende og parfumefri bodylotion der passer perfekt til din følsomme og sensitive hud. Derudover er cremen med hjælp fra radiseolie, både fugtgivende og hurtigt absorberende, hvilket giver en fløjlsblød hud uden at virke fedtet. Raunsborg Body Lotion For All Skin Types indeholder padderok der har en dybdegående og opstrammende effekt, der stimulerer hudens egen collagen dannelse og øger elasticiteten. En plejende bodylotion der efterlader dig med en blød og gennemfugtet hud.

Raunsborg Hand Cream For Sensitive Skin 100 ml: Er en helt utrolig, blødgørende og parfumefri håndcreme til dig med sart eller sensitiv hud. Denne creme trænger hurtigt ind, og efterlader dine hænder velplejet, uden at virke fedtet. Derudover indeholder håndcremen lindeekstrakter, vegetabilsk squalane og aloe vera, der kombineret med hinanden, har en beroligende og anti-inflammatorisk virkning på hænderne. Agurke-ekstrakten i denne creme tilfører huden vitaminer og mineraler. En super lækker og fugtighedsgivende håndcreme, der har en helende effekt, samt søger for at holde dine hænder næret, velplejet og silkebløde.

Find mere fra dette mærke:
Loading...